Kerstgroet van Team Momambition

Lieve lieve volgers, natuurlijk laten we de feestdagen niet voorbij gaan zonder een speciale kerst groet namens het hele team. Dat we maar veel mogen eten zonder al te veel aan te komen ;) :P 

Kerstgroet van Cassandra

Wat was dit een roerig en gaaf jaar. Zo startten we met een hoop gezondheidsproblemen met Leia, kreeg ze oa medicatie van een ander kind, kreeg ze buisjes in haar oren en gingen we voor het eerst sinds 5 jaar weer op vakantie. We hebben een trip naar Disneyland mogen maken en sliepen in het prachtige Village Nature Paris. Het jaar dat we bij Nijntje uit logeren gingen voor Leia’s verjaardag en ik met een vriendin Tilburg onveilig maakte.

2017 was het jaar dat mijn man en ik weer dichter bij elkaar kwamen, het jaar waarin ik mijn eigen bedrijf startte en mijn woonplatform lanceerde. Het jaar dat ik heeeeel erg veel van mezelf heb gevraagd en dat nu merk. Lichamelijk en geestelijk. Tijd voor vakantie of in elk geval ff een paar niets moeten! De aankomende week doe ik dan ook ff rustig aan, niets moet en alles mag, ook op gebied van bloggen.

Ik ga nog een volledige terugblik schrijven, dus ik verklap hier nog niet te veel. Maar wat ik wel even kwijt wil is dat ik zo ontzettend veel energie van jullie berichtjes krijg. Of dit nu op het blog, Facebook, instagram of via de mail is, don’t care, i love them! Ik vind het zo leuk om met jullie te kletsen, dingen zoals de #8daysofchristmas voor jullie te organiseren .

Ik hoop jullie in 2018 nog steeds bij ons te zien, dat we jullie met het team mogen blijven inspireren, ontroeren, informeren maar vooral laten lachen. Geniet van de aankomende dagen, van het feit dat je bij je gezin, familie, geliefden kunt zijn. Geef de mensen waarvan je weet dat ze iemand missen, even die extra dikke knuffel. Wees lief voor elkaar. Geniet, eet je tonne rond want #dikkekontzietgeenhond en #vettepenszietgeenmens en drink een borrel (of meer).  In het nieuwe jaar gaan we wel weer #vanshitnaarfit :P Dikke vette liefde voor jullie en bedankt voor alles! <3

Best gelezen blog in 2017: Komt er ook nog een tweede kindje

momambition.nl tweede kind Momambition Weekly #1 outfit

Kerstgroet van Melanie

Mijn jaar in vogelvlucht, want jemig wat is 2017 voorbij gevlogen! Een jaar met meerdere rode draden (het liefst zoveel mogelijk door elkaar). Het jaar waarin ik het moeilijk vond om al mijn rollen als mama, ondernemer, echtgenote, vriendin, dochter en zus uit te spelen (te lezen in dit blog). 2017 is het jaar waarin ik leerde dat wat ik zelf belangrijk vind, voor mij boven dat gaat wat anderen misschien belangrijk vinden. Het jaar waarin mijn zoon twee werd en ik dat best wel een dingetje vond. Het jaar waarin ik voor de keuze kwam te staan: doorgaan met mijn bedrijf of een prachtfunctie aannemen bij een hartstikke leuk bedrijf. Het antwoord hierop volgt in een later blog. En het jaar van nog veel meer, teveel om op te noemen.

Voor de feestdagen wens ik alle lieve volgers, steunen en toeverlaten enorm fijne kerstdagen en een goed begin van alweer een nieuw jaar. Ik ga mijn derde jaar in bij Momambition en wat is het nog steeds een heerlijke uitlaatklep, ondanks een gebrek aan inspiratie op z’n tijd. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als ik het vind om het te schrijven!

Lieve volgers, veel geluk, plezier, eet, geniet van deze feestdagen. Het wordt vanzelf 2018 ?.

Best gelezen blog 2017: Lieve Quinten, mama vindt het soms een beetje lastig

team momambition melanie

Miryam

Het einde van het jaar is in zicht en OMG what a year? Dit was het jaar waarin ik bijna mijn huwelijk zag strandden, het jaar dat ik voor het eerst in 13 jaar tijd geen baby/peuter/kleuter meer in huis had, het jaar dat ik 5 kg afviel en 6 kg aankwam..

Maar ook het jaar dat ik begon met bloggen, startte met een opleiding èn een cursus en veel leuke dingen mocht doen op werkgebied. Al met al ga ik een jaar dat heel shit begon, positief afsluiten en dat is meteen mijn kerstgedachte voor 2017:

Count your blessings, live with gratitude and love with all your heart ❤️ liefs Miryam

Best gelezen blog 2017: Slaapverlamming en waarom ik bang ben om te slapen

miryam

Madelon

2017 was voor mij een zwaar jaar met prachtige momenten. Lichamelijk had ik nogal wat klachten door mijn zwangerschap. Mijn partner had een burnout. Maar toch heb ik genoten hoor, ik ontdekte dat ik zwanger was. En ons gezin werd compleet met de geboorte van Emma.

Bram ging in december voor het eerst naar school en ik verraste vriend en vijand door met Merel in de sneeuw te spelen haha ;) Iets met making memories! Elk jaar heeft mindere momenten en elk jaar heeft momenten om van te genieten. Het meest genoot ik van het moment dat Emma dan eindelijk in mijn armen lag. Maar met mijn andere kindjes had ik natuurlijk ook prachtige momenten.

En niet te vergeten ook met mijn partner. Ik ben erg gelukkig met mijn gezin. Voor 2018 heb ik besloten af en toe wat meer de pas op de plaats te doen en dingen wat rustiger te doen en niet iedereen een plezier willen doen. Het is tenslotte jijzelf die je gelukkig kan maken en dan moet je af en toe ook aan jezelf denken ;)!

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen, een prettige jaarwisseling en al het goeds voor 2018! Geniet en leef! Liefs Madelon.

Best gelezen blog 2017: Meisjes namen gezocht!

Team momambition madelon

Nancy

Voor ons was t een roerig jaar. Mijn blogs gaven jullie een kijkje in onze strijd voor passend onderwijs. De strijd duurt voort maar toch zijn we kleine dingen aan t bereiken. Wat voor mij het allermooiste is wat het dit jaar heeft opgeleverd is het contact met school. Maar ook de contacten met de oudergroep voor dove kinderen. Ook in het nieuwe jaar zal ik me hier volop voor in blijven zetten. Als mens ben ik zo enorm gegroeid door dit.

Wij wensen jullie allemaal fijne goede kerstdagen met mensen om je heen die je lief zijn en die jou liefhebben. Leven is liefde en liefde is de essentie. Voor het nieuwe jaar wensen wij vooral verdraagzaamheid in de maatschappij. Wees eens wat liever naar elkaar en geniet vooral van de kleine dingen. Maar steek ook eens die hand uit naar de mensen die het niet alleen kunnen, het moeilijk hebben.

Geniet geniet en nog eens geniet, tot volgend jaar.

Best gelezen blog in 2017: Mevrouw, ben jij doof?

bloggersteam momambition Nancy

Melissa

Het einde van 2017, wat vliegt de tijd! Dit was het jaar dat ons zoontje 1 jaar is geworden. Wat we ondanks de regen uitbundig hebben gevierd onder een heleboel party tenten met allemaal leuke en lieve mensen.
Dit was ook het jaar waarin ik verschillende alternatieve therapieën heb geprobeerd in de hoop me wat beter te voelen. Dit werkt met ups en downs. Maar we blijven proberen.
We hebben wat financiële uitdagingen gehad en ook overleefd!
Maar wat hebben we bovenal genoten van onze kleine zonnestraal.

Deze dagen staan voor ons dan ook in het teken van samen zijn met de mensen die we het aller liefste vinden. Ohja ook wel een beetje in het teken van lekker eten natuurlijk?.

Ik wens iedereen gezellige dagen en een knallend uiteinde! Dat volgend jaar maar een prachtig jaar mag worden voor iedereen!❤

Best gelezen blog in 2017: Deze giftige planten moet je uit de buurt van kinderen houden

Bloggersteam Momambition Melissa

Namens het hele team van Momambition: tot volgend jaar en hele dikke knuffels, een klapzoen en veel moois voor het nieuwe jaar. xxxx

3 thoughts on “Kerstgroet van Team Momambition

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.