Melissa | Shoplog Hema, Wibra & H&M

Het was weer zover, Melissa heeft weer geshopt. Na een bezoekje aan het consultatiebureau is ze door gewandeld naar het dorp voor een ontbijtje bij de Hema. Tja en als je dan toch bij de Hema bent kan ze onmogelijk zonder te kijken door de babyafdeling rennen. Kijken kijken niet kopen.. oké wel kopen. Oeps beetje veel gekocht.. Kijk je mee naar haar shoplog?

Shoplog Hema, Wibra & H&M

De Hema

Van een cadeaubon heb ik een ontzettend leuke vosjes trui gekocht. Lekker in een maatje groter zodat Bram deze hopelijk de hele winter aan kan en hij was €10,-

Zoals ik al in de vorige shoplog had verteld ben ik dol op box pakjes, en ook nu kon ik het niet laten. Dit box pakje is naast ernstig schattig ook nog lekker warm! Normaal koop ik ze met voetjes, maar Bram heeft best lange benen en dan krijg je vrij snel dat ze er niet meer in passen.

Oh oh die rompers van de Hema, zooo fijn. En nu in de aanbieding! Drie halen twee betalen. Ik heb nu overal baby troepjes liggen, vast erg herkenbaar. speeltjes overal. Ik heb twee mandjes gekocht waar ik de kleine dingen in kan gooien want anders gaan de katten er mee vandoor..

Shoplog Hema, Wibra & H&M

Wibra

Op jacht naar een leuke maar niet te dure winterjas voor mijn kleine man kwam ik bij de Wibra iets heel anders leuks tegen. Aangezien al die feestdagen om de hoek staan word je nu overal doodgegooid met speelgoed. Voor €3,99 kwam ik deze te leuke egel tegen, al kan het bijna ook doorgaan als een hondenspeeltje. Note to self: niet op de grond laten slingeren..

Shoplog Hema, Wibra & H&M

H&M

Ik vind de kinderkleding van de H&M ontzettend leuk, maar voor een erg snel groeiende baby wel een tikkie te duur. Maar aangezien ik nergens een winterjas kon vinden was dit een laatste optie.

Volgens mij heeft iedereen een jas bij de H&M gekocht want er was niet heel veel keus. Omdat ik bang was dat 68 snel te klein zou worden heb ik gekozen voor een maatje 74. Hij verzuipt er nog een beetje in maar ik heb zo’n donker groen vermoeden dat dat wel goed gaat komen.

Shoplog Hema, Wibra & H&M

Trui voor mama

Shoppen voor je kindje is leuk maar zo nu en dan is het ook leuk om iets voor jezelf te kopen. Bij de Only kwam ik een lekker warme lange trui tegen. En het beste is: hij heeft zakken! Zo kun je er een legging onder en toch je telefoon bij je houden, ik zeg ideaal. Ik voorspel dat ik erin ga wonen deze winter.

Shoplog Hema, Wibra & H&M

Wat is jouw favoriete winkel om te shoppen?

One thought on “Melissa | Shoplog Hema, Wibra & H&M

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.