Leia’s Outfits | Take me to the Quapi City

Yessss, we hebben weer een hele nieuwe Leia’s outfit voor jullie klaar staan: laat je inspireren met deze heerlijk fleurige neon outfit van Quapi!

Consistenter worden:

Ik moet nog even iets consistenter worden met Leia’s Outfits, want ik merk dat jullie dit vaak toch wel leuk vinden om te lezen. Ik merk alleen ook dat ik het lastig vind om goede foto’s te maken zonder dat haar gezicht vol op in beeld staat. Dat is iets wat Le Husband en ik hebben besproken de laatste tijd. Nu ze toch een sprekender gezicht krijgt en straks na de zomer naar school gaat, willen we graag haar Privacy waarborgen. Zij heeft immers niet gekozen voor een blog, dat is mijn keuze. Wel vind ik het enorm leuk om haar outfits met jullie te delen en dit keer hebben we weer een mooie en vooral fleurige en stoere outfit van Quapi.

Take me to the Quapi City

In het zomerjassen dilemma blogje vertelde ik al dat we een hele leuk jasje van Quapi hadden en ik er pas laat achter kwam dat dit eigenlijk een zomerjasje is. Het een Neon Roze jasje, beetje bomber idee en heeft op de rug de tekst: Take me to the Quapi City. Op de voorkant op de borst zie je de tekst : The Street is your catwalk. Het jasje heeft mooie zacht blauwe accenten, dezelfde kleur als haar jurkje van Quapi.

Op het jurkje zie je ook weer het roze terug komen in het touwtje om de middel en ook in de sokken komen beide kleuren terug in combinatie met grijs. De kniekousen bevatten de tekst; Hey Girl en op het jurkje vind je de tekst: Girls will be Girls.

Ik hou ervan als de kleuren goed op elkaar afgestemd zijn, dat creëert een bepaalde eenheid en rust in zo’n fleurige, gekleurde outfit. Ik vind de combinatie van kleuren echt ontzettend goed bij haar staan. Le Husband wat minder, maar die houdt dan ook echt van zachte kleurtjes. Het blauwe vindt hij dan wel weer geweldig.

Je vindt de kleding van Quapi onder andere bij Kixx Online of Olliewood. De schoentjes zijn van vorig jaar, van Zara.

Lookbook : Leia in Quapi

Leia’s outfits:

Meer van Leia’s outfits zien:

 

 

13 thoughts on “Leia’s Outfits | Take me to the Quapi City

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.