Max and More Contour and Highlight Stick | Review

Weet je nog, dat ene uitstapje naar de action waar ik de Max and More Faceprimer kocht? Ik kocht toen ook de Max and More Contour and Highlight Stick en testte hem uit!

€0,79

Contouren & Hightlighting is helemaal hip and happening. Zelf gebruik ik hier normaal poeder voor, maar toen ik deze Max and More Contour and Highlight Stick  voor 0,79 bij de action zag liggen dacht ik ja, die wil ik wel uittesten. Hij is verkrijgbaar in Light, Medium en Dark. Mijn voorgevoel gaf mij aan om de medium stick mee te nemen en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. De contour kleur mag best wat donker zijn, het is namelijk wel de bedoeling om die jukbeenderen er mooi uit te laten komen.

Max and More Contour and Highlight Stick

De verpakking

De verpakking vind ik persoonlijk niet veel soeps. Hij straalt geen luxe of iets uit, maar goed dat mag ik dan ook niet verwachten voor een prijsje van €0,79 toch? Daarnaast kun je zien dat de C van Contour niet goed gedrukt staat. Jammer. De stick is gemaakt van plastic en aan elke kant vind je dus een stick die je kunt draaien. De ene kant Contouren, de andere kant Highlighten. Wanneer je beide sticks hebt gekocht en dus uit de verpakking hebt gehaald heb je al een probleem. Op de stick zelf wordt de kleur namelijk niet uitgeduid. Persoonlijk vind ik dit echt onhandig.

Max and More Contour and Highlight Stick

Het gebruik van de Max and More Contour and Highlight Stick

Ik moet zeggen, deze stick is makkelijk in zijn gebruik. Je kunt handige strepen zetten om deze vervolgens in je make-up te blenden. De kleuren vind ik echt prachtig, kijk maar eens naar mijn swatches hieronder. De foto’s zijn zonder flits gemaakt. Ik kan begrijpen dat je schrikt van de donkere kleur van de contourstick, maar deze laat zich echt makkelijk uitblenden waarna je een heel mooi resultaat hebt. De highlight stick vind ik persoonlijk wel heel erg veel shimmer, bevatten, maar hij glanst ook wel weer erg mooi.

Max and More Contour and Highlight Stick

De ingrediëntenlijst

Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Ceresin, Squalane, Cera Microcristallina, Cera Alba , Methylparaben. Kan ook nog het volgende bevatten:  CI 77491, CI 77492, CI 0177891, CI 77499, CI 15850

Eind oordeel

+ Handige meeneem stick
+ Makkelijk te blenden
+ Goede prijs

– Kleur wordt niet op de stick aangeduid
– Oogt goedkoop
– Plastic dop die losjes zit en (denk ik) makkelijk stuk gaat

Max and More Contour and Highlight Stick

Q: Ken jij deze Max and More Contour and Highlight Stick al? Wat vind jij ervan?

One thought on “Max and More Contour and Highlight Stick | Review

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.