Kerstboom eruit, bakkerskast erin

Oh oh oh, jullie reacties op mijn salontafel dilemma waren echt zó leuk! Heel tof ook dat jullie zo lief meedenken en met ideeën komen! Dit is dus precies waarom ik het bloggen zo leuk vind. Lekker samen kletsen, sparren en tot nieuwe ideeën komen. Nu hebben we de kerstboom er inmiddels uitgepleurd. Ik was er donderdag avond helemaal zat van haha! En ik laat jullie zien wat we ervoor in de plaats hebben neergezet en heb uiteraard weer een paar vragen aan jullie. 

Kerst is een energiezuiger

Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben echt dol op kerst zoals jullie weten. Maar als kerst dan voorbij is, is het ook ff klaar. Deze kerst was voor ons heeeeel erg druk. Vier dagen lang kerst vieren is echt too much als je ook nog stad en land af moet reizen met de trein én met een peuter. Het zuigt werkelijk volledig alle energie uit je en daarom was ik ook wat rustiger op social media. Nu heb ik de hele week lekker bij getankt, ben steeds lekker vroeg op bed gegaan en ben aan het nadenken geslagen over Momambition.nl. Wordt vervolgt haha!

echte kerstboom ornament vondels amsterdam cactus ornament kerstbal

Weer een echte kerstboom

Onze echte kerstboom hadden we trouwens online gekocht bij Gadero. Erg makkelijk voor ons omdat we geen auto hebben en de boom dus lekker thuis werd bezorgd. De nepperd heb ik na het succes van vorig jaar weggegooid haha! Je kunt hem bij Gadero met een speciaal easy-fix boorgat bestellen en dus zonder gereedschap je kerstboom opzetten. Ik heb hem gewoon in een grote bloempot. Vind ik mooier! En hoe leuk zijn deze ornamenten van Vondels Amsterdam?! Traditie is hier om ieder jaar een nieuw “gek” ornament te kopen. We hebben al een spekje, een pistooltje, een camera (want duhuh, ik ben dol op fotograferen), een lippenstift omdat ik natuurlijk een beauty junkie ben en daarnaast een cactus omdat ik zo planten ben gaan houden dit jaar. Maar nu is hij eruit en dat zorgt toch weer voor meer ruimte in huis.

echte kerstboom ornament vondels amsterdam cactus ornament kerstbal

Hey knappe bakkerskast!

Gisteren liep ik in de stad bij Xenos, die bij ons dus weg gaat, dear lord ik snap er niks van! Die winkel is zó fijn! Maar ik tikte er dus wel een bakkerskast op de kop voor maar 15 euro in plaats van 30.. En drie keer raden waar die nu staat haha! Op de plek van de kerstboom dus haha!

kerstboom eruit, bakkerskast erin

What to do met de muur….

De achterste muur is sinds we hier zijn komen wonen geschilderd in een mooie grijstint. Deze kleur hebben we er inmiddels nu zo’n 6,5 jaar opzitten en zou of bijgewerkt moeten worden, of een ander kleurtje moeten. Maar welke kleur? We hebben er nog een muur van in dezelfde ruimte, waar onze bureau’s opgesteld staan. Dus het voelt als te veel op de een of andere manier.  We hebben early dew geprobeerd op de zijkant (hangt gordijn voor) maar dat is het hem net niet ofzo… Mja ik zei al eerder dat ik nog niet helemaal zeker ben van de groene muur die we hebben, die mag op zich een tint donkerder denk ik? Man vindt hem wel goed zo, mja wij vrouwen he…. we zijn zo veranderlijk als het weer haha! Daarnaast vind ik de muur gewoon kaal. Ik weet ook gewoon niet wat ik er aan moet hangen.

We zijn verhuist naar deze woning in een bloedhete zomermaand destijds, dus we klusten zeg maar een beetje in onze zwem outfit haha! Wat een broekie is Man daar ook nog haha!

echte kerstboom

Hebben jullie de kerstboom er al uit? Of wacht je netjes tot drie koningen? En wat zet je ervoor in de plaats? Ik denk dat ik er nog wat meer planten bij wil, die zijn rond deze tijd van het jaar toch in de aanbieding haha! En as you all know, ik hou van koopjes!

Deze blog bevat opgestuurde producten

4 thoughts on “Kerstboom eruit, bakkerskast erin

  • Altijd weer lekker de boom eruit!! Hier gister hen weg gedaan.. hele huis weer vol naalden…en dan heb ik nog wel een neppe.. was er ook snel weer klaar mee na de kerst.
    We zijn natuurlijk net verhuisd en hadden nog geen gordijnen in de woonkamer aan de tuin kant een deze waren van de week eindelijk klaar dus gister avond meteen opgehangen.lekker eigenwijs klimmend met mn zwangere buik op de trip trap stoel en dan nog moeten rekken en strekken (nu dus spierpijn) en wat een gekut om die stokken er aan te krijgen ook maar goed het is gelukt! Nu nog even het hele huis van top tot teen netjes maken wat nog een uitdaging wordt aangezien ik elke dag weg ben deze week en ik zaterdag mn housewarming heb..waarom wou ik dat?? dachten ook nog we maken er meteen een gender reveal van dus ook daar moet ik dan weer dingen voor gaan regelen.. gelukkig kan ik 7 januari rusten ??

  • Ik wist niet eens wat een bakkerskast was joh. Maar wat is ‘ie leuk! Verder ook kudo’s voor de hanger in je boom. Love it! Maar dat zal vast geen verrassing voor je zijn. Fijne jaarwisseling, lieffie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.