Mama en Beauty Tag | Ben ik een tutje?!

In de Mama en Beauty tag vertel ik jullie alles over mijn liefde voor make-up en of dit is veranderd sinds ik moeder ben geworden.

De Mama en Beauty Tag

Houd je van lekker tutten of houd je je daar niet zo mee bezig? Ik ben gek op tutten, maar niet iedere dag. Het is niet elke dag super tut dag, dus soms ga ik ook alleen de deur uit met een mascara. Maar daarbij moet ik ook zeggen dat ik best snel ben met mijn beauty routine, denk aan zo’n 10-15 minuten en ik ben klaar.

Heb je elke dag een vast beauty routine? Ja, ik start met een serum en een dagcrème. Daarna een primer en een foundation. Zoal ik hierboven al vertelde gebruik niet iedere dag oogschaduw oid, maar wel altijd een mascara. Wanneer ik werk draag ik trouwens wel altijd oog make-up. Als een Directie secretaresse/Managementassistente/Office Manager moet je er gewoon goed verzorgd uit zien.

Mama en beauty tag, Ellis Faas Mascara E401 Review

Betrek jij je kind(eren) bij de verzorgingen en het makeupen? Leia is nog te jong om haar bij mijn make-up proces te betrekken, maar wat ik nog wel eens wil doen is haar in de wipper bij mij zetten in de badkamer. Lekker kletsen terwijl ik mij klaar maak.

Zijn er met betrekking op beauty dingen die je veranderd hebt sinds het moederschap? Niet echt eigenlijk. Ik krijg steeds meer handigheid in het opmaken waardoor ik ook steeds sneller word. Ik ga wel iets vaker een dag door zonder make-up (alleen mascara) te dragen.

Ben je sinds het moederschap anders tegen beauty aan gaan kijken? Nee totaal niet. Waarom zou ik daar anders tegen aan moeten gaan kijken? Dat ik moeder ben geworden wil niet zeggen dat dit een groen lichtje is om mijzelf te verslonzen.

Doe je snel je verzorging en of make up of wacht je op een moment dat je meer rust hebt als het bijvoorbeeld slaaptijd is? Ik ben zo snel met mijn routine dat ik het gewoon even snel doe. Voor een avondje stappen of een fotoshoot oid wil ik er nog wel eens de tijd ervoor nemen en dan doe ik het ook lekker aan tafel.

mama en beauty tag, e.l.f. Studio Day to Night Party Ready Palette

Mag je kind spelen met je make up? Ligt er een beetje aan met wat… Een kwast oid mag ze best mee spelen, een oude lippenstift oid vind ik ook geen probleem (als ze wat ouder is natuurlijk!) Maar ik heb liever niet dat mijn duurdere producten worden gebruikt als speelgoed. Dan koop ik wel een setje kinder make-up en mag ze zich daar mee gaan uitleven.

Stel dat je dochter van drie graag nagellak op wil, wat doe je dan? Ik zou dan speciale kinder nagellak kopen en d’r nagels lekker lakken, als zij daar gelukkig van wordt, waarom dan niet?

En stel dat je zoon van drie nagellak wil? Waarom niet? Is hij dan meteen bij uitstek gay? Who cares.. Het is een kind en kinderen houden van kleurtjes. Lekker laten gaan en niet te moeilijk over nadenken :)

Als je dochter make-up wil dragen , vanaf welke leeftijd zou je dit goedkeuren? Dit vind ik een lastige vraag in deze wereld waar make-up tegenwoordig echt een grote rol speelt. Zelf begon ik met mascara dragen toen ik jaar of 13 was, ergens in de brugklas geloof ik. Mascara op die leeftijd vind ik denk ik niet zo’n probleem, maar d’r hele gezicht vol plamuren zoals veel meiden tegenwoordig doen is echt een no-go! Ik denk wel dat ik mijn stash tegen die tijd achter slot en grendel mag plaatsen want anders ben ik het in no-time kwijt haha!

Dit waren mijn antwoorden op deze leuke Mama en Beauty tag, bedacht door Saskia. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om ze te lezen. Mocht je deze tag willen overnemen, vermeld er dan even bij dat deze is bedacht door Saskia! Voor de mama en beauty tag, tag ik: Linda, Astrid, Mary-LouBianca, Judith en Marjo

Ben jij anders gaan kijken naar beauty sinds je moeder bent? Waarom wel of niet?

One thought on “Mama en Beauty Tag | Ben ik een tutje?!

  • Leuke tag, die ga ik overnemen! Is al weer een tijdje geleden dat ik een Tag heb gedaan. Ik dacht altijd dat Keira minimaal op de middelbare moest zitten voor make up. Maar de gekleurde lipbalsem is er al door heen geglipt, en ook de nagellak gebeurt vaker wel dan niet. De rest van de make up is meer met vriendinnen als ze spelen en lekker tutten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.