Ola! Roadtrip naar Portugal met een Tesla model 3 en 2 kids?

Het aftellen is begonnen! Over een paar dagen stappen wij de auto in en rijden we, met onze elektrische auto – een Tesla model 3, naar Portugal.

Even voorstellen

Wie zijn wij, hoor ik je nu denken. Misschien heb je mij al een paar keer voorbij zien komen op instagram en volg je mij omdat je familie bent (hoi mam!), een collega, supporter van FC Groningen of gewoon omdat je mij en mijn gezin heel erg leuk vindt. Of omdat je mij bent tegen gekomen op de Instagram van Cassandra.

De komende 6 weken neem ik je mee op onze reis en ga je nog meer van ons viertjes zien. Want ja, ook achter deze wanna-be insta-mom zit een insta-dad, dus de komende weken gaan jullie waarschijnlijk ook Hélder meer in beeld zien. 

Achter het stuur heben we Hélder, 38 jaar, werkzaam als International HR Manager bij verschillende bedrijven vanuit zijn eigen bedrijf  L-der en al 14 jaar niet meer uit mijn leven weg te denken. Er wordt geen voetbalwedstrijd op tv gemist en zelf is hij ook een fanatiek sporter. Op de achterbank zit straks Diogo, 5 jaar met zijn zusje Sofia van 3. Voor hen is het zeker niet de 1e keer naar Portugal, maar wel voor de 1e keer zo lang in de auto. 

En dan ik, Nikki, 34 jaar en werk met heel veel plezier bij FC Groningen. Mede door mijn fantastische team is het mogelijk dat wij deze reis maken. Naast het werken en mama zijn ben ik de afgelopen maanden heel veel gaan sporten, gezonder gaan eten, ben ik 20 kilo afgevallen en durf ik deze vakantie eindelijk weer een bikini aan.

nmcraveirinharoadtrip tesla model 3 Portugal

Roadtrip met een Tesla model 3 naar Portugal, hoe dan?!

Omdat we elektrisch rijden, we gaan met onze Tesla Model 3, zijn er meerdere stops gepland. Hélder heeft een hele route gemaakt en tot op de kilometer uitgezocht hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen rijden. Sinds we elektrisch rijden is het echt een sport geworden om zoveel mogelijk kilometers te maken met zo min mogelijk verbruik.

In de volgende blog neem ik je mee in de voorbereidingen en beantwoord ik alle vragen over de auto en de reis. Hoeveel kilometer kunnen jullie dan rijden, hoe vaak moet je stoppen? Duurt het opladen niet veel te lang? Wat neem je mee om de kinderen te entertainen? Denk je dat ze de hele rit gaan slapen? Al dat soort vragen en meer, lees je in onze volgende blog.

Mocht je nog vragen hebben over onze reis, of wil je nog iets van ons weten.. Stel ze hieronder in de reacties en ik neem ze mee naar de volgende keer! 

Liefs en super leuk dat je ons wilt volgen,

x NikkiCraveirinhaRoadtrip

One thought on “Ola! Roadtrip naar Portugal met een Tesla model 3 en 2 kids?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.