Leia’s Outfits | Poederroze ZARA bermuda met bordeaux lak laarsjes

Ik heb weer een leuke inspiratie outfit van Leia voor jullie voor jullie klaarstaan! Dit keer een volledige ZARA Outfit met een poederroze Bermuda en bordeaux rode lak laarsjes. 

I LOVE ZARA

Deze outfit kocht ik een paar weken geleden toen ik in mijn eentje in Enschede aan het rond slenteren was. Heerlijk vind ik dat. Shoppen zonder ook maar iemand erbij. Ik hoef met niemand rekening te houden, op niemand te wachten of juist lekker lang kijken. Gewoon waar ik zin in heb, zonder dat ik beïnvloed word in mijn keuzes. Want ja, soms ben ik daar best wel gevoelig voor. Wat ik wel doe is overleggen met man. Via de app. Ik leg een outfit neer op de grond en stuur een foto. Krijg ik soms rare gezichten in de winkel? Yup, maar boeiend. Ken ze toch niet haha!

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

Nu de ZARA in Enschede is verplaatst en ook nog eens plaats heeft gemaakt voor een kinderafdeling, moet ik oppassen. Ik hou van ZARA en dan vooral voor Leia. Ik kan die winkel eigenlijk nooit uitlopen zonder iets voor haar te hebben gekocht. ALLES IS ZÓ LEUHEUKK! En betaalbaar! Net zo fijn. De kwaliteit is prima en de Primark sla ik tegenwoordig daarom ook steeds meer over. Die blijft nogal hangen in dezelfde modellen, kleuren etc etc. BOOOOOOOORING

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

De bermuda is hot!

De bermuda is terug en hartstikke hot! ZARA hangt er echt vol mee. En ik heb alweer een aantal gespot die ik stiekem heeeeel graag in mijn winkelmandje smijt en afreken. Maar ja. We moeten zelf ook nog een winter garderobe haha!

Ik vind de bermuda in elk geval ontzettend leuk met een maillot eronder, al denk ik wel dat ik bij een volgende outfit sneller een donkerdere kleur maillot zal kiezen. Grijs misschien? De bermuda is overigens ook wel erg leuk met een blouse erop en dan een paar ballerina’s eronder. Vlinderstrik en gaan. Ik hou wel van die preppy outfits.

De stof geeft een beetje een tweed gevoel en dat is een beetje de oud engelse stijl die je nu wel meer ziet terugkomen. Denk bijvoorbeeld maar eens aan die jasjes met checker print. Doet me echt denken aan van die oude series.

Cha-ching, wat kost dat?

Maar enfin, Leia’s outfit is dit keer dus volledig van de ZARA. De poederroze bermuda, het shirt, de laarsjes en yes, ook het rib maillotje. Totale schade van de outfit? €71,80. INCLUSIEF de schoenen dus he. Dat vind ik echt reuze meevallen.

Poederroze Bermuda : €16,95
Shirt met roze strik: €5,95
Rib Maillot: €5,95
Bordeaux rode lak laarsjes met strik: €22,95

ZARA Bermuda Mini Leia's OUtfits

Meer Outfits van Leia :

Draagt jouw kleintje ook vaak een bermuda, of is dat niet echt jullie ding?

18 thoughts on “Leia’s Outfits | Poederroze ZARA bermuda met bordeaux lak laarsjes

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.