De leukste ontbijt maak je met de Play-Doh Ontbijtset

Kerstontbijtje maken met de kinderen, maar ben je bang dat je smarties op je kerstbrood krijgt? Dan is deze Play-Doh Ontbijtset echt een super leuke voor je kleintje! 

Play-Doh Ontbijtset

Het ontbijt is in elk geval de belangrijkste maaltijd van de dag. Dan start je op, zet je je interne kacheltje aan en kun je gaan met die banaan. Om kinderen spelenderwijs te leren dat het ontbijt heel belangrijk is heeft play-doh een ontbijtset gecreëerd voor uren speelplezier. Wij hebben deze set ontvangen van Hasbro om uit te testen en Leia vindt het helemaal geweldig. En eerlijk, mama vond het zelf ook wel erg gezellig om mee te spelen ;)

De Play-Doh ontbijtset is lekker veelzijdig. In het pakket vind je diverse hulpstukken, maar een mooie “wafel apparaat” die op elke kant, maar dan ook echt elke kant te gebruiken is.

Fun Fact: de Play-Doh set kleuren en vormen heeft een prijs gewonnen bij Speelgoed van het jaar in de categorie speelgoed voor kinderen 0-3 jaar! Super leuk natuurlijk!

De inhoud van de Play-Doh Ontbijtset

 • 6 potjes boetseerklei,
 • een wafelijzer
 • Een rol,
 • een vork,
 • Een mes
 • Bordjes (met daarin weer vormen)
 • Een spuit
 • een knijper,
 • vormpjes,

Ontzettend veel dus, en dan na te gaan dat deze set maar €20,- kost bij Bol.com. Valt best mee toch? En kijk dat blije koppie hieronder… Daar smelt je toch voor?

Play-doh Ontbijtset klei review

De mooiste baksels maak je met de Play-doh Ontbijtset

Na uren plezier hebben we een paar mooie baksels kunnen maken met de Play-doh ontbijtset en kan ik je zeggen dat wij dit echt een super leuke set vinden. hij wordt met regelmaat uit de kast getrokken en zelfs gecombineerd met een muffin/cupcake set die ik al een keer eerder voor haar had gekocht.

8 Days of Christmas Giveaway

Win de Play-Doh Ontbijtset

Geen zin in zuurstokken in je yoghurt? Jij kunt de Play-doh ontbijtset winnen! Kun je ze toch laten kliederen zodat een gek ontbijtje te eten haha! Zo doe je mee voor de Play-doh ontbijtset

 • Like de facebookpagina van Momambition en tag daarin 2 beauty’s die je ook een makeover gunt
 • Deel de actie openbaar (anders kan ik het niet zien

Extra kans maken?

Voor elk Social Media kanaal waarop Momambition.nl extra volgt gaat je naam een keer extra in de pot. Waarom? Hoe meer volgers wij krijgen, hoe leuker de prijzen kunnen worden. Deze winactie loopt tot en met 17 december 2016. Om 20.00 uur sluit de actie. De winnaars van de 8 days of christmas giveaway worden in een apart artikel op elke blog bekend gemaakt op : 18 december 2017. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Play-doh Ontbijtset klei review

in samenwerking met Hasbro

9 thoughts on “De leukste ontbijt maak je met de Play-Doh Ontbijtset

 • Mijn dochter is dol op kleien (ik iets minder vanwege de klei die ik daarna overal vind) Voor de afwisseling erg leuk om af en toe wat anders te kleien te hebben en al helemaal als het zo’n leuk set is.
  By the way, klopt die tekst onderaan wel, er staat ” tag 2 beauty’s die je ook een make-over gunt”? Ik ga gewoon 2 mama’s tagggen waarvan ik denk dat die dit Play-doh set ook erg leuk voor hun kind vinden…..

 • Mijn tweelingmeisjes (Emma & Jill) zijn sinds ze naar school gaan helemaal zot van play doh.
  Emma wordt binnenkort 18 dec aan haar amandelen/poliepen geopereerd en kan wel wat afleiding gebruiken. Dus duimen omhoog!

 • Wauww☆☆☆Schitterend onabij verrassing voor mijn meiden onder de kerstboom.
  Wauw speciaal suprise met veel speelplezier.

  Mama’strots geliked en openbaar gedeeld.? en getagd

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.