Hotspot in Twente | Kinderboerderij Dondertman in Holten

Op tweede Pinksterdag wilden we graag een dagje weg met z’n drietjes. We hadden al veel goede verhalen uit de omgeving gehoord over Kinderboerderij Dondertman in Holten en omdat dochter nou eenmaal dol is op diertjes, leek ons dit een perfect dagje uit. Gaan jullie vaak naar een kinderboerderij?

Kinderboerderij Dondertman

Kinderboerderij Dondertman is niet een typische kinderboerderij. Naast een heeeeeleeeboel diertjes zoals kippen, biggetjes, pauwen, maar ook geiten en vogeltjes, vind je hier ook een enorme speeltuin met o.a. luchtkussens, glijbanen en een rodelbaan. Ook kun je er met skelters en kinderfietsjes rondrijden en is een draaimolen. Genoeg leuks om de kinderen de hele dag mee te vermaken.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

Het knuffelveldje

Voor het knuffelveldje is geweldig! Vol met schaapjes, geitjes en zelf een koe. Onze dochter vond het fantastisch en holde met plezier op alle diertjes af. Het is prachtig om te zien hoe ze zo geniet van alle dieren. Iets waar ik als moeder echt gelukkig van kan worden. Daarnaast vind ik het gewoon belangrijk om mijn dochter bij te brengen dat zij respect moet hebben voor dieren. Je kunt een zakje voer kopen voor 0,50.

In het knuffelhuis hebben we het ook ontzettend leuk aangepakt. Je kunt dan een cavia of een konijntje knuffeltje. Je krijgt je eigen mandje met daarin een diertje en kunt dan rustig op één van de bankjes gaan zitten om lekker te knuffelen.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

Tarieven van Kinderboerderij Dondertman

De prijzen zijn lekker laag, voor een los bezoek betaal je vanaf 2 jaar en ouder maar €2,50 per bezoek. Kinderen tot 2 jaar zijn gewoon gratis. Ga je in een grote groep? Bij groepen vanaf 15 personen betaal €2,- per persoon/kind. Woon je in de buurt? Dan is een donateurskaart welicht een goed idee. Op vertoon van deze kaart kunnen 5 personen per bezoek “gratis” naar binnen. Zo’n kaart kost je €32,50 en is dan geldig tot april 2018. Parkeren is overigens gratis. Dit kan tegenover de hoofdingang en biedt plek voor ongeveer 150 auto’s. Ook de horeca prijzen zijn prima te doen.

hotspot twente kinderboerderij dondertman holten

lees ook: Hotspot in Twente : klimkuil Wierden

Openingstijden van Kinderboerderij Dondertman

Van maart tot en met november + alle vakanties is Kinderboerderij Dondertman van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Van november tot en met Februari zijn ze op dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur en het gehele jaar is de kinderboerderij op zaterdag en zondag ook geopend van 10.00 tot 17.00 uur.  Meer informatie over de kinderboerderij vind je op hun website: www.

Al met al is dit een prima dagje uit in Twente. Dus woon je in de buurt of ben je eens in de buurt, geef Kinderboerderij Dondertman in Holten dan absoluut een bezoekje.

Gaan jullie vaak naar de kinderboerderij? Welke diertjes vind jouw kind het leukst?

dit is geen samenwerking

11 thoughts on “Hotspot in Twente | Kinderboerderij Dondertman in Holten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.