Win Weekend #1 | 2x Personaliseerbare poster

Je kunt iemand verassen op de conventionele wijze met bijvoorbeeld een kaartje, een bos bloemen of de traditionele parfum, daar is op zich niets mis mee, maar het wordt op den duur natuurlijk wel een beetje saai en voorspelbaar. Dus laten we eens lekker onconventioneel gaan doen, geef een personaliseerbare poster cadeau of krijg er eentje van mij!

Woordzoeker

Je snapt dus al wel dat we het win weekend aftrappen met deze ontzettend gave (vind ik zelf) personaliseerbare poster. Zelf heb ik gekozen voor de woordzoeker waar ik de namen van ons gezin in heb laten zetten. Ik ben er echt heel erg van gecharmeerd en ik vind het ook super origineel. Manlief is normaliter niet zo fan van posters met quotes – ik wel, dus ik koop ze lekker wel! *insert evil laughing*– , maar deze vindt hij dan weer wel ontzettend leuk!

De personaliseerbare poster is te bestellen en drie verschillende rasterformaten namelijk:

  • 8×8 rijen
  • 10×10 rijen
  • 12×12 rijen

Ik heb een lange naam, dus ik koos voor de afmeting 10×10 rijen en plaatste daarin mijn naam, manlief zijn naam en de naam van onze dochter. Natuurlijk zou je er ook voor kunnen kiezen om de namen van je huisdieren erbij te doen, of voor moederdag bijvoorbeeld: Best Mum Ever, ik noem maar even iets. Zo’n depersonaliseerde poster is denk ik altijd wel een succes als cadeau. Geef hem bijvoorbeeld als house warming cadeau aan vrienden die net een nieuw stekje hebben samen, wedden dat jij dan het leukste cadeau hebt gegeven?!

personaliseerbare poster

Het formaat van de poster is 50 x 50 cm en is hier te koop voor €24,95 en daarnaast kun je er een lijst bijkopen (extra kosten: €35,-) of je koopt een lijst bij de ikea, je weet wel; de Ribba voor €15,-. Het bestellen gaat super eenvoudig: je voert de woorden – of namen – in die je graag wilt terug zien in de woordzoeker en deze worden dan gemarkeerd geplaatst in een willekeurige matrix en dat betekend dus dat de opgegeven woorden meteen duidelijk zichtbaar zijn. Belangrijk om te weten is dat je hier geen speciale tekens zoals hartjes of sterretjes in kunt plaatsen. Maar goed, dat lijkt me ook een beetje vreemd staan in een woordzoeker. Natuurlijk zijn er meer soorten posters beschikbaar die je kunt personaliseren. Dus als je liever een andere soort wilt, kun je hier het aanbod bekijken.

Win een personaliseerbare poster x 2

Ik mag dus 2 x een personaliseerbare poster weggeven onder mijn lezers! Wat je daarvoor moet doen?

  • Like de Facebookpagina van Momambition.nl, deel de post en laat in een reactie hieronder achter waarom je meedoet en welke poster je zou uitkiezen.
  • Wil je extra kans maken? Voor elk ander social media kanaal waar je mij op volgt gaat je naam extra in de lootjes pot!

Wanneer je hebt gewonnen ontvang je van mij een code die je kunt verzilveren voor een poster naar keuze. De winnaars worden op de hoogte gesteld doormiddel van een post hier op momambition en ontvangen van mij een mailtje met daarin de code. Houdt dit dus goed in de gaten, wanneer er namelijk binnen 48 uur geen reactie is, ben ik genoodzaakt een andere winnaar uit te zoeken. Meedoen kan tot en met vrijdag 18 maart 19:00 uur samenwerken

20 thoughts on “Win Weekend #1 | 2x Personaliseerbare poster

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.