De Mama Challenge 2016 | Een zomer vol uitdagingen!

Het is al enige tijd geleden dat de Mama Challenge 2016 is begonnen. Vorig jaar deed ik op mijn oude blog ook mee aan de Mama challenge en aangezien ik dit jaar geen vakantie heb in de zomer en gewoon moet doorwerken leek het mij erg leuk om weer van de partij te zijn. Misschien vinden jullie het zelf ook wel leuk om mee te doen of vind je inspiratie om bepaalde activiteiten uit te voeren. Voor al mijn lezers die nog iet weten wat de Mama Challenge inhoudt, ik zal het even uitleggen:

Vorig jaar was één van de challenge opdrachten dat je een gezond ijsje moest maken, het recept hiervan heb ik vanuit mijn oude site meegenomen naar deze site; kokos waterijsjes

De Mama Challenge 2016

De Mama challenge is begonnen op 4 juli in samenwerking met een groep andere mama bloggers. De challenge duurt tot 30 augustus en bestaat uit een aantal leuke uitdagingen die je tussen 4 juli en 30 augustus kunt terug vinden in de deelnemende blogs, ieder ingevuld op haar eigen manier.

Nu heb ik het behoorlijk druk gehad de afgelopen weken waardoor ik er nog niet eerder aan ben toegekomen om een stuk hierover te schrijven en een uitdaging te vervullen. Ik moet de komende weken dus even extra hard aan de slag om al die leuke uitdagingen te doen. Ik moet zeggen dat ik me nu al verheug op de beautydag! De blogs van de Mama Challenge 2016 die ik ga uitvoeren zijn per blog steeds te herkennen door er MC16 bij te zetten.

Mama Challenge 2016 uitdagingen:

☆ Gepikt van Pinterest (pik een idee van Pinterest en voer dit uit)
☆ Picknicken! Ga picknicken of deel picknickrecepten, activiteiten
☆ Doe een leuke activiteit in de buitenlucht (met je kind)
☆ Snailmail challenge: verstuur echte post!
☆ Culinaire challenge: Ga samen met je kind koken / Laat je kinderen een maaltijd samenstellen
☆ Houdt een beautydag (met of zonder kind)
☆ Samen aan de slag in het huishouden / Klusjes voor kinderen
☆ Back to school challenge: bereid je voor op komend schooljaar
☆ Doe een binnenactiviteit buiten
☆ Pay it forward / Random Act of Kindness: doe iets voor een ander met je kinderen

Mama challenge 2016

Mama challenge 2016 samenwerkende bloggers

Op alfabetische volgorde vind je hier alle bloggers die mee werken aan de Mama Challenge 2016:

Mama Challenge 2016 op Pinterest

Wil je in één handig overzicht alle artikelen rondom de challenge lezen? Dat kan! Volg het Mama Challenge 2016 bord op Pinterest (klik hier) en blijf zo heel makkelijk op de hoogte van alle uitgewerkte uitdagingen. Handig toch?!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn Mama Challenge blogs gaan vinden, wat vinden jullie in elk geval van de opdrachten?!

 

4 thoughts on “De Mama Challenge 2016 | Een zomer vol uitdagingen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.