De magische sprookjeswereld van Kneipp Nature Kids

Kneipp, ontstaan in 1892 onder leiding van Sebastian Kneipp staat voor natuurlijk genieten. De belangrijkste voorwaarden voor een gezond en gelukkig leven waren voor hem de lichamelijke en geestelijke welzijn. Volgens de filosofie van de heer Kneipp bereik je dit door 5 elementen te combineren, namelijk; beweging, planten en kruiden, stromend water, voeding en balans tussen lichaam en geest. Omdat pure en eerlijke cosmetica enorm in opkomst is en de huid van onze kleintjes heel anders is als die van ons, volwassen is voor Kneipp de keuze voor natuurlijke ingrediënten voor kinderen heer erg belangrijk. Daarom is de Kneipp Nature Kids lijn ontworpen, vrij van siliconen, zeep en andere conserveringsmiddelen zoals parabenen.

Kneipp Nature Kids

De magische sprookjeswereld van Kneipp Nature Kids is speciaal gemaakt voor de echte prinsesjes en drakentemmers, welke alleen natuurlijke ingrediënten bevat zoals framboos, lavendel, teunisbloem drakenfruit en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben. Douchen en badderen is nog nooit zo leuk geweest met deze magische kleuren en geuren! Kneipp Nature Kids bevat geen zeep, parabenen en siliconen!

Kneipp Nature Kids

Assortiment:

Voor de prinsessen is er een speciale Prinsessen shampoo en douche in één gemaakt met framboos en calendula die ervoor zorgt dat de haartjes makkelijk doorkambaar zijn zonder dat er tranen vallen. Daarnaast is er nog een prinsessen badschuim met een heerlijke betoverende geur van framboos die zorgt voor een zijdezachte huid. Simsalabim, tover een schuimparty tevoorschijn met met de Drakenkracht toverbad of gebruik de Drakenkracht shampoo & douche in één met drakenfruit en toverhazelaar om je stoere held een milde reiniging te geven. Speciaal voor de verstopte neusjes heeft Kneipp een badolie ontwikkeld met daarin ingrediënten als thijm en munt die helpen om vrijer te kunnen ademen. Creëert een waar feestje in bad. De speciale droomreis badschuim bevat natuurlijke lavendel en teunisbloemolie welke de huid verzorgt, ontspant en helpt om je kleintje heerlijk in dromenland te krijgen.

Adviesprijzen

  • Prinsessen Shampoo & Douche | 200 ml €4,99
  • Prinsessen badschuim | Sachet €1,59 per stuk
  • Drakenkracht Shampoo & Douche | 250 ml €4,99
  • Drakenkracht badschuim | Sachet €1,59 per stuk
  • Droomreis Badschuim | 250 ml €4,99
  • Badolie | 100 ml €8,99

Voor helden en prinsesjes vanaf 3 jaar:

De producten van de Kneipp Nature Kids lijn zijn bedoeld voor kinderen vanaf 3 jaar. De dermatologische testen zijn dan ook uitgevoerd voor kinderen in deze leeftijdscategorie. Dermatologische informatie voor kinderen jonger dan 3 jaar is niet beschikbaar. Natuurlijk zijn de producten van Kneipp zeer mild voor de kwetsbare huid maar toch adviseert Kneipp om de Nature Kids lijn niet te gebruiken voor baby’s en kinderen tot 2 jaar. Over het algemeen wordt het ook afgeraden om sterk geurende verzorgingsproducten te gebruiken bij baby’s omdat dit een ongunstig effect kan hebben op de reuk ontwikkeling.

Ken jij de Kneipp Nature Kids lijn al? Ga jij hem proberen?

2 thoughts on “De magische sprookjeswereld van Kneipp Nature Kids

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.