Deze app helpt je je huis opruimen!

Een tijdje terug vertelde ik jullie iets over de handige apps voor bloggers, deze week ga ik een andere kant op: je huis opruimen met een app. Ja ik zie je denken, hoe dan?! Ik ben een groot fan van deze app en vertel je er alles over in dit blog. #minimaliserenkunjeleren

Je huis opruimen met een app

Oke, je moet wel zelf het werk doen, maar Clutterfree is de allereerste app op de markt die een gepersonaliseerde, stapsgewijze checklist maakt om je huis op te ruimen. De app is uitgerust met alles wat je nodig hebt om je huis en leven op te ruimen – allemaal in de palm van je hand. YAY!

Clutterfree voor zowel Samsung als iPhone.

Het maakt in dit geval niet uit wat voor type telefoon je hebt, dus heb je een iPhone of wil je een Samsung telefoon kopen? De clutter free is te downloaden op zowel iOS als Android. Hoera!

Overtollige bezittingen beroven ons van geld, tijd, energie en focus en worden al snel een last en afleiding. Dat is de reden waarom steeds meer mensen, over de hele wereld, ervoor kiezen om hun huis en leven op te ruimen. En ik nu ook! Lekker Marie Kondo style. 

De app helpt je om minder spullen te bezitten en een beter leven te leiden! Met deze app zijn zelfs de moeilijkste gebieden in het huis aan te pakken. Denk aan die donkere gangkast waar de lamp al een eeuwigheid stuk is : pak voor nu de flashlight van je Samsung Galaxy S22 en verlicht de ruimte. Zet vervolgens wel ff een peertje op je boodschappenlijstje! Maak met je telefoon voor,-en na foto’s van de ruimtes die je wilt aanpakken en voor een satisfying resultaat.

je huis opruimen met een app clutterfree minimaliseren

Voor wie de Clutterfree app is

  • Als je net de minimaliseren-beweging ontdekt hebt om minder te bezitten en deze principes thuis wilt gaan toepassen.
  • Als je minder wilt bezitten maar niet weet waar je moet beginnen, is Clutterfree iets voor jou.
  • Als je al bezig bent met je huis op te ruimen en extra hulp wilt, is Clutterfree iets voor jou.
  • Als je merkt dat je gemotiveerd bent om te beginnen, maar snel gefrustreerd of afgeleid raakt in je voortgang, dan is Clutterfree iets voor jou.
  • Als je wordt gemotiveerd door een gepersonaliseerde stapsgewijze checklist of gewoon graag lijsten afvinkt, is Clutterfree iets voor jou.
  • Als je een minimalistisch leven leidt, maar een ouder, vriend(in) of familielid hebt die er baat bij zou hebben om minder te bezitten, dan is Clutterfree iets voor hen. Een mooi cadeau dat je leven verandert.

Hoe de clutterfree app werkt

Toen ik wilde beginnen met minimaliseren heb ik veel rondgekeken naar verschillende apps. Er waren geen apps te vinden die rekening hielden met iemands unieke huis, gezin of probleemgebieden. Dat is wat Clutterfree zo uniek maakt. Deze app maakt een gepersonaliseerde, stapsgewijze checklist om je huis op te ruimen. Na het inloggen, upload je je huis in de app, en de app maakt een persoonlijk Clutterfree-plan per kamer aan, speciaal voor jou. Love it!

Bovendien kun je met de app de voortgang volgen op je Samsung, prestaties ontgrendelen,  documenteren, foto’s maken en de dagelijkse motivatie ontdekken om gefocust te blijven. De app bevat ook gratis bonusplannen van experts over de hele wereld om je te helpen om door de moeilijkste gebieden van je huis te komen: Paper Organization 101, Teaching Kids to Declutter, Decluttering Books, Clutterfree Habits. Yes allemaal Engelstalig, dat dan weer wel.

Helaas de app is niet gratis

De Clutterfree-app is jammer genoeg niet gratis, maar ze bieden wel een gratis proefperiode van 14 dagen, zodat je kunt zien of deze nuttig voor jou is. Als je het nuttig vindt, zijn de maandelijkse kosten €4,49 om de app te gebruiken of €32,99 om het een jaar te gebruiken. Gebruik het Clutterfree abonnement alleen zolang je het nodig hebt. Als je weet dat je het meer dan een paar maanden nodig hebt, is er een een jaarlijks abonnement wellicht slimmer om te overwegen, denk je twee maanden bezig te zijn dan kun je beter kiezen voor het maandelijkse abonnement.

Ga jij de Clutterfree app ook uitproberen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.