Netflix & Chill pakket | Momambition5jaar winactie

We zijn alweer bij de tweede winactie van het 5 jarig jubileum van Momambition aanbeland: het Netflix & Chill Pakket. Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze spannende actie gaan vinden!

 

Netflix & Chill pakket.

Iedereen weet tegenwoordig wel wat Netflix & Chill betekend toch? Zo nee, onder welke steen heb jij geleefd haha! Nee grapje.

Netflix & Chill is een uit het Engels afkomstige slanguitdrukking die gebruikt kan worden om iemand uit te nodigen om thuis Netflix te kijken, maar die vaker gebruikt wordt als eufemisme voor seks, zowel binnen een relatie alsook als booty call.

Netflix & Chill pakket

Wat zit er in het Netflix & Chill pakket :

Het Netflixx & Chill pakket bestaat uit een cadeaubon voor Netflix. Door hem te verzilveren kun je hier je abonnement mee betalen. Daarnaast zit er voor het chill moment een leuk speeltje in, namelijk de Halo Neon Nights vibrator. Een schattige waterproof vibrator met 7 snelheden én om het geheel af te maken is hij ook nog eens glow in the dark! Dus lichten uit, Netflix aan en chillllll. Of je gaat samen met je partner naar de slaapkamer en speelt Star Wars na met je sexy lightsaber. Fun gegarandeerd!

Omdat de Halo Neon Nights vibrator zo lekker compact is, neem je hem overal discreet mee naartoe. Zoals ik al benoemde is deze vibrator met 7 snelheden waterproof en dus ook te gebruiken in de douche en in bad. Yay!

En ook de prijs is lekker compact: €17,95

netflix & chill pakket

Hoe kun je het Netflix & Chill pakket winnen?

Heel simpel!

Je laat een reactie achter dat je meedoet en volgt mij op een van mijn social kanalen. Instagram of Facebook. Aan jou de keus. Delen vind ik ontzettend lief, maar is niet verplicht!

De winacties uit het jubileum lopen van 4 januari 2020 tot en met 14 januari 2021. Bij deelname ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan momambition voor het maken en versturen van je gewonnen prijs. De winnaar krijgt per mail bericht. CHECK JE SPAM! Reageer je niet binnen 48 uur dan kies ik een andere winnaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Lees meer in mijn disclaimer.

 

10 thoughts on “Netflix & Chill pakket | Momambition5jaar winactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.