In blijde verwachting? Dit zijn de trends op het gebied van geboortekaartjes

Hoera! Een prachtig wondertje op komst. Ondanks dat jullie bundeltje vreugde nog niet is geboren, kun je wel wat fijne voorbereidingen treffen voor hét moment. Ze zeggen niet voor niets: “een goede voorbereiding is het halve werk”. Pak je lievelingsthee, iets zoets en start het maken van jouw one-of-a-kind geboortekaartje. Maar voordat je aan de slag gaat met het geboortekaartje, lees dan eerste deze trends. Zo heb je wat fijne inspiratie voor een goede start!

Label kaartjes 

Ze waren een tijdje verdwenen, maar ze zijn weer helemaal back on track: kaarten met labels. Geef je geboortekaartjes voor een meisje een finishing touch door te kiezen voor een extra luxe uitstraling. Zo geef je je mooie romantische geboortekaartje een extra tintje geluk.

Een lief geboortekaartje in pasteltinten zoals roze, mintgroen en lila, samen met goudfolie én een label kaartje. Zoeter kan niet! Deze kun je nu helemaal ontwerpen in je eigen stijl, passend bij het geboortekaartje. Je kunt kiezen voor een labelkaart waarbij het label onderdeel is van het ontwerp of maak deze helemaal zelf. 

geboortekaartje

Kleurige contrasten

Roestkleurig, knalroze, donkerblauwe tinten en meer! Een echte trend in geboortekaartjesland is het kiezen voor color blocking, waarbij je twee of drie kleuren in één ontwerp gebruikt. De voorpret is begonnen, want het is een echt feestje om ze te maken. Zo kun je binnen no-time een mooie, lieve aankondiging maken.

Kies je favoriete kleuren, een mooi lettertype of laat je inspireren door een bestaand ontwerp te bewerken. Er zijn veel leuke stijlen voor zowel een jongen als een meisje, dus laat je bewonderen. Niets is leuker dan geboortekaartjes maken!

De naam van jullie wondertje

We merken deze trend al een tijdje op en hij is te leuk om voorbij te laten gaan. De naam van je kleintje in de hoofdrol op hun geboortekaartje is de laatste tijd nogal populair geworden. Ondanks dat deze kaartjes vaak eenvoudig en clean aanvoelen, kunnen ze alsnog een toffe uitstraling geven.

Hierin spelen de naam van jullie kindje en het lettertype een grote rol. Zo kun je kiezen voor een veilig lettertype, maar je kunt ook lekker gek doen met wat gave designs.

tekst geboortekaartje ontwerpen kaartje2go geboorteaankondiging

bestel een proefdruk van je geboortekaartje

Is het geboortekaartje af en kun je stiekem niet meer wachten om deze alvast te bewonderen? Bestel dan een proefdruk, zodat je als primeur de eerste druk meteen op de deurmat kunt ontvangen. Hoe fijn is dat! 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.