NYX HD Concealer | Mama Musthave tegen wallen!

De NYX HD Concealer is dé concealer om een frisse oogopslag te creëren. Low-budget, luchtig en goed dekkend! Ik kan niet meer zonder! Ik wil daarom een oproep doen naar iedere moeder die te maken heeft die ellendige wallen en donkere kringen na wéér een lange spooknacht de kind(eren). 

NYX HD Concealer

Ik kocht de NYX HD Concealer in de kleur CW01 Porcelain via de webshop van Douglas voor een prijs van €7,65. Voor dit bedrag krijg je een flacon van 3 gram met een handig applicatie borsteltje. Een ideaal formaat om mee op reis te nemen.

Er zijn in totaal maar liefst 11 kleuren verkrijgbaar, niet alleen huidskleuren, maar ook lila (voor een vlekkerige huid), groen (voor roodheid) en geel (voor donkere kringen). Handig! De concealer bevat overigens geen parabenen en talc, pluspunt! De concealer belooft volgens de website van Douglas, medium tot volledig te dekken en daarnaast een luchtige formule te hebben. Ik ben ontzettend benieuwd!NYX HD Concealer

NYX HD Concealer

Swatches + On Face

De NYX HD Concealer heb ik ingeblend met de beautyblender en vervolgens afgepoederd met mijn Minerale foundation van Mineralissima. De foundation en de concealer gaan heel erg goed samen! Om het geheel te laten zien, heb ik in de volgende foto’s links het product wel gebruikt en rechts niet.

NYX HD Concealer swatches

NYX HD Concealer

Oordeel

Ik vind dit echt een fantastische concealer, helemaal voor deze prijs! Sinds ik hem heb, gebruik ik geen andere concealers meer en ik heb echt best veel soorten in huis. Hij is laag in prijs en voldoet aan alle verwachtingen. Ik snap echt dat andere dames hier lyrisch over zijn! De NYX HD concealer dekt prachtig, voelt licht en luchtig aan én blijft gedurende de hele dag goed zitten. Donkere kringen en oneffenheden camoufleer ik easy-peasy. Mijn ogen zien er fris uit na het gebruik.

En of je nou wel of geen moeder bent, deze concealer is gewoon een echte must-have voor iedere vrouw! Als hij op is, bestel ik hem absoluut weer!  Een super concealer voor een budget prijs!

De NYX HD Concealer kost € 7,65 en is te  koop bij Douglas

Wat is jouw favoriete concealer?

 

3 thoughts on “NYX HD Concealer | Mama Musthave tegen wallen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.