Een powerbank voor meerdere apparaten tegelijk?

Ik haaaaaat het als de batterij van mijn telefoon weer eens leeg is terwijl ik onderweg ben. Ik heb al menig powerbank versleten, maar de meesten bieden gewoon niet genoeg stroom voor deze telefoonjunkie. Is dit herkenbaar voor jou? Dan heb ik de ideale gadget en oplossing gevonden. Namelijk de PowerUSB Portable, een powerbank voor meerdere apparaten tegelijk!

PowerUSB Portable, een powerbank voor meerdere apparaten!

De PowerUSB Portable is een handige powerbank waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Dus zit je iPhone, je iPad en ook nog je e-reader zonder stroom? Je laadt al je apparaten tegelijk op. Hoe handig is dat is deze tijdperk waar we vastgeroest zitten aan onze smartphones, tablets en laptops.

Het fenomeen powerbank bestaat natuurlijk al een tijdje, maar een powerbank die meerdere apparaten tegelijk oplaad ben ik zelf nog niet tegen gekomen. ik vind het ideaal. Vaak als ik naar een event ga in Amsterdam maak ik mij een dag van te voren al druk om mijn batterij want ik haal nooit de hele dag met al die appjes, mailtjes en het maken van foto’s.

De PowerUSB Portable kan worden aangesloten op netstroom in verschillende landen door de verwisselbare stekker. Nog weer een handig iets bedacht door de makers; Allocacoc. En de prijs is overigens prima te doen: €24,95 en is wellicht een leuke gadget om papa cadeau te doen.

Daarnaast heb je nog de PowerCube Remote. Een verlengsnoer in een handige kubusvorm. Op die manier raken stekkers niet in elkaar verstrengeld. Handig! Doormiddel van een clip kun je hem gemakkelijk bevestigen aan bijvoorbeeld je bureau en met een afstandbediening kun je op afstand de stroom naar de verloopstekker aan- of uitzetten. Gemak dient de mens toch?!

Wat vind jij van het concept een powerbank voor meerdere apparaten tegelijk?

One thought on “Een powerbank voor meerdere apparaten tegelijk?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.