Fotoverslag Huishoudbeurs & Negenmaandenbeurs 2016

Het is zondagochtend en ik schrik wakker, fuck, fuck fuck, ik heb me verslapen voor de Negenmaandenbeurs en Huishoudbeurs en mijn trein is een kwartier geleden vertrokken. Shit! 

Ik verslaap mij eigenlijk nooit! En uitgerekend op mijn enige echte vriendinnendagje verslaap ik mij. Ik haast me uit bed en kleed me snel aan. Manlief is zo aardig om een broodje voor me te smeren en snel sprint ik naar het station om de eerst volgende trein te halen. Uiteindelijk kom ik om 12:15 uur aan op de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs waar ik mijn vriendinnetjes meet. Gelukkig hadden zij zelf kaartjes en zijn ze al een rondje over de beurzen wezen kijken tot ik aan kwam.

huishoudbeurs
Ook de nep nagel fans konden hun ogen uitkijken

huishoudbeurs

Het eerste wat we deden was natuurlijk even gezamenlijk een sigaretje roken, heel erg belangrijk! Daarna zochten we een vriendinnetje van ons op die was blijven plakken bij een paragnost haha! Mijn eerste aankoop op de beurs waren een setje zacht roze oorbellen voor een pietluttig bedrag van €1,- daarna wilden de dames graag even wat eten, dus zochten we een plekje op één van eetpleintjes. Ik wilde mijn appel eten, maar die smaakte alsof ie bedorven was, dus dat was geen succes. Uiteindelijk liepen we langs een paar stands en ging ik bij de Scapino stand op de foto om daar topmodel voor te worden. Zie je me al staan in het magazine?! Hahaha!

huishoudbeurs

huishoudbeurs

Achteraf heb ik spijt dat ik geen palette van Sleek heb gekocht, want de aanbiedingen waren echt super! Een contourpalette voor €8,- bijvoorbeeld.. I feel so stupid! Maar goed, natuurlijk heb ik wel een aantal goede koopjes gescoord. Denk bijvoorbeeld aan de boodschappentas vol met leuke items voor €5,- waarvan ik €2,50 terug krijg doormiddel van het invoeren van een code. Een tas vol boodschappen dus voor maar €2,50! Wat er allemaal in zat?

 • Bolletje Spelt knäckebröd
 • Een blikje Amstel Radler 0.0
 • Een rol Plenty schoonmaakdoekjes
 • Nivea Protect & Care deodorant
 • Tuc koekjes in de smaak paprika
 • EcoCover afwasmiddel
 • Karvancevitam Go
 • Passie zilvervliesrijst + linzen
 • Tempo
 • Bolletje Speltbeschuit (was een extraatje)

huishoudbeurs

huishoudbeurs

Daarnaast kocht ik bij de Milka stand een tas met daarin 5 Milka producten voor een bedrag van €3,-, in de tas zaten de volgende items:

 • Milka Oreo reep
 • Milka Collage Caramel
 • Milka Collage Framboos
 • Milka Chocowafer
 • Milka Choc & Choc

De Choc & Choc ben ik zelf niet zo’n fan van, dus deze heeft manlief met alle liefde opgegeten. De Milka Oreo reep kende ik al en daar werd ik natuurlijk super blij van. De Collage Caramel is echt hemels lekker!! Ik denk dat dit een nieuwe verslaving is geworden met de nootjes die erbij in zijn verwerkt. De Collage Framboos is totaal niet mijn ding en als ik echt eerlijk ben… Ik vind het totaal niet lekker! De Chocowafer vindt ik heerlijk!

huishoudbeurs
even een rookpauze tussendoor
huishoudbeurs
Deze foto heb ik speciaal gemaakt voor een groepsappje waar ik in zit haha!

Bij de Lidl stand kocht ik een boodschappentas voor €2,- met daarin een klein flesje cola light, een pak met 6 pakjes Crunchy Muesli koekjes met chocolade, een zak (neppe) twix. Bij de ingang van de beurs had ik al een Lidl theedoek gekregen met een coupon dat ik deze tas kon ophalen. Verder zat er in de tas ook een coupon om met korting wasmiddel op te halen, daar ben ik wel benieuwd naar dus die haal ik binnenkort even op.

De Redbull addict in mij kon de beursaanbieding natuurlijk niet laten staan.. Een 4pack voor €2,-! Ik heb er 2 meegenomen en ontving daarbij een coupon om een 4pack thuis te kopen en het aankoopbedrag op mijn rekening terug te ontvangen. Yay! Natuurlijk hebben we ook een rondje alcohol proeven gedaan en ondanks dat ik eigenlijk alles wel kende heb ik wel een nieuwe ontdekking gedaan. De wijn op de foto’s hieronder was ontzettend lekker. Er waren 3 varianten: zoete witte, droge witte en rosé. Vooral de rosé variant vond ik erg lekker en de droge witte ook. De zoete witte vond ik niet zo heel erg veel aan, maar de flessen zien er prachtig uit!

huishoudbeurs
huishoudbeurs
huishoudbeurs
huishoudbeurs
huishoudbeurs

Natuurlijk werd het op den duur tijd om ook ff over de Negenmaandenbeurs te wandelen en Petra & Heleen wilden graag even de Pasar Malam bezoeken. Zo zijn we dus even gaan spreiden en heb ik een super leuk gesprek gehad met de eigenaresse van Verh!p, een super leuk en duurzaam kinderkleding merk waar ik jullie binnenkort meer over ga vertellen. Verder MOEST ik even langs Noddles, dat is gewoon zo’n leuk merk met al die super schattige printjes! Ik kocht een legging met bib, met een heerlijke korting. Daarnaast gingen we even op de foto, die we op Facebook hebben gepost en zo ontving nog een bib gratis. Heleen en Petra zijn later ook nog op de foto gegaan en dankzij hun heb ik nog een bib, een bib die ik binnenkort ga verloten onder mijn lezeressen! Yay!

huishoudbeurs

huishoudbeurs

huishoudbeurs

Ik hoopte luiers te kunnen inslaan bij de Kruidvat stand, maar helaas ging het hier alleen om newborn maatjes dus had ik pech. Wel kreeg ik bij de Hero stand een pakketje mee met daarin een pak opvolgmelk 2 en kreeg ik nog wat losse dingetjes in mijn handen gedrukt (lees: het is nu ongeveer 17.15 uur dus de beurs sluit bijna en ze willen van hun spulletjes af) zoals een knijpfruitje met granen erin, die overigens een waar succes was bij Leia. Bij de Etos stand haalt ik 5 make-up producten voor €10,- en dat was echt een mega koopje. Binnenkort ga ik jullie meer vertellen over deze producten.

huishoudbeurs
huishoudbeurs
huishoudbeurs
Al met al was het een super gezellig dagje uit met de meiden, ik had ze al een tijdje niet gezien en dat beurs hoppen was een super leuk uitje die we binnenkort weer eens willen gaan doen, naar een andere beurs natuurlijk! Ik heb ontzettend veel inspiratie opgedaan en veel nieuwe merken mogen leren kennen waar ik jullie graag van alles over ga vertellen. Ik weet nu al dat ik volgend jaar weer ga!
Ben jij ook naar de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs geweest?

5 thoughts on “Fotoverslag Huishoudbeurs & Negenmaandenbeurs 2016

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.