Ons 2018: wat gaan we ervan maken?

Mijn laatste artikel dit jaar. Mijn 101e op Momambition. De autist in mij vindt dit niet helemaal goed uitgekiend (het had de 100e moeten zijn natuurlijk), maarja, pech dan maar. Wat gaat 2018 brengen? Ik hoop in ieder geval nog 52 artikelen op Momambition.

Positieve woorden voor jullie 2018

Ik wil dit artikel dan ook gebruiken om jullie allemaal een ontzettend lekker, goed, fijn, gezond, gezellig, succesvol nieuw jaar te wensen. Wat staat er voor jullie allemaal te gebeuren? Leuke dingen, minder leuke dingen? Ik hoop dat je er in ieder geval sterk en beter uit komt. Dat is iets wat ik het afgelopen jaar heb geleerd. Dat ik uit elke nare gebeurtenis iets kan halen, waar ik sterker van wordt. Of dat ik de kracht heb om er een positieve draai aan te geven.

Mijn 2018: werk…

Ook ik weet natuurlijk niet exact wat 2018 gaat brengen, maar er staan weer leuke veranderingen voor mij op de planning. In november 2016 schreef ik een artikel over het dilemma loondienst of ondernemen. Toen was ik het unaniem met mezelf eens dat ondernemen het op dat moment voor mij was. In de afgelopen weken heb ik een beslissing genomen, waarbij dat ondernemen weer op een lager pitje komt. Ik ga weer in loondienst! Niet omdat mijn bedrijf niet goed liep, wel juist. Maar de functie die mij is aangeboden is binnen zo’n ontzettend leuk bedrijf en zo uitdagend dat ik hem niet wilde laten lopen. En ik heb al even mogen voorproeven: het was één van mijn opdrachtgevers in 2017.

… en privé

Die wisseling van werk gaat mij privé hopelijk wat meer rust geven. Want waar ik in een eerder artikel aangaf dat het ondernemen mij rust zou geven, was ik de afgelopen maanden aan het rennen, vliegen, vallen en weer opstaan. Dat breekt me nu op, ik ben zo moe de afgelopen dagen. Maar ook dat komt goed, want ik heb ontzettend veel zin in mijn nieuwe uitdaging. Ik hoop dat het dit jaar privé een rustig jaar wordt. Het jaar waarin we op zoek gaan naar een basisschool voor Quinten. Het jaar waarin we weer lekker naar Gran Canaria op vakantie mogen. (Weet je nog, vorig jaar?) En misschien wel het jaar van een huizenjacht. Hoewel… On de rust te bewaren kan dat ook zomaar nog een paar jaar duren ?.

Lieve volgers, fans en lezers,

Een heel heel heel goed 2018 gewenst. Ik hoop nog lange tijd voor jullie te mogen schrijven. Ik vind het geweldig om te doen en hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen.

One thought on “Ons 2018: wat gaan we ervan maken?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.