Van blog naar bedrijf : Hoera! Momambition 5 jaar!

De drukte van de feestdagen is voorbij en ik kom alweer aanzetten met een heel nieuw spektakel! Het is feest vandaag! Waarom? Nou niet alleen omdat het nieuwjaarsdag is, maar ook omdat Momambition vandaag 5 jaar bestaat! En die 5 jaar moet natuurlijk gevierd worden met iets gaafs! Lees je mee?

Momambition 5 jaar:

5 jaar lieve mensen. Waar de F is de tijd gebleven?! Niet normaal hoe snel dit allemaal is gegaan. In ieder geval de beste wensen voor 2021. Dat is rottige coronings maar snel mag verdwijnen en het leven weer wat normaler wordt!

Fun Fact: In de afgelopen 5 jaar zijn er ongeveer 1500 blogs van mij online gekomen!

Daarnaast heb ik super leuke acties gedaan zoals de 12 days of christmas giveaway, ben ik oa op persreis geweest naar Village Nature Paris, heb ik vele mooie events mogen bezoeken en ben ik een hoop collega’s en daarmee vriendinnen gegroeid. Daarnaast is mijn blog uiteindelijk uitgegroeid naar een bedrijf. Iets wat ik nooit had verwacht. Als jong meisje wil ik al graag een eigen magazine, maar ik had nooit durven dromen om zelfstandig ondernemer te worden mét een online magazine.

Ik ben dankbaar. Ontzettend dankbaar. En er staan wat veranderingen voor momambition op de planning. Zo wordt de lay out binnenkort volledig omgegooid omdat helaas mijn oude hosting partij een boel heeft stuk gemaakt achter de schermen. Iets technisch waar ik jou verder niet mee ga vervelen. Komt allemaal goed en de vernieuwde versie zal er in ieder geval weer aantrekkelijk uitzien en beter te navigeren voor jullie, mijn trouwe lezers.

Hoe ik deze 5 jaar ga vieren met jou:

Uiteraard wil ik al mijn lieve volgers enorm bedanken voor het volgen en het lezen van al mijn hersenspinsels. Daarom ga ik de aankomende 5 dagen iedere dag een winactie plaatsen om jullie blij te maken! Wat voor cadeau’s er voorbij zullen komen? Denk aan iets spannends en sexy, iets om jezelf te verzorgen, iets voor in de keuken, iets om cadeau te geven aan bijvoorbeeld opa en oma en iets om meer quality time te hebben met het gezin. Iets wat wel goed uitkomt nu de kids langer “vakantie” hebben.

Klinkt goed he? Snap ik! Hou daarom goed mijn socialmediakanalen: instagram & facebook in de gaten. Daar post ik de acties zodra ze hier online staan. Je kunt je natuurlijk ook abonneren op dit blog. Dan krijg je een mailtje zodra de actie online staat. Handig wel!

Nogmaals dank voor alle tijd die jullie hebben gestoken in het lezen van mijn stukken en het volgen van mijn escapades. Op naar nog 5 jaar!

Liefs Cassandra!

2 thoughts on “Van blog naar bedrijf : Hoera! Momambition 5 jaar!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.