OPI Zomer 2018 | OPI Grease Collection

40 jaar geleden ging de film Grease in première ging en om dit te vieren heeft OPI een prachtige limited edition collectie uitgebracht. De OPI Grease collection bevat 12 kleuren en namen die ons mee terugnemen naar de liefdesperikelen van de Pink Ladies en de T-Birds, waarvan ik je 6 kleuren ga laten zien. Kijk je mee?

OPI Grease Collection : Tell Me About it Studd danny & sandy 4 ever momambition.nl

OPI Grease Collection

De gehele OPI Grease Collection bestaat zoals je hieronder kunt zien uit 12 kleuren nagellakken. De kleuren variëren van zachte pastelkleurtjes tot aan blauwtinten, veel roze en een hele verleidelijke rood. Van deze 12 nagellakken ga ik jullie 6 kleuren laten zien. Alle kleuren uit de OPI Grease collection zijn verkrijgbaar in normale lakjes, maar ook met de GelColor en Infinite Shine formule. Op deze manier kun jij zelf bepalen welke manier van lakken jij het fijnste vindt.

De kwastjes zijn in tegenstelling tot de lakjes van Essie wat dun, dit vind ik persoonlijk iets moeilijker lakken.Qua dekking raad ik ook aan om de lakjes met twee lagen aan te brengen. Laten we eerst even naar alle kleurtjes uit de OPI Grease Collection kijken:

 

OPI Zomer 2018 | OPI Grease Collection momambition.nl nagellak

Van links naar rechts
Don’t Cry Over Spilled Milkshakes – Meet a Boy Cute As Can Be – Summer Lovin’ Having a Blastl – Was it All Just a Dream? – Teal me More Teal me More – Chills are Multiplying – Frenchie Likes To Kiss? -Pink Ladies Rule The School – Hopelessy Devoted To OPI – You Are The Shades That I Want – Tell Me About it Studd – Danny & Sandy 4 Ever!

OPI Grease Collection : Hopelessy Devoted To OPI

Hopelessly devoted to OPI is prachtige zachte zalmtint. Echt een zomerse kleur en zeker één van mijn favorieten uit de OPI Grease Collection. Past ook perfect bij mijn nieuwe tas van Ted Baker.

OPI Grease Collection : Frenchie Likes To Kiss?

Frenchie Likes to Kiss is een beetje een paarse tint met een parelmoer glans. Erg apart. T is wel echt een Frenchie kleur, maar persoonlijk niet mijn teint.

OPI Grease Collection : Pink Ladies Rule The School

Pink Ladies Rule the School is een mooie zachte en girly roze kleur en geeft me meteen het ultieme Pink Ladies gevoel..

OPI Grease Collection : You Are The Shades That I Want

You Are The Shade That I Want is een heerlijke fuchsia roze kleur.

OPI Grease Collection : Tell Me About it Studd

Tell me all about it stud is knalrode kleur, heerlijk zomers met een vleugje sexy past precies bij de getransformeerde Sandy op het einde van de film. Combineer hem met de kleur Danny & Sandy 4 ever voor een extra edgy wauw effect! Deze rode kleur is echt één van mijn favorieten. Lekker knallend en past goed bij mijn rode haar haha!

OPI Grease Collection : Danny & Sandy 4 Ever!

Danny & Sandy 4 Ever is een donkere blauwe teint met glitters erdoorheen. Voor het beste effect moet je deze minimaal met twee laagjes aanbrengen. Ik vind het iets te heavy om al mijn nagels ermee te doen, dus kies ervoor om hem te combineren met Tell me all about it stud.

De lakjes uit de OPI Grease Collection zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas voor €14,95 per stuk.

Welke van deze kleuren wordt jouw favoriet? Liefs Cassandra

Dit artikel bevat gekregen producten.

4 thoughts on “OPI Zomer 2018 | OPI Grease Collection

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.