15 Zomer life-Hacks voor een gelukkige zomer (met een hele sexy winactie!)

Geluk is niet te koop, maar je kunt het wél een handje helpen. Sit back and relax: met deze simpele tips uit de gelukkige zomer life-hacks gids, word jij happier dan ooit tevoren, helemaal met de sexy winactie die ik voor jullie heb bijgevoegd!

Happy Zomer life-Hacks 1: Reset je brein

Je kunt je brein ‘opnieuw’ instellen op geluk door simpelweg elke dag drie dingen te benoemen waarvoor je dankbaar bent. Wat blijkt? na 21 dagen zit je brein in een automatisch patroon waarbij het alles positief scant in plaats van negatief.

Happy Zomer life-Hacks 2: Happie Appie

Download je dagelijkse portie geluk met deze drie apps:

 • Happier (voor apple watch)
  Een mindfulnesscoach in appvorm. Met o.a. een tien seconde durende meditatie en opbeurende quotes voor als je je dag niet helemaal hebt.
 • Gratitude Journal:
  Sta net als Oprah elke dag stil bij dingen waar je dankbaar voor bent. Gebruik deze app als een dagboek waarin je alle fijne momenten van die dag opschrijft.
 • Noisli
  Regen en onweer, vogels die fluiten in hetbos of een kabbelend beekjeL de natuur maakt je gelukkig. En als je niet dicht bij een bos, de hei of het strand woont, helpt deze app je met tien relaxte geluiden van buiten.

Happy Zomer life-Hacks 3: Dankjewel

Wist je dat dankbaarheid een holy grail voor geluk is? Mensen die bewust dankbaar zijn voor hun leven zijn enthousiaster, geintresseerder en doelgerichter. Schijnt de zon? Halleluja dankjewel!

Happy Zomer life-Hacks 4: Schrijf twee minuten:

Denk elke dag aan één positieve ervaring uit de afgelopen 24 uur en schrijf er twee minuten lang over. Hierdoor gaat je brein het herbeleven en dit versterkt weer het geluksgevoel.

Happy Zomer life-Hacks 5: Happy Snacks

 • Avocado: Avocado bevat vitamine C en K en stimuleert de aanmaak van serotine, een stof die je stemming bepaalt. Een halve avocado per dag is al genoeg. En lekker! Avocado is ook heel goed als gezichtsmasker!
 • Rode Peper: Pijn is fijn. Althans, bij het eten van een rode peper. Dan komt capsaïcine vrij, een stof die door de hersenen gelinkt wordt aan pijn, waarop extra endorfine (gelukshormoon) vrijkomt.

Happy Zomer life-Hacks 6: Powernapping

Een powernap doet wonderen voor je humeur. Als-ie korter duurt dan dertig minuten. Daarnaast zorgt het ook voor een betere focus, meer productiviteit en creativiteit. Sweet dreams!

Happy Zomer life-Hacks 7: word een cat-lady

Toe aan nieuwe energie? Kijk twintig minuten naar kattenfilmpjes op youtube en je voelt je daarna vrolijker en productiever.

via GIPHY

Happy Zomer life-Hacks 8: waar word je nu blij van?

Ik ben gelukkig ‘als ik loonsverhoging krijg’, ‘als ik afval’, ‘als ik de juiste man ontmoet’. Al die gedachten weerhouden je alleen maar van gelukkig zijn. Het is precies andersom: geluk helpt je juist om je doelen te behalen (een mooie carriere, een leuke vent). Ontdek wat nú goed voelt en waar je nú blij van wordt. Niet in de toekomst.

Happy Zomer life-Hacks 9: mail een complimentje

Spontaan iets aardigs doen maakt gelukkig: je bent minder gefocust op jezelf en je leven krijgt meer betekenis. Goede gewoonte: mail voortaan iedere ochtend een compliment of iets anders aardig naar een vriend(in).

Happy Zomer life-Hacks 10: vergeving

Worstel je met boze gevoelend voor iemand zoals een ex die ooit vreemdging of een collega die jouw promotie inpikte? Gelukkige mensen vergeven anderen, ook als ze reden hebben om boos te blijven. Echt vergeven en de ander dat laten merken, scheelt veel stress vooral bij jezelf.

Happy Zomer life-Hacks 11: top 10 snelle geluksboosters

 1. slapen in een net verschoond bed
 2. vers gebakken brood
 3. iets voor een ander doen
 4. tijd voor jezelf hebben
 5. zo hard lachen dat het pijn doet
 6. knuffelen op de bank
 7. geld vinden op een onverwachte plek
 8. mensen die ‘dankjewel’ zeggen of een goede daad van een vreemde
 9. de zon op je huid voelen
 10. een fris gevoel na het douchen

Happy Zomer life-Hacks 12: zwem je zen

Niets zo lekker op een hete zomerdag als een verfrissende duik. En zwemmen heeft nog meer voordelen:

 • Beter dan mediteren: gespannen schouders? Al na een kwartier in het water ontspannen je spieren. Jij ook, want het werkt meditatief
 • Goed voor je gewrichten: De impacht op je gewrichten in het water is vrijwel nihil. Maar doordat je beweegt, worden je gewrichten wél soepeler
 • Longtraining: je traint je ademhalingsspieren. Je lichaam kan zo beter zuurstof verboeren en je raakt minder snel buiten adem

Happy Zomer life-Hacks 13: Bel je moeder

Moeders geven je een warm, veilig gevoel, zelfs op afstand. De stem van je moeder heeft precies hetzelfde effect op je gemoedstoestand als een knuffel. Zelfs wanneer je haar belt, maakt je lichaam meer oxytocine (liefdeshormoon) aan en dat maakt gelukkig. En moet je eens opletten hoe blij je mams wordt van een spontaan telefoontje van jou.

via GIPHY

Happy Zomer life-Hacks 14: maakt tijd voor leuke dingen

Plan elke dag een ‘Fun 15’-moment in: een kwartier per dag doe je iets waar je enorm van geniet. Koffiedrinken met een vriendin, een korte wandeling maken of met een lekkere sheet masker op de bank hangen. Soms gebeurt iets leuks natuurlijk ook gewoon in het moment. Probeer daar wat meer op te focussen en bedank waarom je dit zo leuk vindt. Let maar op een dag bestaat uit heel veel leuke mini-momenten.

Happy Zomer life-Hacks 15: seks

Een broeierige zomeravond schreeuwt natuurlijk sowieso om hete seks, maar dat doet het nóg meer als je weet hoe goed het voor je is. Één keer per week is al genoeg om je de rest van de week blijer te voelen. Tijdens de seks komt er namelijk een stressverlagend hormoon vrij waar je ongeveer een week op kunt teren. Vaker mag natuurlijk altijd haha!

Heeft de man er geen zin in, of heb jij geen zin in dat plakkerige zweet lijf, dan kun je ook een leuk speeltje uit de kast trekken. Ken je de speeltjes van het Duitse merk Fun Factory al? Ze hebben twee nieuwe seksspeeltjes, de Volta en de Stronic G.  

Stronic G:

Met de Stronic G (€159,90) is de zoektocht naar de G-spot voorbij, deze g-spot vibrator heeft 7 snelheden en 3 ritmes en is zowel aalleen als mét je partner te gebruiken. Waterproof en een ergonomisch design helpen je orgasme naar een heel nieuw niveau.

15 Zomer life-Hacks voor een gelukkige zomer (met een hele sexy winactie!) Momambition.nl

Volta:

Met de Volta (€99,95) zorg je voor mind-blowing orgasmes. Dit is een krachtige vibrator met twee flexibele tips voor een nieuwe vorm van stimulatie die je niet per definitie alleen hoeft te gebruiken. Ook met je partner is dit een ontzettend leuke toy. Gebruik de tipjes bijvoorbeeld tegen zijn tepels… Deze vibrator heeft 6 verschillende standen met 6 verschillende pulsatie en is waterproof!

15 Zomer life-Hacks voor een gelukkige zomer (met een hele sexy winactie!) Momambition.nl

Leuk extraatje? Onderaan dit artikel heb ik een sexy winactie voor jullie waarbij je beide vibrators kunt winnen! Kom maar door met die sexy time!

Sexy Zomer Life-Hacks winactie: win een Volta en een Stronic G!

Zoals ik hierboven al stiekem vertelde heb ik een sexy winactie voor jullie. Ik mag namelijk een exemplaar van de Volta én een exemplaar van de Stronic G weggeven. Er worden dus twee winnaars gekozen. Wat je hiervoor moet doen? Het volgende stappenplan doorlopen:

 • Laat in de reacties achter welke van de twee jij graag zou willen winnen.
 • Like & volg onze Facebookpagina, delen van de actie wordt gewaardeerd, is niet verplicht.
 • Je ontvangt extra kans wanneer je ons op instagram en Youtube volgt. (elk social media kanaal is een extra lootje met jouw naam in de pot).

De winactie loopt tot zondag 13 mei 2018. De actie sluit om 16:00 uur en de winnaars krijgen vervolgens een mailtje van mij in hun inbox. Een reactie met geldig mailadres is dus echt een must, anders kan ik je niet mailen. De mail naar de winnaars verstuur ik op maandag.

Have fun!!! Liefs Cassandra

Met deze 15 Happy Zomer life-hacks kom je d’r wel. Heb jij nog een leuke om toe te voegen aan dit lijstje?

27 thoughts on “15 Zomer life-Hacks voor een gelukkige zomer (met een hele sexy winactie!)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.