Goedkoop een ruimte decoreren

Als je een ruimte decoreert, kan het al snel zo zijn dat je daar veel geld aan uitgeeft terwijl deze eigenlijk maar in een ruimte staan tot je ze een keer wegdoet. Ben je veel bezig met geld besparen? Dan vind je gezellige decoratie wellicht lastig. Kan je een ruimte echter ook goedkoop decoreren? Jazeker! Met de volgende tips ben je een stuk goedkoper uit als het gaat om decoratie. Goed voor de portemonnee, en het staat ook nog eens gezellig.

Zoek het tweedehands

Wat is nou goedkoper dan het gebruik maken van tweedehands decoratie? Vaak doen mensen spulletjes weg die nog helemaal goed zijn. Daar kun jij dan weer mooi gebruik van maken. Dingen als vazen, lijstjes, schilderijen, plantenpotten, tafeltjes, noem het maar op. Dit allemaal vind je voor een prikkie in bijvoorbeeld een kringloopwinkel of op een plek als Marktplaats.

Geen fan hiervan? Vraag rond bij familie en vrienden of ze dingen op zolder hebben liggen die ze kwijt willen, of ga zelf eens door de zolder bij je ouders. Wie weet vind je er prachtige spulletjes die je gratis en voor niks mee mag nemen. Kost je dus weinig of zelfs niks, en is hartstikke leuk. Blaas zo oude spullen weer een nieuw leven in.

groen interieur goedkoop een ruimte decoreren

Duurzame items

Niet alles dat je nieuw koopt is per se duur. Bij Action vind je onder andere veel wanddecoratie waarmee je je huis voor een niet al te groot bedrag erg gezellig kunt maken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel items van hout te vinden. Houten bureau accessoires, fotolijstjes, potjes, noem het maar op. Ook is er genoeg te vinden als je niet zo’n fan bent van hout. Dit is een place to be als je naar nieuwe decoratie op zoek bent en zeker de moeite waard om te bezoeken!

Doe het zelf

Veel decoratie kun je eigenlijk ook gewoon zelf maken. Je hoeft niet altijd alles te kopen in een winkel. Ga eens creatief aan de slag en kijk wat je allemaal kunt maken. Dingen als fotolijstjes, beeldjes, plankjes en andere decoratie kun je met een beetje creativiteit en wat simpele middelen gewoon zelf in elkaar zetten. Op die manier maak je allerlei decoratie helemaal zelf, en zo wordt jouw kamer ook nog eens heel erg uniek.

Dat wil iedereen wel, toch? Dat dacht ik al!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.