Hoe draag ik mijn Make-up?

Wat draag je aan make-up?

Van jongs af aan was ik er al dol op. Als klein meisje was het mijn favoriete bezigheid, lekker tutten. Met kinder make-up dan he… een zuchtje wind en het was weg. In mijn tienerjaren was beauty en make-up was helemaal mijn ding, nu gebruik ik het nog steeds hoor, maar wel op een iets wat andere manier. Ik probeerde allerlei merken uit. Had 10 verschillende mascara’s, 100 kleuren oogschaduw en elke dag andere nagellak op. Ik draag nog steeds iedere dag wel make-up, maar ik ben er niet meer zo mee bezig als dat ik was. Hoe zit dat bij jou?

Make-up, hoeveel droeg ik?

In mijn tienerjaren had ik de behoefte allerlei Make-up soorten te dragen en looks uit te proberen. Mijn kamer was zowaar bijna een drogisterij, tot ergernis van mijn ouders. Ik heb nog genoeg Make-up hoor, maar het is wel in mindere mate. Ik hoef ook echt niet meer dagelijks geplamuurd in de make-up de straat op. Ja in mijn tienerjaren was dat een musthave voor mij en mijn vriendinnen.

make-up

Hoe is het nu?

Ik vind het nu nog steeds heerlijk om me uitgebreid op te tutten voor een speciale gelegenheid of een feestje maar ik geniet ook gewoon van een kloddertje mascara, misschien een streepje eyeliner en dat is het dan ook wel.

Op normale dagen loop ik er eigenlijk heel normaal bij ( geloof ik). Een beetje mascara, soms een eyeliner of iets oogschaduw en als het echt nodig is foundation. Met 5 minuten ben ik er wel klaar mee. Voor mijn doen is dat weinig. Als ik kijk naar mijn tienerjaren dan hé, ik kon er ontzettend lang mee bezig zijn. Als ik niet hoef te werken en verder geen afspraken heb staan ga ik ook vaak naturel de deur uit hoor. Ik vind het eigenlijk ook wel heel fijn, niet mijn make-up hoeven checken, mij huid kan lekker ademen en het is toch heerlijk de zon op je blotebillengezicht.

Op dagen dat ik wel dingen heb gepland bijvoorbeeld; een dagje met afspraken, een verjaardag, of iets anders, dan maak ik me wel altijd op. Ik wil er dan ook zeker goed uitzien. En daarbij komt ook dat ik het ook erg leuk vind om te doen.

Waarom draag ik Make-up?

Ik vind het leuk om wat meer aandacht aan mijn uiterlijk en make-up te besteden, ik voel me dan net weer wat vrouwelijker eigenlijk. Misschien vindt jij dat raar, maar het maakt me altijd net iets zelfverzekerder. Ik voel me er goed bij. Maar elke dag uitgebreid Make-up op doen hoeft voor mij ook niet. Wel zorg ik er voor dat mijn nagels altijd mooi verzorgd zijn en ik geen afgebladderde nagellak heb. En dat ik een frisse look heb door wat mascara vind ik al erg fijn. Maar af en toe lekker uitpakken vind ik ook heerlijk hoor.

make-up

Mama en make-up.

Ik ben mama, voor de lezers die het nog niet wisten ;) Ja ook mama’s houden van make-up. Dat wil natuurlijk niet zeggen alle mama’s maar ik wel. Ik vind dat ik als moeder nog steeds de tijd moet en kan maken om er leuk uit te zien.

Welke make-up zit altijd in mijn tas?

In mijn tas zul je altijd een lipstick  en mascara vinden, geeft net een beetje meer kleur en uitstraling in je gezicht. En iets om een opkomend puistje te verbergen. Ja nu ik zwanger ben komt er nog wel eens 1 opzetten. Helaas…

make-up
Mijn favoriete merk Mascara op het moment

 

Ambities met Make-up?

Ik heb vroeger wel nagedacht om kapster te worden of iets met nagels te gaan doen. Daar is alleen niet echt iets van gekomen. Wel lijkt het me erg leuk om Make-up of andere verzorgingsproducten te testen en daar een review over te schrijven. Wie weet zie je dit dus in een volgend blog voorbij komen. En mocht je me iets willen laten testen kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen ;)

Ik ben nieuwsgierig wat jullie met make-up hebben, of jullie het gebruiken, in welke mate en of jij het ook op alledaagse dagen gebruikt. Laat het me weten in de reacties.

Liefs Madelon

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.