Mijn kinderbijslag aankopen

Ja ja het was weer zo ver, de centjes zijn binnen gekomen afgelopen maand. Ik had al een lijstje gemaakt met spullen die ik graag wilde kopen van dit geld. Ik ga jullie laten zien wat ik allemaal heb gekocht van de kinderbijslag.

Mijn kinderbijslag aankopen

Ikea

Ik heb helaas geen auto voor de deur staan dus even naar de Ikea zit er niet in. Gelukkig kun je het ook gewoon online bestellen! Wij hebben een leuk speelhoekje in de woonkamer gecreëerd voor de kleine Bram. Hier ligt een speelkleed van de H&M, een mand vol met speelgoed en z’n rollator ding. Nu Bram wat ouder word wilde ik hier graag een tafeltje met stoeltjes op gaan zetten. Dan kan hij staand of zitten aan zijn eigen tafeltje spelen en het ziet er gewoon leuk uit. Bram heeft super goed “geholpen” met het in elkaar zetten van de tafel.
Kinderbijslag
Ik heb de SUNDVIK kindertafel voor €29,95 gekocht en voor op de tafel heb ik MULA hamertje-tik voor €6,99 en de stapeltoren voor €4,99 gekocht.

Pyjama party

De winter staat weer voor de deur en aangezien ons huis niet mega goed geïsoleerd is en niet overal dubbel glas heeft word het vrij snel fris boven. Aangezien de pyjama’s van vorig jaar tot zn ellebogen en knieën kwamen was het tijd voor een groter maatje.Ik heb een hele leuke bij de Zeeman gevonden voor €2,99 en ga er nog een zoeken bij de Wibra.

 

Kleding

Ook al kan meneertje nu best goed lopen, hij verslijt liever nog even goed de knieën van alle broeken. Dus het netjes houden van een broek is best lastig. Bij de Wibra heb ik een donker grijs broekje gekocht voor €5,99. Aan de binnenkant zit een extra laagje, dus lekker warm!
Bij de Zeeman heb ik een stretch jeans gekocht en een stoer shirt met Construction erop, samen voor €10,48.
Wonder boven wonder past de rollade jas van vorige winter nog. Ik weet niet of hij er de hele winter mee kan maar dat zien we dan wel weer.
Kinderbijslag

Toet toet herrie

Toen Bram nog heel klein was liep ik een keer in een speelgoedwinkel en daar zag ik een brandweerwagen staan die Bram heet. Uiteraard heb ik die gekocht. Met z’n eerste verjaardag heeft hij nog twee auto’s gekregen en de autoambulance. Hij is er helemaal weg van! Maar hemeltje wat een dure meuk. Gelukkig vonden meer kinderen het leuk en word er een overkill van aangeboden op Marktplaats. Wij hebben voor €35,- de grote garage, 6 auto’s en een heleboel wegdelen op mogen halen! Bram blij met zn speelgoed en wij blij met de prijs.

Wat hebben jullie gekocht van de kinderbijslag?

One thought on “Mijn kinderbijslag aankopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.