54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed!

Vandaag is het Nationale Mama Bloggers Dag! Tenminste, dat vonden wij leuk en daarom hebben wij als mamabloggers besloten een Nationale Mama Bloggers Dag vast te stellen. Om je kennis te laten maken met de vele Mamabloggers die Nederland en België rijk is, is er een Bloghop georganiseerd. En om de Mama Bloggers Dag nog feestelijker te maken, kun je daarom bij iedere deelnemer van de Bloghop een leuke prijs winnen. Lees gauw verder om te zien welke prijs je van mij krijgt!

Nationale Mama Bloggers Dag

Een iniatief van een groep van in totaal 54 (ja zoveel!) mama bloggers onder elkaar om een leuke actie voor onze lezers te bedenken. Van die 54 mamabloggers ben ik nummertje 31 in de lijst. De dame voor mij, Jodi van Liefthuis heeft je als het goed is doorgestuurd naar mij; bedankt chick! Keep on blogging!

Welkom op Momambition.nl

Momambition.nl is een online lifestyle & mama magazine door en voor moeders met Ambitie.

Je vind hier van maandag tot en met vrijdag persoonlijke artikelen over het moederschap en onderwerpen als vroeggeboorte. Mijn dochter is zelf 6 weken te vroeg geboren en ik maak graag de wereld een beetje bewuster over dit onderwerp. Daarnaast vind je hier van alles over hoe je je gezin combineert met je ambities, beauty, (kinder)mode, interieur en andere lifestyle onderwerpen. Heel erg breed dus. Het team is inmiddels uitgebreid met een aantal vaste gastbloggers die elk hun eigen kwaliteiten hebben. Mocht je wat meer info over mijzelf willen, en wie ik ben, dat kan! Ik verwijs je graag door naar deze pagina

Een aantal voorbeelden van onderwerpen die je kunt tegen komen zijn;

Mocht je het leuk vinden om op de hoogte te blijven van onze avonturen en die nieuwste trends op gebied van (kinder)mode, beauty, leuke winacties en meer? Volg ons dan op Facebook, bloglovin, instagram of twitter.

Wat valt er dan bij Momambition te winnen? Sans Online Shoptegoed!!!

Mensen die mij kennen weten dat ik een ontzettend grote passie heb voor mode en dit combineer in mijn werk als managementassistente After Sales voor een ontzettend leuke mode webshop. Uiteraard heb ik het Nationale Mama Bloggers Dag bloghop verhaal verteld aan mijn meerdere en hij werd meteen enthousiast. Bij mij maak je daarom kans op een shoptegoed ter waarde van €15,- bij Sans-Online. Een mode webshop waar je terecht kunt voor dameskleding en herenkleding. Een webshop met prachtige merken zoals PME Legend en Reece, dat laatste merk is trouwens nieuw in ons assortiment en daar vertel ik jullie aanstaande maandag dan ook meer over op het blog.

Zo maak je kans:

  • Laat een reactie achter hieronder en vertel mij welk item jij zou uitkiezen met dit shoptegoed
  • Like de Facebookpagina van Momambition.nl 

Deze winactie loopt tot 24 september aanstaande. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens, weten hoe we werken? Klik dan even door naar de disclaimer pagina waar ik je alles vertel over de voorwaarden.

Extra kans maken?

Natuurlijk geef ik je graag de gelegenheid om extra kans te maken. Volg je 1 of meerdere social media accounts van Momambition.nl dan gaat je naam voor elk extra account een keer extra in de pot met lootjes. Delen wordt ook erg op prijs gesteld. Veel succes met hoppen lieve lezers en hopelijk tot de volgende keer!

Benieuwd wat de volgende winactie van de Nationale Mama Bloggers Dag uit de lijst van 55 is? Klik dan snel door naar Mirjam van MetMirjam

 

56 thoughts on “54 winacties op Nationale Mama Bloggers Dag | Win Sans Online Shoptegoed!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.