Kerstvakantie en het jaar afsluiten op school.

Het is weer kerstvakantie. De kinderen hoeven dit jaar niet meer naar school. De feestdagen zijn in aantocht, het jaar is op school al afgesloten en de laatste dagen van het jaar hebben hun intrek.

Kerstdiner op school.

Om het jaar af te sluiten en de kerstvakantie in te luiden hadden mijn kindjes op school het kerstdiner. Voor beide was dit de eerste keer en ze vonden het erg spannend, dagen en weken keken ze er naar uit. Mijn dochter kon er bijna niet van slapen, zo zenuwachtig.

Mama moest wat maken.

Er werd ons als creatieve ouders gevraagd wat te maken, creatief ben ik bij verre haha.. Maar ik ben best trots op mijn gemaakte kersthapjes.

Hapje 1 bedacht ik zelf. Wat het is en hoe je het maakt lees je op meermetmama.nl kerstvakantie
Hapje 2 heb ik afgekeken op pinterest haha

 kerstvakantie

De kinderen waren allemaal erg tevreden want alles was op ;).

Mooi maken voor het kerstdiner.

Voor het kerstdiner moesten ze natuurlijk mooi in de kleren. Deze outfits scoorde ik voor de kids. Van de H&M en Action.

 kerstvakantie

Nu hebben de kinderen dus kerstvakantie.

De kinderen waren er ontzettend aan toe. Helemaal moe zijn ze. Even 2 weken bijtanken zal ze dan ook goed doen. In de kerstvakantie hebben we natuurlijk eerste en tweede kerstdag. Die brengen wij door met familie. Gezellig samen zijn en lekker eten is wat we gaan doen. Met oudjaarsdag gaan we naar vrienden, daar hebben we een ‘oprit’ feestje en worden er oliebollen gebakken en gegeten en de kinderen steken vuurwerk af. Die van mij hebben alleen knalerwten, voor echt vuurwerk zijn ze veel te klein. Voor de zekerheid heb ik wel een veiligheidsbril voor ze gekocht want je weet nooit waar vuurwerk van anderen heen kan schieten.

Met de jaarwisseling blijven wij thuis. Het is allemaal al spannend genoeg voor de kinderen. Wil je iets leuks maken om af te tellen? Hier heeft Melissa een leuke DIY voor. Vrienden van ons komen misschien nog langs en anders zijn we met zijn vijven. Wat ik trouwens ook prima zou vinden. Nieuwjaarsdag is een traditie om naar mijn oma te gaan. Daar is dan de hele familie.

Met de kinderen wat leuks doen in de kerstvakantie.

Natuurlijk zijn er nog wel wat dagen over dat we met de kinderen wat leuks kunnen gaan doen in de kerstvakantie. Er zal vast wel iemand komen spelen, we gaan vast nog wel ergens heen en het bos vinden ze ook altijd erg leuk.

Ik wens jullie allemaal alvast fijne dagen!

Liefs Madelon

Wat zijn jullie plannen voor de kerstvakantie?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.