Reece Individual | Sports Fashionlabel voor modebewuste vrouw

Reece Individual is een sportief fashion label voor modebewuste vrouwen met een actieve lifestyle. Speciaal voor de dames die er graag goed uitzien, ook tijdens het sporten! Dus tijd om die zomer kilo’s de baas te worden en te gaan sporten in stijl!

Reece voor de modebewuste en sportieve vrouw

Het merk richt zich vooral op sporten zoals yoga, fitness en hardlopen en waarbij de wensen van de hedendaagse vrouw centraal worden gesteld. In welke kleding voel jij je het prettigst als je sport? Ben je er klaar mee om van die slobber joggingbroeken te dragen met een standaard sport top? Reece vertaalt de passie voor sport in designs die iedere sportende vrouw nodig heeft om zichzelf een energiek en zelfverzekerd gevoel te geven. Hun slogan; Being [attr]active onderstreept dan ook precies waar het merk voor staat.

Being [attr]active

Het merk concentreert zich vooral op de verbindingen tussen sport en mode omdat zij er sterk in geloven dat dit aansluit bij de lifestyle van de moderne vrouw/moeder anno 2016. Hoe fijn is het om een mooie outfit te hebben wanneer je naar de sportschool gaat of lekker buiten gaat hardlopen? Ik voel me zelf altijd wel prettiger in een goede outfit en krijgt zeker meer energie om door te gaan. Wanneer ik een slobberbroek met standaard top draag voel ik mij vaak futloos en komt er van het sporten ook niet echt veel terecht. In een outfit van Reece hoef je je daarnaast niet te schamen als je in je sport outfit boodschappen gaat doen, de collectie heeft een bestaat uit een aantrekkelijke designs gemaakt van hoge kwaliteitsmaterialen en een onderscheidende uitstraling die staat voor plezier in sport.

Internationaal met Nederlandse Roots

Reece Individual wordt internationaal verkocht maar heeft haar roots in Nederland. Het label kent twee hoofdcollecties per jaar en presenteert daarnaast diverse flash collecties. In elke collectie zijn een vrouwelijke uitstraling en optimaal comfort van bepalende waarde. Reece Individual slaat een eigen weg in door zich vooral te richten op individuele sporten, waarbij de scheidslijn tussen sport en fashion vervaagt. aldus Reece

Lookbook Reece Individual 2016

reece Individual, fitness, yoga, sportkleding

reece Individual, fitness, yoga, sportkleding

reece Individual, fitness, yoga, sportkleding

reece Individual, fitness, yoga, sportkleding

reece Individual, fitness, yoga, sportkleding

Waar te shoppen?

Het merk is onder andere verkrijgbaar bij Sans-Online.nl.

Waar sport jij het liefste in? En wat is voor jou  een absolute eis als het gaat om je sportgarderobe? Laat het mij weten in een reactie hieronder

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.