Dit zijn de musthave schoenen voor elke vrouw | Herfst/Winter editie

Life is short, buy the shoes. Een quote waar ik absoluut geen nee tegen zeg. Waar mannen gaan voor games, gaan wij vrouwen altijd voor de schoenen. oké oké, of make-up! Maar schoenen, ik kan er geen genoeg van krijgen en vandaag deel ik mijn Musthave schoenen voor elke vrouw, de herfst/winter editie. Welke zijn jouw favoriet?

Musthave schoenen voor elke vrouw| Herfst/Winter

Dit keer een herfst/winter editie. Want in de zomer loop je toch net weer op een andere soort schoen. Tenminste. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar met slippers in de sneeuw zie ik niet zo zitten. Wanneer de lente/zomer weer aanbreekt zal ik eenzelfde artikel voor jullie schrijven. Wanneer je hier leuke input voor hebt, dan hoor ik dit natuurlijk graag!

Musthave: Stoere boots voor moeder en dochter momambition.nl Timberland Biker boots

Bikerboots

De bikerboots en dan het liefst het enkelmodel, geeft iedere outfit een stoere twist. Ik hou wel van een edgy look, ik ben een beetje rebels aangelegd zeg maar. De bikerboots doen het dan vooral goed onder een strakke leren broek of een skaterrokje. In de zomer trek je ze gewoon aan naar een festival onder een zomersjurkje (jaaa daar krijg je die edgy look al). Ook onder een mega overzised wollen jurkje zeg ik perfect!

Chelsea boots

Chelsea boots zijn überhaupt een paar musthave schoenen voor elke vrouw. Hooggehakt, of plat. Dat maakt verder niet uit. Maar ze maken een outfit meteen een stukje zakelijker en zijn dus perfect om aan te trekken naar het werk.

Sneakers

Ik ben een sneaker lover. Nee geen hardloopschoenen of fitnessschoenen. Maar echte fashionable sneakers. Nike, Adidas of heerlijke All Stars. Ze zijn mijn favoriet, ze lopen heerlijke en zorgen ervoor dat ik snel genoeg achter mijn bijna peuter aan kan rennen.

Brogues, oftewel; de veterschoen

Vooral sinds ik moeder ben heb ik heel erg de behoefte om op platte schoenen te lopen. Ik moet er niet aan denken om hooggehakt achter die draak van mij aan te rennen. De lompe pony die ik ben, gaat geheid op haar snufferd en scheurt waarschijnlijk dan ook meteen uit haar broek. Yep, that’s me. Een lompe pony. Anyway, de veterschoen, de brogues. Wat een fijne schoenen zijn dat! Plat, chique, stoer, ze zijn er in allerlei varianten. Wat mij betreft een Mama Musthave!

veterschoenen, manfield, brogues

Pumps, en dan vooral een zwart paar!

Pumps zijn absoluut onmisbaar. Je dient in elk geval een paar zwarte exemplaren in je kast te hebben voor op kantoor of feestje zoals een gala of kerst. Ik weet trouwens zeker dat je je wederhelft er ook groot plezier meedoet  wanneer je je pumps op een datenight draagt! Geen zin in koude voeten als je onderweg bent naar je werk? Stop ze in je tas en doe ze voor de deur (of in de lift) aan.

Hoge laarzen

Dit seizoen zie je de hoge laarzen en overknee laarzen weer helemaal terug komen. Ik vind ze prachtig! Maar ik ben helaas wat klein van stuk en heb nogal volle bovenbenen, die trend moet ik dus helaas aan mij voorbij laten gaan. Of ik moet ineens met mijn vingers knippen en 10 kilo kwijt zijn, dan heb ik nog hoop. Maar hoge laarzen moet je in elk geval een paar hebben. Of het nu de veterboot van Timberland is of een soort paardrijlaars.

Natuurlijk hebben wij vrouwen altijd talloze redenen om dat ene nieuw paar aan te schaffen om zo onze collectie uit te breiden. Maar dit zijn wat mij betreft toch wel echt de basics, absolute musthave schoenen voor elke vrouw komend seizoen. Dus als je man weer loopt te zeuren of je dat ene paar schoenen nou echt nodig hebt, dan stuur je hem maar door naar dit artikel ;)

Wat zijn volgens jou echt Musthave schoenen voor elke vrouw? 

One thought on “Dit zijn de musthave schoenen voor elke vrouw | Herfst/Winter editie

  • M’n zwarte Nike air sneakers voor de winter, kan ik niet zonder. Mijn pistol boots maar dan de goedkopere versie;) m’n Chelsea boots, draag ik ook lekker weer. Ik wil deze winter nog wel een paar stoere veterboots;))

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.