Met SodaStream maak je in een handomdraai de lekkerste drankjes

SodaStream, wie kent het merk niet? In heel veel huishoudens heeft ooit wel een apparaat van het merk gestaan en sterker nog, in steeds meer huishoudens hoort het apparaat bij de standaard keukenuitrusting. Ben jij gek op frisdrank maar ben je op zoek naar een variant die gezonder en goedkoper is of vind je gewoon water ‘te saai’? Stop dan met zoeken en ga voor SodaStream. Hieronder lees je meer over de geschiedenis van het bedrijf, waar het merk voor staat, hoe het assortiment eruitziet en nog veel meer. Lees dus snel verder!

Een stukje geschiedenis van SodaStream

SodaStream is al jaren op de markt. In1903 is het merk opgericht door Walter Gilbey, waardoor het bedrijf dus al meer dan 100 jaar bestaat. Door George Gilbey is het eerste apparaat ontwikkeld waarmee bruiswater gemaakt kon worden. In de beginjaren was SodaStream een ware hit bij de bevolking die iets meer te besteden had. Zelfs het koningshuis had een apparaat in huis. SodaStream zal bij veel mensen beter bekend staan als Soda Club. Zo heette het namelijk eerst, voordat het bedrijf in 1998 een naamsverandering kreeg.

In dat jaar heeft Soda Club namelijk SodaStream overgenomen en in datzelfde jaar wordt het de grootste aanbieder op het gebied van koolzuursystemen in huis. Het bedrijf streeft de hoogste kwaliteitsnormen na en dan hebben we het nog niet eens gehad over de beste productienormen én de mooiste ontwerpen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Israël, er zijn meer dan 2.000 werknemers werkzaam en het bedrijf is actief in ruim 45 verschillende landen. Landen zoals Australië, Zuid-Afrika, Japan en de Verenigde Staten horen daarbij. Vandaag de dag zijn dan ook ruim 30 nationaliteiten vertegenwoordigd in het bedrijf.

sodastream

Bron afbeelding

Maak van gewoon water een waar feestje

Vind jij water te saai en wil je graag hier iets aan toevoegen? Dankzij SodaStream is dat mogelijk. De aanwezige SodaStream cilinder zorgt er namelijk voor dat het water bruisend wordt. Door middel van de koolzuurgascilinder wordt er koolzuur aan het water toegevoegd. In een handomdraai maak jij zo zelf de lekkerste dranken met bruiswater. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is allereerst de meegeleverde fles te vullen met water. Vervolgens klik je de gevulde fles onder het SodaStream apparaat, waarna je aan de hand van een simpele beweging zelf koolzuur aan het water toe kunt voegen.

Een lichte sparkle of juist heel veel bubbels? Dat kun je echt helemaal zelf bepalen. Super handig, toch? Geen saai water meer voor jou dus! Daarnaast hoef jij voortaan ook niet meer iedere week zware flessen bruisend water of frisdrank vanaf de supermarkt naar huis te slepen. Je zult wel denken frisdrank? Hieronder lees je daar meer over, want het SodaStream apparaat kan meer dan alleen koolzuur aan water toevoegen.

Het brede assortiment van SodaStream

Uiteraard kun je alleen de nodige bubbels aan het water toevoegen, maar er is meer dan dat. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een lekkere smaak toe te voegen aan je water. Hierbij kun je kiezen uit oneindig veel diverse smaken, dus jouw favoriet zit er gegarandeerd bij. Vroeger was de keuze uit verschillende smaakjes beperkt, zo werd in 1920 de eerste smaak uitgebracht. Door de jaren heen is het assortiment aan smaken enorm uitgebreid, waardoor er nu voor ieder wat wils is. Al in 2003 waren er maar liefst bijna 200 verschillende smaken. Ga voor de smaak van bijvoorbeeld Cola, Orange, Ice Tea Lemon, Tonic of zelfs Energy Drink. Daarnaast heb je zowel de keuze uit zowel normale als light varianten. Je kunt het zo gek niet bedenken of jouw smaak zit ertussen.

Vrijwel iedere frisdrank kun jij voortaan dus zelf maken dankzij de apparaten van SodaStream. Een frisdrank met heel veel prik of juist een frisdrank met subtiel wat bubbels erdoorheen. Dankzij dit apparaat bepaal jij voortaan alles zelf. De siropen worden geleverd in kleine flesjes die makkelijk op te bergen zijn. Met een flesje siroop kun je gemiddeld maar liefst 9 liter frisdrank maken. Voortaan zul jij geen moeite meer hebben om de aanbevolen hoeveelheid vocht te drinken. Een goede hydratatie van je lichaam is ten slotte ontzettend belangrijk.

De kernwoorden van SodaStream

SodaStream staat voor 3 kernwoorden, namelijk ‘Smart’, ‘Simple’ en ‘Bubbles’. Doordat je niet iedere week flessen frisdrank in huis hoeft te halen en daardoor minder afval hebt, ben je slim  en duurzaam bezig. Daarnaast heb je alleen maar wat water uit de kraan nodig. Heel handig, lekker en ook nog eens milieuvriendelijk. Allemaal woorden die passen bij het kernwoord ‘Smart’. ‘Simple’ staat voor de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. In een oogwenk heb jij het perfecte drankje gemaakt en voor je het weet ben jij aan het genieten van dit drankje. Het laatste kernwoord ‘bubbles’ heeft niet veel verdere uitleg nodig. Ga voor water met een bubbel of voeg wat siroop toe om er een frisdrank van te maken.

sodastream

De voordelen waar jij van profiteert

SodaStream streeft ernaar om op een milieuvriendelijke manier te produceren en te leven. Doordat je niet meer iedere keer een nieuwe fles frisdrank van plastic koopt in de supermarkt, ben je al op een heel verantwoorde manier bezig. Iets goeds doen voor het milieu op zo’n gemakkelijke manier, dat wil toch iedereen? Daarnaast bespaart SodaStream je enorm veel geld. Denk eens aan al die blikjes, flesjes of 4-packs die je in je winkelmandje zet? Dat kost je stiekem meer geld dan je denkt. Dat geld kan voortaan in je portemonnee blijven zitten, want dankzij SodaStream kun jij veel geld besparen. Nu zul je denken dat een drankje van SodaStream toch echt anders smaakt dan de welbekende frisdranken, maar niets is minder waar. De siroopsmaken zitten op gelijke hoogte met de beste frisdrankmerken. Wanneer jij je eerste slok hebt genomen, zul je meteen weten wat wij bedoelen.

Een heel stijlvol SodaStream apparaat

Zo’n mooi en chic SodaStream apparaat wil jij toch ook in je keuken hebben staan? Het merk heeft diverse apparaten, waar de Crystal en Spirit er 2 van zijn. Blaas je bezoek omver wanneer ze zien hoe jij een verrassend drankje binnen no time op tafel zet. Geen gedoe meer met al die verschillende flessen frisdrank in de koelkast, omdat je niet weet wat iedereen wil drinken. Het enige wat je nu nog nodig hebt is het SodaStream apparaat en de nodige flesjes siroop. Een kind kan de was doen! En nu we het toch over kinderen hebben, je kinderen zullen het ook een waar feestje vinden om een drankje te maken met SodaStream.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.