Zo goedkoop mogelijk cadeautjes scoren met Listi!

Maak je eigen verlanglijst in het online speelgoedboek van Listi en krijg de cadeaus die jij leuk vindt met je verjaardag, Sinterklaas of kerst. Super handig want als ouders zie je meteen de laagste prijs!

Listi, het online speelgoedboek mét prijsvergelijkers

Listi is een ontzettend handige app waarbij kinderen hun eigen verlanglijstje kunnen maken. Na het maken van het verlanglijstje kunnen ze deze naar jullie (ouders), of opa, oma, tantes etc. sturen. Jullie zijn dan direct de laagste prijs van alle speelgoedaanbieders. Dus weg met het dikke intertoys boek en hallo Listi! Het online speelgoedboek mét laagste prijsgarantie

Bekijk hier de uitleg van Listi in video:

Hoe werkt Listi?

Ga naar Listi.nl en selecteer de cadeautjes die jij graag wilt hebben voor je verjaardag, Sinterklaas of zoals nu met Kerst. Je kunt cadeautjes selecteren door verschillende categorieën te bekijken of door te zoeken in de zoekbalk. Je verlanglijst kan oneindig lang worden, maar het is ook mogelijk om een budget mee te geven. Erg handig want hierdoor leren kinderen rekenen en daarnaast ook om te gaan met een budget.

Wat ik zelf een enorm pluspunt vind is dat met bijvoorbeeld verjaardagen zo geen dubbele cadeau’s meer worden gegeven. Dat is ons al twee keer overkomen, maar dat was geen ramp. Met haar afgelopen verjaardag had Leia een LEGO set dubbel gekregen maar oma had gelukkig de bon nog waardoor we hem konden ruilen voor een andere set. Maar wanneer de ander geen bon meer heeft kan het lastig worden en kan je kind een beetje teleurgesteld raken. Dan is Listi dus echt een uitkomst. Wanneer iemand iets uit de lijst heeft gekocht, kan die persoon dit aangeven en verdwijnt dit van de lijst. Moet je dus wel je listi lijst naar alle personen doorsturen zodat ze het kunnen afstrepen.

Je hebt een Lisiti verlanglijstje ontvangen, en nu?

Stel je hebt als ouder een Listi verlanglijstje gekregen, wat moet je dan doen? Je vindt de uitleg in onderstaande video:

Listi nog even in 3 korte stappen

  • Door op een afbeelding te klikken kies je je favoriete speelgoed. Listi heeft ontzettend veel te bieden, dus de keuze is reuze. Van Disney princessen tot LEGO en meer leuks!
  • Al het leuke speelgoed die jij hebt uitgekozen, verschijnen op jouw verlanglijst. Klik op het zakje om naar je verlanglijst toe te gaan.
  • Als je verlanglijst klaar is kun je je lijstje versturen. Dit kan naar jezelf, maar ook naar je ouders of opa en oma!

#8daysofchristmasgiveaway | Win een speelgoedpakket twv €100,-

Maak nu jouw verlanglijstje bij Listi en win een speelgoedpakket ter waarde van €100,- Wat er in het speelgoedpakket zit ga ik niet verklappen haha! Maar het pakket is echt geweldig en past perfect onder de kerstboom!

De actie loopt tot en met 17 december, om 16.00 uur sluit de deelname. De winnaar maak ik bekend in een verzamelartikel op de website. Het verzamelartikel wordt gedeeld op onze Facebookpagina. En nu lekker door naar de volgende winactie. Tamara heeft een leuke winactie : namelijk het toffe Transformers Cube Starter Pack

in samenwerking met Listi

afbeelding met verlanglijstje aan kerstman via Shutterstock

10 thoughts on “Zo goedkoop mogelijk cadeautjes scoren met Listi!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.