ESSIE Winter Collectie 2016

Essie is en blijft één van mijn favoriete nagellak merken, vandaag show ik jullie daarom de nieuwe collectie van Essie die ik onlangs heb gewonnen. De Essie Winter Collectie 2016/2017, kijk je mee naar deze prachtige kleuren geïnspireerd op de jaren 60/70? inclusief swatches!

Al eerder heb ik jullie de Hiking Heels lak van Essie laten zien, maar ook de Essie herfst collectie van 2016 bevatte enorme pareltjes. Ook de Essie winter collectie 2016/2017 heeft weer prachtige kleuren, die zoals ik al eerder aangaf zijn geïnspireerd op de eind jaren 60 in London. De welbekende flower-power tijd waar mijn opa het nog vaak over heeft. De collectie is swingend, speels en de namen zijn dan ook een mooie knipoog naar deze tijdperk;
  • Ready to Boa
  • Party on a Platform
  • Oh Behave!
  • Getting Groovy
  • Satin Sister
  • Go with the Flowy

essie-winter-collectie-2016-6

Essie Winter Collectie 2016/2017

Op de foto’s draag ik steeds 2 lagen van de pakjes. Ik ben overigens niet de aller beste nagellakker, dus sorry als het er allemaal niet zo flawless op staat haha! Voor dit artikel heb ik, om het handig te houden en de kleuren combinaties te laten zien; de kleur Getting Groovy steeds op mijn ring vinger gehouden.

Getting Groovy is een prachtige gouden metallic pakje, die enoooooorm goed dekt. Eigenlijk kun je het met één laag makkelijk af, maar die tweede laag maakt hem extra intens. Favorietje hoor!

Essie winter collectie 2016

Ready to Boa; een prachtige bronzen Mahonie/bordeaux rode kleur met een shimmery finish. Wat een mooie kleur is dit! Ik grijp helemaal niet zo snel naar hele donkere pakjes, maar ik vind dit echt een pareltje!

Essie winter collectie 2016

Satin Sister: Weer een prachtige kleur die perfect matcht met Getting Groovy. Een blauwige kleur met een verborgen groene ondertoon.

Essie winter collectie 2016

Go With The Flowy: Dit lakje vind ik niet mooi. Hij is grijzige met een soort blauwe shimmer erin. Ik zag het meteen al toen ik het potje binnen kreeg. Dit is gewoon niet mijn kleur. Hij past daarentegen wel goed bij het winterdecor, maar zou hem dan sneller pakken voor een nail-art in plaats van een full-nail. Ik denk dat je hiermee gewoon mooie retor patronen moet maken op je nagel, alleen ben ik daar geen ster in haha

Essie winter collectie 2016

Oh Behave: Ik moest lachen toen ik deze naam zag staan op het flesje. ik krijg meteen flashbacks naar Austin Power… Dit pakje is heeft een prachtige perzikkleur en staat heel erg elegant. Ik hou echt van dit soort zachte kleurtjes.

Essie winter collectie 2016

Party on a Platform: Een mooie dieprode kleur mag niet ontbreken in dit palette. Wat een prachtige kleur, past perfect bij Getting Groovy!

Op één lakje na vind ik deze collectie prachtig. Mooie warme tinten afgewisseld met een glamour kleurtje of een elegante perzik teint. De Getting Groovy is de absolute favoriet. Qua kleur, Qua dekking. Ik heb nog niet eerder zo’n mooie en intense goud kleurige nagellak gevonden. De lakjes uit de Essie Winter Collectie 2016/2017 zijn o.a. verkrijgbaar bij Bol.com voor een prijs van €9,99 per stuk.

Essie winter collectie 2016

Welke kleur uit de Essie Winter Collectie 2016/2017 vind jij het mooist?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.