Het is oudjaarsdag! Dit was 2017!

Het is alweer oudjaarsdag, jeetje wat gaat dat snel. Iets meer dan een jaar geleden begon ik met bloggen. Precies een jaar geleden was ik net zwanger en dat wist ik toen nog niet. Een jaar geleden waren mijn kinderen op oudjaarsdag nog bang voor vuurwerk, een jaar geleden klinkt alweer zo ver weg.

De tijd gaat super snel.

oudjaarsdag
Making Memories <3

De tijd lijkt steeds sneller te gaan, ontzettend veel dingen zijn er gebeurt in 2017, minder leuke dingen, leuke dingen en fantastische dingen. En alles gaat te snel. Soms wou ik dat ik de tijd even stil kon zetten en kan blijven hangen in dat ene moment.

Tradities & oudjaarsdag.

Met oudjaarsdag hebben wij een traditie, wij gaan elk jaar weer overdag naar vrienden. Daar worden oliebollen gebakken op de oprit, iedereen loopt ‘in en uit’, de kinderen spelen met elkaar, steken vuurwerk af en de volwassenen hebben een gezellige tijd met elkaar, halen herinneringen op van afgelopen jaar en delen plannen voor het volgende jaar. Het jaar dat zover weg klinkt, volgend jaar is gewoon al morgen joh! Maar goed wij gaan ook dit jaar weer gezellig naar het oprit feestje, elk jaar komen er meer en meer. Wie weet moeten ze over een aantal jaar een vergunning aanvragen haha!

oudjaarsdag

Oudejaarsavond.

Oudejaarsavond blijven wij lekker met het gezin thuis. Wie wil komt langs en wie niet wil niet. Wij vinden het niet heel prettig om de kinderen op deze leeftijd mee te slepen midden in de nacht. Met Emma zou dat nog wel kunnen, maar Bram en Merel zijn aan de ene kant net te jong en aan de andere kant net te oud. Wij blijven dus lekker thuis, halen heerlijke dingen en genieten tot het einde van het jaar.

Vuurwerk.

Ja wij kijken graag hoor, hebben ook altijd wel wat. Niet bijzonder veel, maar wel echt mooi vuurwerk. Ik bedoel liever wat minder en goed dan veel en dat je denkt mwoah… tegenvaller.. De buren komen allemaal buiten om 00.00 uur. Samen kijkt iedereen in de straat naar al het moois dat in de lucht verschijnt en daarna vloeien er hier en daar nog wat drankje.

oudjaarsdag

Nieuwjaarsdag.

Weer een traditie, op nieuwjaarsdag gaan we altijd naar mijn oma. Daar komt de hele familie en vieren we gezamenlijk het nieuwe jaar. De 1 komt wat eerder dan de ander, ligt een beetje aan de gemoedstoestand natuurlijk haha!

Ik wens je een fijn uiteinde en een goed begin van het nieuwe jaar!

Wat zijn jouw plannen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.