Moeder Dochter Outfit Post | Pretty in Pink

Ongeveer een maandje geleden waren we een weekendje bij mijn schoonouders. Mijn zwagertje had net een nieuwe camera die hij wilde uitproberen en zelf wilde ook nog even foto’s schieten van Leia in het park. Zo kwamen we samen op het idee om een Moeder Dochter outfit post te maken voor jullie:

Moeder Dochter Outfit Post:

Samen liepen we op een zondagmiddag naar het Boeremapark in Haren. Je weet wel dat plekje van het project X feestje. Een mooie omgeving waar je rustig doorheen kunt wandelen en de eendjes eten kunt geven. Tenzij je wordt achterna gezeten door een paar wilde ganzen zoals wij haha! Nu is onze Moeder Dochter Outfit Post niet bepaald matching, maar ik vind hem wel super leuk.

Moeder dochter outfit post

Mama outfit:

De jeans die ik draag heb ik in de sale voor maar 7 euro gekocht bij de H&M, net als de witten blouse (10,-). Hier zit ook een zwart sjaaltje bij, maar ik koos er bij deze outfit voor op hem niet te dragen. Omdat de blouse zonder mouwen is, heb ik er een pullover overheen gedaan van de Primark, die dingen zijn dacht ik 7 of 8 euro en echt ideaal om in je kast te hebben.

Het Roze Bikerjasje is van Jaqcueline de Yong. Ik heb lang getwijfeld over de kleur, want hij is er ook in het legergroen (gaaf!) en in de kleur cognac (ook heel gaaf). Toch ben ik voor de roze gegaan met het oog op de zomer. Al denk ik dat ik binnenkort ook nog de legergroene erbij zal halen want hij is echt heel tof en hij zit ontzettend lekker. Zoals je ziet in het jasje niet van leer, maar van van Faux Suede. Ik maak deze look af met mijn favoriete biker boots.

Nog even alle items los op een rij:

Dochter outfit:

Voor Leia shop ik het meeste bij Zara en Primark en deze items wissel ik dan af met wat duurdere merken. Vooral de basics van de Primark ben ik een groot fan van en dan met name de jeggings. Ze kosten maar 4 of 5 euro en hebben echt een mooie pasvorm. Het vest en het shirt heb ik jullie al eens in een Shoplog laten zien en met name het vest wordt echt veeeeeeeel gedragen. Het is met stipt op nummer 1 het lievelingsvest van Leia en hij staat haar ook gewoon fantastisch. De sokjes is ze ook helemaal weg van en die kocht ik voor nog geen euro via AliExpress. Schoeisel vind ik super belangrijk en daarop weiger ik de bezuinigen. Bunnies is voor de kleintjes dan ook mijn favoriete merk.

Nog even alle items los op een rijtje:

Moeder dochter outfit Moeder & dochter outfit post

Wat vinden jullie van deze Moeder Dochter Outfit Post? Zal ik dit vaker doen?

4 thoughts on “Moeder Dochter Outfit Post | Pretty in Pink

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.