Mei 2018 : Perslunches, Strand, Legoland & Sealife!

Stop de tijd! Please! Wat gaat het allemaal snel! Alweer een maand voorbij en wat was ie druuuuuuuk, gezellig en vol met leuke uitjes! Kijk je mee naar wat we hebben beleefd in Mei?!

Mei 2018

Bevrijdingsfestival

Op 4 mei vertrekken we naar Haren en slapen we een weekendje bij mijn schoonouders. De familie van mijn zwager zijn man is overgevlogen vanuit Amerika, dus de familie is helemaal compleet. Op vrijdag zijn we vooral aan het kennismaken met de familie onder het genot van een borreltje. Op zaterdag verlies ik mijn pasjeshouder in het centrum en dus de bijbehorende bankpassen, ID-kaart, ov-chipkaart en geld. Janken. Echt weer wat voor mij om te verliezen. In de avond vertrekken we richting het bevrijdingsfestival, maar dear god wat was het daar druk. Binnen 2 uurtjes hebben we het festival terrein verlaten en lopen we richting Jut & Jul waar onze vriendengroep op ons zit te wachten. Dit was weer een avondje voor in de boeken!

Op zondag gaan we gezellig met z’n allen eten bij Ni Hao in Groningen. Het is een lopend buffet en je kunt er heerlijk eten. Leia ging al snel over op de toetjes haha.

Mei Momambition.nl mamablog

Dagje Hulsbeek en dagje Amsterdam/Scheveningen

Op dinsdag is het zo ontzettend warm dat ik de kinderopvang bel om de dag om te ruilen. Ik gooi mijn werk aan de kant en we pakken de auto naar het Hulsbeek. Een prachtige recreatieplas waar je echt optimaal kunt chillen. Ik heb zo genoten van Leia’s gilletjes en schaterlachjes. We hebben samen zandkastelen gebouwd en uiteraard lekker ijsjes gegeten. This was a good day!

Op woensdag pak ik de trein naar Amsterdam om nog een dagje met de familie van mijn zwager zijn man op te trekken. De man van mijn zwager is jarig en dat vieren we met een borrel bij het Tolhuis/Paradiso in Amsterdam. Na een heerlijke wandeling over het strand van Scheveningen wordt het toch wel tijd om lekker naar huis te gaan.

TGIFridays en Escaperoom in Utrecht met de meiden

Ohhhh zo leuk. Ik zit echt al jaren in een app-groepje met een aantal meiden die ik via het bloggen heb leren kennen en vandaag waren voor het eerst allemaal samen. We hadden een tijdje terug al een escaperoom geboekt. En om 11 uur spraken we af om eerst even uitgebreid te gaan bikken bij TGIFridays, was zooooo lekker! Ik denk alleen wel dat ik dik 5 kilo ben aangekomen na deze date met de meiden. Man man man hahah. Uitgebreid verslag volgt!

Moederdag

Mijn moederdag was echt geweldig! Mega relaxed uitgeslapen, hoera! En werd verrast met een ontbijtje op bed en prachtige cadeautjes. Een geweldig knutselwerkje van Leia met een theepotje met daarop een theezakje geplakt + een portemonnee van Ted Baker ( ik was die van mij ja verloren) en daarnaast een heel pakket van Moroccan oil. Ik heb echt liefde voor deze haarproducten en de geur.

Daarna zijn we heel chill de dag opgestart en zijn we naar mijn ouders geweest. Even mijn lieve moedertje verassen. Het was ontzettend lekker weer, dus Leia rende als een gek rond in hun enorme tuin. We hebben heerlijk gekletst en afgesloten met een heerlijke Chinese afhaal maaltijd.

Mei Momambition.nl mamablog

Klussen en heeeeeeel vaak naar de Ikea

Daarnaast stond de maand Mei in het teken van klussen. Die slaapkamer van ons was echt een regelrechte ramp en daar moesten we echt wat aan doen. Regelmatig deden we ritjes naar de Ikea voor meubels, accessoires en inspiratie. Ik hou echt van die winkel. Bij de Kwantum scoorde ik enorm gaaf Marble behang voor maar 5 euro per rol (in plaats van €18,- per rol) en ik had nog drie blikken Early Dew van Flexa staan. Dat zijn dan ook de nieuwe kleuren van de slaapkamer. Het bed zijn we nog niet uit. Ons huidige bed viel van ellende uit elkaar, waarschijnlijk te veel gekrikt ofzo hahaha.

Nee grapje hahaha. Leia springt altijd op ons bed en dat is hem niet ten goede gekomen. Hebben nu wel een bed op het oog die we erg praktisch vinden ook omdat hij lades bevat. Onze woning is klein maar fijn en daarbij moeten we dus creatief zijn in het bedenken van opruim oplossingen. Denk dat het de Nordli gaat worden.

Legoland Discovery Centre & Sealife Oberhausen

Op uitnodiging gingen we zaterdag de 19de naar Oberhausen om zowel Sealife als Legoland te bezoeken. Beide attracties zitten praktisch naast Centro, het grootste winkelcentrum van Europa. Het was echt een heerlijke dag uit waarbij we zijn begonnen in LEGO Land, daarna wat hebben gegeten op het foodplein in Centro, vervolgens door zijn gegaan naar de visjes in Sealife en we sloten af met een mega shopfestijn bij de DM. (klik voor de shoplog!)

https://www.instagram.com/p/BjCdYsYn1rn/?taken-by=momambition.nl

Breakfast club Groningen.

Netwerken is key in mijn werk, dus op woensdag 24 mei nam ik om half 8 de trein naar Groningen om mijn eerste editie van The Breakfast Club bij te wonen. We hebben heerlijk ontbeten en met elkaar lopen sparren over onderwerpen waarbij we natuurlijk onze bedrijven willen laten groeien. Enorm leuke club meiden! Daarna heb ik nog even rondgestreund in de TK Maxx en vervolgens de bus gepakt naar vriendinnetje Ciska (Ciskalala.com) om nog even lekker te chillen samen.

Sporten weer opgepakt met een nieuwe outfit

Ik ben even uit de running geweest met sporten. Na drie weken niets doen ( nou ja niets, niet sporten dan want beweging kreeg ik wel) zat er 1,8 kilo bij. Dus vol aan de bak. Met een nieuwe outfit van de Primark, leukerd he?

https://www.instagram.com/p/BjJ28V2ndf2/?taken-by=momambition.nl

Perslunch met Centerparcs

Regelmatig gaan wij naar Centerparcs, met of zonder uitnodiging, want het is er gewoon heerlijk vertoeven. Op uitnodiging van Centerparcs ging ik een dagje naar Hortus in Amsterdam om weer de nieuwste ontwikkelingen van Centerparcs te horen te krijgen. Vooral het nieuwe park wat in oktober zal openen in Zuid-Duitsland ben ik echt benieuwd naar. Het park heet Algau had ik jullie al wat dingetjes over verteld in dit blogje over Heijderbos! Het was ontzettend mooi aangekleed en het was uberhaupt heel erg leuk om bijvoorbeeld Jackie weer even te zien, weet je nog; de dame die ons boter bracht tijdens ons verblijf op Village Nature Paris haha!

 

PersBrunch met Siblu Villages

In juni gaan wij op vakantie naar een vakantiepark van Siblu in Frankrijk. Voor de reis was er een perslunch georganiseerd in het Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Omdat ik de dag ervoor al voor Center Parcs in Amsterdam moest zijn en ik geen zin had om zoveel te reizen ben ik blijven crashen bij een goede vriendin en vanuit daar naar Rotterdam gegaan ‘s ochtends.  Ene kant heel slim, qua rust. Maar aan de andere kant was het wel heeeel leuk geweest als ik Leia mee had gehad.

De pers brunch was ontzettend gezellig en informatief. Lindsey (zo’n 25 jaar werkzaam bij Siblu) vertelde ons alles over het Siblu concept, waar ze opereren en dat je er ook een sta caravan kunt kopen ipv huren. Hoe fijn om je eigen vakantie huisje te hebben?! Nadien ben ik uiteraard nog even het centrum van Rotterdam ingelopen. Dit was namelijk mijn eerste Rotterdam ervaring en jeetje mensen.Wat is dit een imposante stad. Bizar eigenlijk dat dit jaren geleden volledig platgebombardeerd is geweest. Nu staan er zulke grote en imposante gebouwen.

Voor Leia en mezelf scoorde ik nog even twee t-shirts van Levi, kunnen we lekker twinnen op vakantie haha!

mei 2018 levi kids outfit tumble 'n dry shoesme momambition.nl

 

Het was een ontzettend drukke, volle maand, vol gezelligheid en leuke maar ook informatieve uitstapjes. Mei, ik heb van je genoten en ik ben ontzettend dankbaar voor alle leuke dingen die ik mag zien, doen en ondernemen. Wat heb ik toch een fantastisch leuk baan! Maar Juni wordt hopelijk ook weer spetterend! Hoe was jullie maand?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.