Aankondiging Win Weekend

Normaliter post ik helemaal niet in het weekend op Momambition.nl, weekend is voor mij weekend en die spendeer ik dan met mijn gezin. Maar nu wil ik heel erg graag een leuke uitzondering maken die ik misschien vaker ga doorvoeren. Lees snel verder om te kijken wat het Win Weekend in gaat houden! 

Ik vind het super leuk om nieuwe trends volgen, nieuwe producten te testen en ook om zo nu en dan eens wat leuks aan mijn lezers te geven. Gewoon om jullie te bedanken voor het lezen van mijn stukken. Ik heb dan ook echt een aantal leuke winacties in het verschiet en daarom leek een win weekend mij erg leuk om te organiseren voor jullie. Vanaf morgen zal er daarom iedere dag een leuke winactie of misschien zelfs wel 2 winacties online komen, dat ga ik natuurlijk nog niet verklappen dus houdt de site in elk geval even in de gaten dit weekend. Mocht het een succes zijn, dan zal ik in de toekomst proberen om in elk geval eens per maand een win weekend te houden. Leuk idee toch?!

De winacties lopen uiteen van baby producten tot leuke items voor in huis of juist voor mama zelf, want mama mag af en toe ook wel eens verwend worden toch?! Je hebt het al zo druk met het runnen van een huishouden en dan in sommige gevallen ook nog werken of een studie erbij… Ik zeg het is geoorloofd! Ben je nieuwsgierig geworden? Houdt dan dit weekend de website absoluut in de gaten! Er komen serieus echt leuke dingen voorbij!

Daarnaast ben ik erg benieuwd wat jullie van het win weekend idee vinden en of er ook dingen / onderwerpen zijn die jullie verder nog graag zouden willen terug zien op de site? Laat je het mij weten in een reactie hieronder? Veel win plezier!

3 thoughts on “Aankondiging Win Weekend

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.