Filmtip | Paddington 2 : feelgood movie voor jong en oud

Jaaaaa de nieuwste Paddington 2 film is sinds 6 december te zien in de bioscoop en wij geven 3 toffe goodiebags van Paddington 2 weg voor onze giveaway

Paddington is nostalgie!

Voor mij is Beertje Paddington echt nostalgie. Als kind keek ik de tekenfilms met ontzettend veel plezier! Wij hebben deze film op ons lijstje staan om met Leia heen te gaan zodat ze ook ziet wat haar mama vroeger keek. Haar eerste bioscoop ervaring was een groot succes dus dit vind ze vast en zeker ook errug leuk!

Trailer Paddington 2

 

Over de film Paddington 2 :

” Paddington is inmiddels gesetteld bij de familie Brown en een graag gezien figuur in de wijk. Op zijn eigen onhandige manier worstelt hij zich van het ene naar het andere baantje om geld te verdienen voor een mooi cadeau voor de honderdste verjaardag van tante Lucy. Hij heeft een mooi pop-up boek van Londen op het oog, maar dat wordt gestolen door Phoenix Buchanan; een charismatisch acteur en meester in vermommingen. Paddington krijgt de schuld en hij belandt in de gevangenis waar hij onder anderen de intimiderende kok Knuckles McGinty ontmoet. Terwijl de familie Brown er alles aan doet om Paddingtons onschuld te bewijzen en hem vrij te krijgen, moet Paddington samen met zijn medegevangenen een plan bedenken om Phoenix te ontmaskeren en het verjaardagscadeau voor tante Lucy terug te vinden.”

Paddington 2 scoort op IMBD een 8,2 en is geregisseerd door: Paul King

Speelduur: 103 minuten | Releasejaar: 2017

#8daysofchristmasgiveaway | Win een Paddinton 2 Goodiebag

Speciaal voor alle mega Paddington fans heb ik 3 enorm leuke goodiebags gevuld met Paddington stickers, Paddington stempelpennen en een Paddington etui uit de Paddington 2 film!

  • Like onze Facebookpagina en deel de actie openbaar op je tijdlijn (verplicht)
  • Tag een Paddington fan onder de post (niet verplicht, wel erg lief!)
  • Door onze instagrampagina te volgen krijg je een extra kans

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaars maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker door naar de volgende winacties. Tamara geeft een Dermocare Nijntje pakket weg en Josan iets leuks van dekbed discounter, slaap lekker!

4 thoughts on “Filmtip | Paddington 2 : feelgood movie voor jong en oud

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.