My Little Pony introduceert nieuwe generatie pony’s in première op Netflix

De boodschap luidt: wees wie je wilt zijn en wees er trots op!

Op vrijdag 24 september was het zover: de première van ‘My Little Pony: Een nieuwe generatie’ is te zien op Netflix. Met deze film introduceert Hasbro een volledig nieuwe squad van vijf pony’s, waaronder de eerste mannelijke pony ooit: Hitch Trailblazer. De leden van de Mane 5-squad moeten hun onderlinge verschillen opzij zetten om samen de magie terug te brengen in hun wereld. Een mooi avontuur, met een nog mooiere boodschap: wees vrij om te zijn wie je bent en laat je unieke karakter stralen. Doe je dat, dan maak je vrienden voor het leven!

my little pony een nieuwe generatie Netflix

Met deze film laat My Little Pony opnieuw zien wat de boodschap is: dat je niet bang moet zijn om je unieke persoonlijkheid te laten zien en dat je vrij bent om leuk te vinden wat je wilt. Dat er voor het eerst een mannelijke pony deel uitmaakt van de groep, is dan ook geen toeval. Want wanneer elk kind zich herkent in de unieke pony’s, kunnen ze pas echt genieten van My Little Pony en de positieve levenslessen van de show. 

Mariska Francke, brand manager My Little Pony, is blij met de moderne weg die Hasbro met de nieuwe generatie inslaat. “De boodschap die My Little Pony uitdraagt, is prachtig om te zien. De pony’s helpen kinderen leren dat jezelf zijn iets moois is, iets om trots op te zijn. Dit zagen we ook gebeuren tijdens de preview die we organiseerden in WONDR Experience. Na het zien van de film kozen de aanwezige kinderen direct hun favoriete pony om momenten van de film na te spelen.”

Een nieuwe generatie ponypoppen
Of je nu een creatieve kracht bent als Izzy, een nieuwsgierige ontdekker als Sunny of een beschermende engel als Hitch, er is een pony die bij je past. Het maakt niet uit wie je bent, wat je doet of hoe je jezelf ziet: de pony’s zijn er voor iedereen. De hoofdrolspelers van ‘My Little Pony: Een nieuwe generatie’ zijn ook verkrijgbaar als speelgoed. Met de nieuwe pony’s kunnen kinderen op zoek naar hun eigen sparkle

De nieuwe generatie pony’s zijn te koop voor een adviesprijs vanaf €9.99 euro per pony en verkrijgbaar bij jouw speelgoedwinkel in de buurt of online via Bol.com, Dreamland en Fun.

sing and skate sunny my little pony een nieuwe generatie Netflix

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.