Herfstvakantie tip: Kom griezelen in de Juliantoren

Op 15 oktober vertrokken we in de vroege ochtend richting Apeldoorn voor een dagje Julianatoren. Het park is helemaal ondergedompeld in halloweensfeer.

Op zoek naar het geheime ingrediënt

De enthousiasme bij onze heren begon al direct toen we de parkeerplaats op kwamen rijden en ze rook zagen. Wow, vet cool klonk het vanaf de achterbank. Eenmaal lopend naar de entree kwamen we een échte ghostbuster tegen, die op zoek was naar stoere jongens en meisjes. Daar wilde ze zich wel aan wagen. In een heus doolhof moesten ze zoek naar de vier verdwenen letters voor het geheim ingrediënt.

Horend bij de nieuwe youtube serie “het geheime ingrediënt” te vinden op het youtube kanaal van de Julianatoren.  Met gepaste trots trotseerde ze het doolhof om vervolgens naar het spookhuis te gaan waar ze ware hindernissen moesten overwinnen om er doorheen te lopen.

Herfstvakantie tip: Kom griezelen in de Juliantoren momambition.nlHalloweensfeer in het park

Nadat we deze twee activiteiten hadden gedaan gingen we dan eindelijk naar binnen. Het hele park zag er geweldig in halloweensfeer uit. Je proeft en ziet dat het met liefde, zorg en met oog voor detail is aangekleed en opgebouwd.

Julianatoren is een park waar ik steeds meer van ben gaan houden. Het is voor ons eigenlijk nét te ver rijden (1.45min) maar wat vermaken onze heren zich daar altijd goed. De manier waarop ze op de actuele thema’s inspelen is onbetaalbaar. Het geeft een bijzondere twist aan het bezoek.

Herfstvakantie tip: Kom griezelen in de Juliantoren momambition.nl

Net dat beetje extra

Zoals de meeste van jullie wel al vaker gelezen hebben zijn mijn beide mannetjes doof. Als je kinderen doof zijn maak je echt van alles mee aan vreemde dingen. Bij elk bezoek van ons aan de Julianatoren is ons het geduld van de medewerkers(ters) opgevallen. Maar deze dag was er een enorme kers op de taart. Sommige mensen hebben een natuurtalent en zo ook deze dame die bij de helikopters stond. Het is te leuk, te liefdevol om niet te vertellen. Het was deze mevrouw opgevallen en wat deed ze toen ze uitleg gaf, ze ging natuurlijke gebaren gebruiken met zoveel geduld en zo liefdevol. Nu ik het zo schrijf lijkt het zo klein, maar het is voor onze heren, en voor mij als moeder zo groot.

Wat info over de Julianatoren

Als afsluiter wilde de heren nog even draaien aan het prijzenrad met de gekke meneer. Ik heb de indruk dat ze het meer om de meneer te doen als om de prijzen ;-)

Herfstvakantie tip: Kom griezelen in de Juliantoren momambition.nl

We hebben een geweldig griezelig herfstvakantieuitje gehad in de Julianatoren. Julianatoren Halloween is van 5 tm 28 oktober. Er zijn diverse activiteiten waardoor je goed kunt afwisselen, onder andere een spookshow, griezelfeest en Halloween dansles. De kassa opent om 10 uur en het park om 10.30.  Voor de actuele informatie, tijden, shows en prijzen neem eens een kijkje op de website van de Julianatoren.

Groetjes

Vinz, Senn en vriendinnetje Djelana

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.