Budget | Kiabi de nieuwe Primark? (ZARA + Kiabi Shoplog)

Ik kende Kiabi sinds kort alleen maar als webshop, en dan vooral met mega leuke items voor kinderen. Maar bestellen durfde ik nooit, tot ik dus in Frankrijk tegen een stenen winkel stuitte van Kiabi… Daar MOEST ik kijken, want ik wilde zo graag de materialen voelen.. Zo ben ik.. voelen.. Uiteindelijk ben ik de deur uitgestapt met een flinke lading voor…. tromgeroffel.. iets van 35 euro….!!!! Wordt Kiabi de nieuwe Primark?!

Kiabi de nieuwe Primark?

We (man en ik) zijn een dagje met z’n tweetjes erop uit in Frankrijk. We rijden richting Brest en ineens zie ik mega groot KIABI staan.. Huh… die ken ik.. Dat is toch zo’n webshop met mega leuke kinderkleding (en dames-en herenkleding)?! Ik toch even op mijn telefoon kijken en ja hoor. Kiabi is blijkbaar een Frans concept en heeft in Frankrijk mega grote winkels. Mijn hartje sloeg even over omdat ik thuis nooit durfde te bestellen bij deze shop. Te onbekend nog naar mijn gevoel en dan vind ik het altijd een beetje tricky. Want wat voor materialen kun je verwachten voor die lage (Primark) prijzen?

Shoppen bij Kiabi

Een week later toen we terug kwamen van een dagje strand gingen we ervoor en stapten we de Kiabi winkel naar binnen. Voor mezelf zag ik niet heel veel leuks en voor man ook niet.. Maar eenmaal op de kinderafdeling maakte mijn hart een sprongetje en werd ik hebberig. Voor in totaal 37,60 had ik een tas vol nieuwe kleding voor Leia gescoord. Deels nieuwe collectie en deels sale. En uiteraard laat ik jullie zien wat ik heb gekocht!

De leggings zijn van heerlijke stof, super zacht en ook erg goedkoop. Die met print betaal je 5 euro voor en de effen 3 euro. De groene was in de sale dus ik geloof dat ie 1,50 was..

De prijzen van de t-shirts met super leuke printjes variëren bij Kiabi van 2 tot 5 euro. Echt geen geld. Leuke en gezellige printjes zoals met eenhoorns, poesjes en zeemeerminnen. Leia is echt dol op poesjes en het shirt met het zeepaardje kon ook niet uitblijven. (die met dat konijntje was in de sale maar 1 euro!!!). Het okergele tuniekje vind ik echt ge-wel-dig voor de herfst! En de shirts met roezel dingetjes hou ik sowieso wel van. Al met al een mooi pakket van in totaal 12 items voor die 37,60.. Dat is omgerekend gewoon 3,13 per item!!

Bij de Zara in Frankrijk scoren wat je in Nederland niet meer kon halen..

Nog iets waar ik heel erg vrolijk van werd was toen ik eerder die week de Zara in Lorient binnenstapte en daar dé jurkjes zag liggen die ik in Nederland niet meer kon krijgen in de sale. Ik ben dol op de ZARA, vooral voor Leia moet ik echt oppassen dat ik er niet te vaak en te veel koop. Verder kocht ik nog het schattige eenhoorn shirt (die erg tof staat op de legging van Kiabi met oogjes print) en een badpak van Mini. Ik vind hem vreselijk, maar dochter was in de wolken.. Nou vooruit dan maar!

Van opa en oma kreeg ze nog 2 shirts en een paar sandalen (die ook op mijn lijstje stonden om te kopen, maar ze waren me dus voor haha!).

Kiabi nieuwe primark

Al met al zijn de prima geslaagd bij zowel de Zara als bij Kiabi. Vooral Kiabi is echt een toffe winkel en ik ben zeker van plan om in de toekomst gewoon te bestellen bij deze webshop. De materialen voelen beter en sterker aan dan bijvoorbeeld de Primark, dus ik denk wel dat deze shop een goede concurrent is van deze keten. Kende jij Kiabi eigenlijk al? Heb je er weel eens geshopt?

 

34 thoughts on “Budget | Kiabi de nieuwe Primark? (ZARA + Kiabi Shoplog)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.