Leia’s Outfits | Name-it Christmas Kitty

Naar aanleiding van een aantal polletjes die ik deed op instagram, was de uitslag over het behouden van de Leia’s outfits rubriek eigenlijk unaniem. En wie ben ik als ik niet aan jullie verwachtingen voldoe? Afspraak = afspraak dus bij deze weer een nieuwe Leia’s outfits, waar ze zelf een eigen draai aan heeft gegeven. Mijn kleine Christmas kitty:

Leia’s Outfits : A christmas Kitty

Het jurkje van Name-it is van heerlijk dikke stof en daarom heel erg gangbaar in de winter met een mooie coltrui of een truitje met peter pan kraag. Ik hou echt van zulke kraagjes, geven je look meteen een soort van klassieke uitstraling. En Leia heeft daar nou echt een perfect koppie voor, vind ik dan haha! Het mutsje is haar eigen toevoeging, en maakt het geheel heel erg speels. Ik kocht hem vorig jaar al bij Kixx Online.

Leia's outfits Name it Kixx online

Waar hebben we Leia’s Outfit geshopt? Kixx Online natuurlijk!

Ook het jurkje van Name-it heb ik geshopt bij Kixx-Online.nl. Met nog wat andere dingen die ik jullie binnenkort ga laten zien. Kixx Online  is en blijft één van mijn favoriete webshops om kinderkleding te bestellen. De levering is altijd snel en kleding zit daarnaast ook altijd heel erg netjes in plastic verpakt. Ik ontdekte er ook een super leuk spaans merk: Pinata Pum. Een Leia’s outfits post hiervan laat ik jullie binnenkort hier op het blog zien. Echt een mega tof merk met hele gave printjes. Jammer genoeg verkoopt Kixx Online nog niet de hele collectie van Pinata Pum, maar wat niet is kan nog komen toch?

Bij Kixx Online ontdek ik altijd weer nieuwe merken, zelfs voor speelgoed en de kinderkamer!

Het retourneren vind ik altijd wel een dingetje, want je moet dus wel betalen voor het retour sturen van artikelen en dat vind ik persoonlijk wel jammer. Dit heb je bij een Zara bijvoorbeeld niet. Maar goed, ze hebben wel allerlei leuke merken zoals Name-it, Vingino, Tumble ‘n’ Dry en meer onder één virtueel dak en daarnaast altijd wel leuke aanbiedingen. Gewoon zorgen dat je dus de juiste maat in één keer kiest en dan is er niets aan de hand. Ook op gebied van lifestyle kun je terecht bij deze webshop. Super leuke puzzels of nachtlampjes van Petit Monkey of dekbedovertrekken van SNURK. I Love it!!!

Tip van flip! Ze hebben momenteel 20% korting op de feestcollectie, dus shop nog snel een leuke outfit voor je beeb voor de kerstdagen!

Leia's outfits Name it Kixx online Valence Design wandsystemen

Shop te look:

  • Jurkje van Name-it : Kixx-online.nl
  • Kattig Mutsje : Kixx-Online.nl
  • Witte coltrui van Zeeman
  • Maillot met patroon: Zara
  • Ballerina’s met fake fur binnenkant : Zara

Meer van Leia’s outfits bekijken?

in samenwerking met Kixx-Online.nl

16 thoughts on “Leia’s Outfits | Name-it Christmas Kitty

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.