Genot van achter? Gebruik deze 4 tips!

Het anale gebied bestaat uit ontzettend veel aangename zenuwuiteinden, daarom alleen al is het niet meer dan logisch dat veel mensen liefhebbers van anale seks zijn. Ook andere vormen van anaal spelen zijn tegenwoordig mateloos populair, waarbij regelmatig gebruik wordt gemaakt van een zogeheten buttplug. Wil je ook graag experimenteren met dit anale speelgoed? Gebruik dan de volgende tips voor het kopen van een buttplug! 

Overweeg de grootte 

Als je een newbie bent op het gebied van anale seks dan is het niet verstandig om direct een grote buttplug aan te schaffen, je kunt juist beter voor kleine exemplaren gaan. Nadat je hiervan een tijdje hebt genoten kun je alsnog een grotere buttplug kopen, maar start altijd met een kleiner speeltje. Als vuistregel kunnen veel beginners gemakkelijk genieten van speelgoed met een diameter van circa 2 of 3 centimeter. 

Let op de veiligheid

Het moet gezegd worden dat sommige buttplugs eigenlijk helemaal niet zo geschikt zijn voor anaal gebruik. Daarom moet je goed letten op de veiligheid van de sextoys die je op het oog hebt. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat de basis breder is dan de bovenkant van het speeltje, het moet namelijk een goed stoppunt bieden. Bovendien moet je de buttplug eenvoudig uit je lichaam kunnen halen. Dus als het lijkt alsof het speeltje volledig in het lichaam kan glijden, kun je beter een ander type buttplug overwegen.

Lees de beoordelingen

Voordat je een aankoop doet, is het altijd slim om de recensies te lezen. Dit is dus ook het geval als je een buttplug gaat kopen. Andere mensen die je voor zijn gegaan kunnen je namelijk informeren over het speeltje zodat je meer informatie hierover krijgt. Zo kun je door het lezen van de beoordeling er bijvoorbeeld achter komen dat de buttplug helemaal niet zo goed blijkt zitten, het is dan verstandig om voor een ander model te kiezen. 

Denk na over het materiaal

Bij het kopen van een buttplug kun je kiezen uit diverse materialen. We raden je alvast aan om seksspeeltjes gemaakt met ftalaten te vermijden, maar alsnog heb je dan veel materialen waarvoor je kunt kiezen: glas, plastic, siliconen, hout, rubber, et cetera. Over het algemeen kun je bij een buttplug het beste kiezen voor een materiaal dat eenvoudig schoongemaakt kan worden, wat al helemaal het geval is als je het gaat delen met anderen. Siliconen buttplugs zijn daarom altijd een goede keuze! Een buttplug niets voor jou? Bekijk dan eens deze sekspeeltjes voor iedereen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.