Alle secretaresse uitzendbureau’s in één oog opslag

Ben je klaar met je secretaresse studie en op zoek naar een baan? Of heb je al wel een baan, maar ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zit je hier goed, want ik maakte namelijk een overzicht met uitzendbureau’s die gespecialiseerd zijn in secretaresses, managementassistentes en office managers. Ben jij klaar voor een carriére switch of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Iedere dinsdag vind je op Momambition.nl onder de de categorie werk, diverse (sollicitatie)tips om aan een nieuwe baan te komen of een lijstje met uitzendbureau’s specifiek voor jou sector. Deze week trap ik af met mijn eigen sector.

secretaresse uitzendbureau’s

ExcellentSecretary

ExcellentSecretary wil graag gezien worden als dé specialist op het gebied van werving & selectie en search van ervaren secretaresses, officemanagers, peronal assistants, interim secretaresses en managamentassistentes binnen alle sectoren. ExcellentSecretary bemiddelt veelal in functies op HBO niveau, met als focus op het gebied van Secretarieel- en Managementsupport.

Secretary plus

Bij Secretary Plus vind je een zeer ruim ‘assortiment’ aan vacatures, voor ieder wat wils. Ze tellen zo’n 10 vestigingen verdeeld door heel Nederland waardoor zij een secretaresse uitzendbureau zijn die landelijk opereert en er dus altijd wel een match mogelijk is.

SEC4U

Bij SEC4U staan niet alleen groei en ontwikkeling voorop, zij verbinden managers en assistenten of secretaressen aan elkaar met als doel dat zij vooral met plezier samenwerken. Zo ontstaat er rust en focus in het team waardoor er ruimte vrij komt voor mogelijke groei.

SecretaresseTotaal

SecretaresseTotaal, dé beste aanbieder van een totaalpakket aan secretariële diensten. Het secretaresse uitzendbureau waarbij persoonlijke groei in combinatie met het leveren van perfecte service staat centraal staat. Daarnaast wordt er grote waarde gehecht aan duurzame relaties.

Pienk

Pienk gaat iets verder dan een regulier secretaresse uitzendbureau. Zij zijn namelijk specialist in het bemiddelen van echte Office Professionals, zoals office managers, managementassistentes, (directie) secretaresses en personal assistants op zowel MBO als HBO niveau.

Flex Star Plus

FlexStarPlus is gespecialiseerd in het werven & selecteren, uitzenden of detacheren van managementondersteunend personeel op MBO en HBO niveau. De consultants zijn zelf  afkomstig uit de secretariële sector en daarom bij uitstek geschikt om jou te helpen aan een nieuwe baan!

High Quality

High Quality staat voor het detacheren van secretaresses met  veel ervaring, een hoog kennisniveau en voornamelijk veel persoonlijkheid. Een bureau dat opzoek gaat naar dé gouden match!

Zelf ben ik een (sinds eind september 2015) afgestudeerde managementassistente, op zoek, dat dan weer wel. Ik hoop dat jullie heb kunnen helpen met dit lijstje aan secretaresse uitzendbureau’s , zelf vind ik hem erg handig!

In welke functie of sector zou jij graag een lijstje willen zien?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.