Rennen achter de kinderwagen

Geen smoesjes meer dat sporten, werk en gezin niet te combineren zijn: Er is namelijk een nieuwe trend in Nederland, rennen achter de kinderwagen. Sla voortaan twee vliegen in één klap want tijdens jouw hardloopsessie kan ook je kind voortaan een frisse neus halen. 

In Australië en de VS is het al een normaal straatbeeld dat rennen achter de kinderwagen en inmiddels komt het in Nederland ook steeds vaker voor.

Lekker flexibel

Het maakt niet uit of je nu rent om gezond te blijven, af te vallen, je vrij te voelen of omdat je van snelheid houdt. De Bugaboo Runner is gemaakt om jou en je kindje in beweging te houden. De Runner is niet alleen ontworpen als een complete wagen om mee te gaan joggen, maar voor mensen die al een Bugaboo bezitten. Ik bedoel, waarom moet je twee wagens aanschaffen wanneer je houdt van hardlopen? Je kunt gewoon je eigen Bugaboo-stoel op het frame van de Runner bevestigen en gaan doormiddel van een click-and-go hardloopextensie.

De Bugaboo Runner is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden

Rennen achter de kinderwagenRennen achter de kinderwagen

De foto’s in dit artikel zijn eigendom van Bugaboo

Beenruimte

Naast een super mooi design heb je ook lekker veel beenruimte om je vrij te kunnen bewegen. En daarnaast is ook gedacht aan de wielen. De achterbanden zijn extra groot en met lucht gevuld, hierdoor rijdt de wagen soepel. De duwstang is verder ook gemakkelijk te verstellen zodat je de juiste renhouding aan kunt nemen. Een noodstop maak je ook heel simpel, de rem loopt namelijk over de volledige breedte van de stang zodat de snelheid met maar één hand is aan te passen. De wagen heeft een ruime bagage mand zodat je al je benodigdheden moeiteloos kunt meenemen én je kunt de stoel omkeerbaar om het frame klikken, waardoor je je kind naar de wereld óf naar jou kunt laten kijken. Heerlijk toch?!

Zou jij gaan rennen achter de kinderwagen? Of doe je het?

One thought on “Rennen achter de kinderwagen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.