Vegan Skincare | Oliveway Oogcreme tegen kringen en wallen

Als er iets is wat ik goed kan gebruiken sinds ik moeder ben geworden is het wel een goede oogcreme tegen kringen en wallen. Want jongens wat zijn die ogen soms uitgezakt en donker na een nachtje spoken. 3 hoeraatjes dus voor Oliveway die met een vegan versie op de markt is gekomen. Ken jij hem al?

Oliveway

Ik vertelde jullie in mijn review over die heeeeeeeerlijke hydraterende en anti aginig bodybutter van Oliveway al dat dit merk zijn oorsprong uit Griekenland haalt. Wat ik daarin niet had verteld is dat de BB cream van dit merk één van mijn favo zomer producten is. Lekker vol qua textuur en een mooie dekking. In de winter ga ik gewoon voor een foundation, omdat ik gewoon net een spook ben met mijn lichte huidskleur. Maar in de zomer.. Echt perfect!

Oliveway Oogcreme tegen kringen en wallen

Oliveway Oogcreme tegen kringen en wallen

Zoals op de eerste foto te zien is; deze Oliveway oogcreme bevat geen rommel. Oftewel geen: Minerale oliën, vaseline/paraffine, siliconen, parabenen, propyleenglycol, ethanolamine, SLES, ALES, synthetische kleurstof, ftalaten, alcohol, retinol, dierlijke bijproducten, dierproeven, PEG, tarwe/moeren (extra sporen).

De verpakkingen van Oliveway zijn altijd gemaakt van recyclebaar materiaal. De oogcreme zit verpakt in een glazenpotje van 30 ml en is zwaar. En dan bedoel ik niet dat ik mezelf een hernia sjouw als ik dit potje optil, maar wel dat het duidelijk van sterke materialen is gemaakt.

De creme zelf is lekker dik qua textuur, iets wat ik kenmerkend begin te vinden voor Oliveway aangezien de bodybutters maar ook de BB creams en handcremes lekker vol zijn. De geur van de oogcreme is echt een cremerige geur, licht muffig, maar niet storend. Tenminste, dat vind ik niet. Ik breng hem in de ochtend en in de avond aan met mijn vingertoppen, ik tik het als het ware onder mijn ogen in en masseer even na. Geen idee of ik het goed uitleg zo, maar duidelijker zou ik het niet kunnen omschrijven haha!

Oliveway Oogcreme tegen kringen en wallen

Een frisse blik na een avondje spoken

De oogcreme van Oliveway bevat o.a. Guarana-extract en Aescin en dit heeft een lipolytisch effect wat helpt bij de stimulatie van de stofwisseling van je huid en het verbeteren van de circulatie. Lipolytisch = een chique woord voor splitsing of vertering van vet. Door deze splitsing/vertering en de verbeterde circulatie worden donkere kringen onder de ogen verminderd.

 

Wat ik fijn vind na het aanbrengen is dat het heeeeeel licht tintelt. Alsof mijn huid echt bezig is om de creme goed op te nemen en de bestanddelen daarna lekker zijn werk aan het doen is. Na een nachtje spoken heb ik in een mum van tijd weer een frissere blik en worden donkere kringen een stukje minder. Ik ben erg tevreden, ook de prijs-kwaliteitsverhouding vind een goede. Ik wil zelf best iets meer betalen voor een product wat oa niet wordt getest op dieren en geen rommel bevat.

Een potje bevat 30 ml en is verkrijgbaar in de webshop van Oliveway voor een adviesprijs van €25,10

Gebruik jij een oogcreme tegen wallen en kringen? Welk merk gebruik je?

Dit artikel bevat een opgestuurd product om zo een eerlijke mening voor jullie te vormen.

10 thoughts on “Vegan Skincare | Oliveway Oogcreme tegen kringen en wallen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.