Nancy | Chaos weg? Kan dat?

Het is 23.35 uur , Ik lig piekerend in bed, mezelf.gek te denken. Zal ik de was nog even gaan strijken? Vind het daar toch iets te koud voor. We zitten alweer aan het einde van het jaar. Goede voornemens doe ik nooit aan. Ik hou me er immers toch niet aan. Daarbij elke dag is mooi om een goed voornemen te hebben. Wel zou ik graag dingen anders willen aanpakken! Chaos uit m’n huis, een goed georganiseerd huishoudschema, waarbij het netjes en georganiseerd blijft. Terwijl ik dit typ moet ik zelf lachen. Ik en georganiseerd? Ik geloof dat chaos bij me hoort. Misschien ligt de sleutel daar wel? Accepteren dat chaos en ik, onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Nancy | Chaos weg? Kan dat?

Wensen  voor 2017

Wensen, wie heeft ze niet. Naast de gebruikelijke wensen van geluk en gezondheid heb ik nog één  grote wens. Dat die wet passend onderwijs veranderd of dat er in ieder geval iets veranderd, waardoor we niet elke keer zo voor alles hoeven te vechten. Dat het stukje doof bij onze mannen gezien wordt, een plek krijgt in de begeleiding op school. Alles is zo op het horen gericht. De begeleiding die hij nu krijgt, de.vorm, zijn we niet tevreden over. Nul kennis en ervaring doof voor ons gevoel. Ik wil gewoon dat mn mannetjes goed onderwijs op hun eigen niveau kunnen volgen.
Iets minder strijd en meer genieten van alles in een meer ge-ordende vorm.

De kunst om het te gaan gebruiken

Heb een mooie grote ruime kalender aangeschaft nu is de kunst nog om hem te gaan gebruiken. Ik ben zo gewend om alles in mijn hoofd te onthouden. Ik denk dat alleen dat al een stuk minder chaos zal gaan geven. Op naar een chaos vrij 2017. Aan de kalender zal het niet liggen want die heeft ook ruimte voor een huishoudschema ;-)

Leven in liefde!

Ik wens jullie allemaal een goed en gelukkig nieuwjaar! Dat al jullie wensen en dromen uit mogen komen. Maar vooral wens ik jullie allemaal veel liefde toe.

afbeelding vrouw via shutterstock

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.