Verras je zakelijke relatie met een (kerst)kaartje of cadeautje

Hoewel het nog 99 dagen duurt voor het eerste kerstdag is, is het wel vast goed om na te denken om je zakelijke relatie te verrassen met een kerstkaart. Waarom zo vroeg al vraag je je misschien af? Nou ik weet niet hoe het met jullie zit, maar in de periode van november en december heb ik altijd ontzettend druk. Niet alleen zakelijk, maar ook privé met oa Sinterklaas vieringen, kerstdiners op de school van mijn dochter, eigen kerstdiners voorbereiden, inkopen doen, etc etc. je kent de hele rattaplan vast zelf ook wel. STRESSSS.

Wat mij altijd gebeurd, is dat ik dan vergeet om mijn zakelijke relaties een kerstkaartje te sturen, en daar baal ik dan ontzettend van. Het is namelijk de uitgesproken kans om het contact warm te houden.

Nooit meer verjaardagen en feestdagen vergeten dankzij een online adresboek

Dit jaar ga ik het anders aanpakken. Dit jaar begin ik nu alvast met het inventariseren van al mijn klanten, hun adres gegevens, eventuele verjaardagen en speciale data etc. Dit voer ik vervolgens in bij mijn zakelijke account van Greetz.nl. Greetz is mijn favoriete en go-to website om kaartjes en cadeautjes te versturen rondom feestdagen, belangrijke jubilea of verjaardagen. Zoals je in de printscreen van hieronder kunt zien, kun je alle naam, adres en woonplaats gegevens invullen, maar ook zijn of haar verjaardag, plus e-mailadres en telefoonnummer.

adresboek voorbeeld Greetz

Een melding wanneer er een speciale datum gepland staat

Door al deze gegevens in mijn zakelijke account van Greetz op te slaan, krijg ik meteen een melding per e-mail wanneer een relatie van mij jarig is (of wanneer er een andere speciale datum is) en kan ik op tijd een kaartje en eventueel een cadeautje versturen. Ook als in inlog in het account zie ik bovenin mijn scherm een melding wanneer er iemand bijna jarig is. Dit is echt ontzettend handig! Zie de printscreen die ik ervan heb gemaakt hieronder maar, je ziet dat Keira over 6 dagen jarig is en vervolgens kun je een keuze maken uit een verrassing die je wilt verzenden.

melding verjaardag greetz zakelijke relatie

Filteren op cadeaus voor zakelijke relaties

Wat ik ook een heel fijne feature vind is dat je gemakkelijk kunt filteren op cadeaus voor zakelijke relaties. Heel fijn wanneer je een zakelijke relatie wilt verrassen met zijn verjaardag of een speciaal jubileum zoals zijn trouwdag, het openen van een nieuw kantoor of het aantal jaren dat deze persoon zijn bedrijf heeft. Er zitten ook echt hele leuke cadeautjes tussen. Van lekker gebak, tot dranken en ballonnen en boeken tot zelfs bloemen en cadeaubonnen van oa Bol.com

Gratis kaartje versturen?

Wanneer je 5 momenten invult, krijg je een code om een gratis kaart te verzenden. Altijd leuk zo’n extraatje. De momenten waar je uit kunt kiezen zijn:

  • verjaardag
  • jubileum
  • vaderdag
  • moederdag
  • speciaal moment
  • in memorium
  • Sinterklaas
  • Liefde
  • Kerstmis

Heb je eenmaal 5 momenten ingevuld dan krijg je een mailtje met een persoonlijke code die je kunt gebruiken bij de check-out van het kaartje die je wilt versturen.

5 momenten voor gratis kaartje versturen via greetz

Heb jij je relaties wel eens een kaart gestuurd?

Nu ben ik best wel benieuwd of jij je zakelijke relaties ook wel eens een kaartje stuurt? En stuur je ook altijd een kaart naar je relaties met kerst? Kies je dan alleen voor een kaart of doe je er ook een cadeautje bij? Waarom wel en waarom niet? En wat stuur je dan zoal? Laat je het weten in de reacties hieronder?

Uitgelichte affbelding Food Photographer | Jennifer Pallian on Unsplash

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.