REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN GESLOTEN

Met trots kan ik jullie de allernieuwste VTech gadget presenteren: de Storio Max XL 2.0 in het rozeeeee! Een ontzettend toffe kindertablet met allerlei leuke, grappige en handige spelletjes, apps en functies. In deze review vertel ik jullie álles over deze gave kindertablet en om je nog meer leuks te presenteren: we mogen een Storio Max XL 2.0 weggeven aan één van onze lezers! Eigenlijk niet eens maar één, maar in totaal zijn het er zelfs tien exemplaren die worden weggeven tijdens de Vtech Bloghop!

Vtech Bloghop

Wanneer VTech iets te vieren heeft, dan wordt het altijd groots aangepakt! Vorig jaar was ik ook van de partij en ook dit jaar is het weer een waar feestje. Ik ben dan ook enorm trots en vind het een eer dat Vtech ons steeds weer uitkiest om mee te mogen doen aan dit soort gave acties. Dit jaar duurt de Vtech Bloghop 10 dagen en tijdens deze 10 dagen kun je dagelijks, op steeds een ander blog, de Storio Max XL 2.0 winnen. De meest gave kindertablet ever! Hoe leuk is het om deze gewonnen tablet straks cadeau te geven met pakjesavond?!

Gisteren is de VTech bloghop van start gegaan op het toffe spelletjes review blog van mijn lieve vriendinnetje : Go Or No Go.nl. Vandaag maak je bij ons kans op deze toffe kindertablet en vervolgens geef ik het stokje weer door. Morgenochtend komt de review en winactie van TheMommyDiaries online, dus neem morgen ook bij haar een kijkje!

VTECH BLOGHOP STORIO MAX XL 2.0 Kindertablet review

De Storio Max XL 2.0

De Storio Max XL 2.0 is een kindertablet met een 7 inch HD multitouch scherm en verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. In dit blog zie je de roze. De Storio Max XL 2.0 is geschikt voor kinderen tussen de 3 en 11 jaar oud en is vorzien van een rubberen stootrand. Perfect voor als je kleintje hem perongeluk een keer laat vallen.

De Storio Max XL 2.0 kost € 149,95 wat een beetje de gemiddelde prijs is voor een kindertablet. Echter Springt de Storio Max XL 2.0 er wel echt bovenuit vanwege de vele en leuke mogelijkheden waar ik je uiteraard in deze review meer over zal vertellen.

REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN Momambition.nl Kindertablet tablet voor kinderenSpelen met de Storio? Eerst even registreren papa of mama!

Voor je kind kan starten met spelen, dienen we hem als ouder te registreren. Vervolgens kun je een profiel (of meerdere bij meer kinderen) aanmaken en download je de Vtech Kid Connect op je eigen smartphone of tablet. Deze app heb je nodig om wat dingen te kunnen instellen en is nog een mega leuke functie waar ik je later meer over vertel in dit artikel. Een profiel aanmaken kost je maar een paar minuutjes.

Aan de slag met Storio Max XL 2.0

Wanneer je kind wil gaan spelen met de kindertablet, dient hij zijn profielfoto naar het midden te slepen. Er opent vervolgens een menuscherm met allerlei apps waar je kind mee gaan spelen.

Fijn is dat de tablet je stap voor stap uitlegt wat je waar kunt vinden en hoe je een app gebruikt. Doe je een tijdje niets dan legt Vtech in spraak uit wat je moet en waar je iets kunt vinden. Maar voor het gemak laat ik ook even het een en ander zien en probeer ik alles zo goed en uitgebreid mogelijk uit te leggen.

Verhalen

Om te beginnen is er een app genaamd ‘verhalen’, dit is een bibliotheek waar je verhalen kunt bekijken en luisteren. Een verhaal wordt voorgelezen en je kunt ondertussen meekijken. De verhaaltjes sluiten perfect aan op kleine kinderen uit Leia haar leeftijdscategorie.

Camera met filters,kaders en andere coole opties

Ook bevat de Storio Max XL 2.0 een toffe camera. De camera zit in het midden boven het touch scherm en heeft drie standen: de selfie-stand, recht omhoog en de normale stand. Nu heeft Leia al de gave Kidizoom van Vtech, want ze is nou eenmaal net d’r moeder en gek op fotograferen. Maar toch pakt ze deze app er regelmatig bij.

De kans is groot dat jouw kind deze functie veel zak gebruiken op deze kindertablet, je kunt er namelijk selfies mee maken, maar ook video’s gewone foto’s en alsof dat nog niet genoeg is kun je ze allen ook nog eens bewerken met grappige filters. Kinderen zijn volgens mij dol op foto’s maken en vooral het bewerken met kaders of andere grappige effecten. Dit is dus ook allemaal mogelijk met de Storio Max XL 2.0. Laat het sneeuwen op je foto’s, verdubbel of vervorm jezelf of plak leuke plaatjes op je foto’s.

Video’s

In de map video’s is het mogelijk om een aantal video’s te bekijken van bijvoorbeeld Spongebob of ToetToet auto’s. Het zijn korte en grappige fragmenten, maar wil je een volledig filmpje zien dan zul je deze moeten kopen en downloaden.

Mijn Album en Muziek

Wanneer je alle foto’s en filmpjes wilt terug kijken die je kind heeft gemaakt met de Storio Max XL 2.0, vind je die in ‘mijn album’. Een extra functie die je hier kunt vinden is dat je een foto als achtergrond kunt instellen op de kindertablet. De Storio Max Xl 2.0 bevat ook een aantal leuke en vrolijke kinderliedjes die je samen kunt zingen en oefenen.

Spelletjes op de Storio Max XL 2.0

Natuurlijk staan er ook spelletjes op de Storio Max XL 2.0. Uiteraard ingericht op kinderen en daarom volledig veilig en niet agressief. Spelletjes kunnen gespeeld worden in ‘vrij spelen’ of in ‘verhaal-modus’. Ze beginnen simpel en hoe beter je bent (of wordt), hoe hoger het niveau wordt. Het leuke is dat je bij sommige spelletjes de tablet naar links of naar rechts moet bewegen om ze te kunnen spelen.

De spelletjes zijn zeer divers en voor alle leeftijden, ze bestaan uit zoekspelletjes, geheugenspelletjes, puzzelspelletjes en tikspelletjes. Ook kun je een bonenstaak (Mijn Magische Bonenstaak) laten groeien door dagelijks terug te komen en hem water te geven en te bemesten. Een soort tamagotchi idee van vroeger, maar dan in plant vorm en in een modern jasje. Enorm leuk spelletje vind ik dit persoonlijk en we speelden dit ook al op onze oude Storio die mijn schoonouders 2 jaar geleden voor Sint gaven.

Tekenstudio

De tekenstudio ligt een beetje voor de hand en is uiteraard een app waar je in kunt tekenen en kleuren. Je kunt tekeningen bewerken met toffe stickers en zelfs bewegende animaties. Je kunt je kunstwerken allemaal opslaan op de kindertablet. Die kinderen van tegenwoordig… Ik ben jaloers op ze. Hadden wij dit vroeger maar!

REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN Momambition.nl Kindertablet tablet voor kinderenKid Connect

De Kid Connect functie vind ik ontzettend leuk! Dit is de functie waar ik in het begin van de review al even snel enthousiast over was. Je kunt met deze app namelijk onderling met je kind berichtjes sturen. Eigenlijk een soort Whatsapp, maar dan kindvriendelijk. Met spraakberichten, tekeningen, foto’s en meer. Het leuke is dat wanneer je kind een vriendje heeft met een Storio Max XL 2.0, zij ook onderlig berichtjes kunnen sturen door elkaar toe te voegen.

Mijn verlanglijstje

In Mijn verlanglijstje staan een aantal korte filmpjes, spelletjes of liedjes die je kunt bekijken. Ziet je kind een liedje, spelletje of filmpje dat hij leuk vindt om verder te kijken, dan hij dit op zijn verlanglijstje zetten. Vervolgens krijg je als ouder een email ter info dat hij een product op zijn verlanglijstje heeft gezet. De eerste dag werd ik doodgegooid met mailtjes dat Leia weer eens een item op haar verlanglijst had geplaatst haha!

Notities, Rekenmachine, Klok en Kalender

Verder zitten er nog een aantal standaard apps op; van die apps die ook standaard op je telefoon staan. Een rekenmachine, klok, een notitieblok en natuurlijk ook een kalender.

REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN Momambition.nl Kindertablet tablet voor kinderenDemo-Cartridge

Bij je Storio Max XL 2.0 krijg je ook een demo-cartridge, staat vol met demo’s van spellen die je helaas niet kunt spelen. Wel kun je de video’s bekijken om te kijken of de spellen iets voor jullie kunnen zijn.

Op dit moment zijn de volgende spellen beschikbaar voor de Storio Max Xl 2.0:

 • Paw Patrol;
 • Frozen;
 • Finding Dory;
 • Dora the Explorer en
 • Ninja Turtles.

Je kunt een spel kopen door een Game Cartridge aan te schaffen (koop je in speelgoedwinkels en oa op Bol.com) en deze achter in de tablet te steken. De spellen variëren in prijs van ongeveer €19,99 tot €27,95 per stuk. De Cartridges van de oudere Storio Max passen ook in deze tablet dus het Frozen spel wat wij destijds voor die tablet hebben gekocht, kan ook op deze nieuwe kindertablet worden gespeeld.

Ouderinstellingen en tijdslimiten

Onder het kopje ouderinstellingen staan een aantal belangrijke zaken die ingesteld kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een tijdslimiet en op welke dagen en tijdstippen je kind op de tablet mag spelen. Perfect wanneer je net als ik bezig bent met schermtijd.

Wat ik bijvoorbeeld heel makkelijk vind om in te stellen is dat Leia tussen 18.00 uur in de avond en 06.00 uur in de ochtend de kindertablet niet kan gebruiken. Zo kan ik de Storio Max XL 2.0 prima op haar slaapkamer laten zonder dat ze nachten door spookt. Al moet ik bekennen dat ze af en toe ook wel eens in de avond nog even een verhaaltje luistert en dan verleng ik altijd de eind tijd even.

Wat ik ook een belangrijke optie vind om te benoemen is dat je vooraf kunt instellen welke websites jij goedkeurt voor je kind. Alleen deze websites kan jhe kind dan op de Storio Max XL 2.0 bezoeken. VTech heeft het je al makkelijk gemaakt met hun eigen voorselectie van leuke en kindvriendelijke websites. Het is voor jou als ouder mogelijk om hier in elk geval nog iedere andere website aan toe te voegen.

En nog wat handigheidjes van de Storio Max XL 2.0

 • Verder zit er op de Storio Max XL 2.0 een handige standaard aan de achterkant die je uit kunt klappen. Op deze manier blijft de tablet staan als je kind hem bijvoorbeeld aan tafel gebruikt.
 • Aan de tablet zit een cover vast om het scherm te beschermen als er niet mee wordt gespeeld of wanneer je hem in je tas wilt meenemen.
 • De Storio Max XL 2.0 is verkrijgbaar in het roze en in het blauw en heeft een adviesprijs van €149,95

Conclusie:

De Storio Max XL 2.0 is een ontzettend mooie kindertablet met vele opties. De tablet is stevig, volledig in het Nederlands en daardoor voor kleine kinderen ook duidelijk en gemakkelijk te bedienen. Wij hadden voorheen al een de kleinere Storio Max, ook een roze en daar waren we al erg tevreden over. Maar de Storio Max XL 2.0 is nóg mooier, duidelijker en steviger. De graphics zijn ook mooier op dit scherm en de kleuren komen beter tot hun recht. Daarnaast is de XL ook een stuk sneller dan zijn voorganger en zijn we dus dik tevreden.

REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN Momambition.nl Kindertablet tablet voor kinderenVtech Bloghop winactie GESLOTEN

Zoals ik in mijn inleiding al heb aangegeven mogen wij een roze Storio Max XL 2.0 verloten aan één van onze lezers doormiddel van een winactie!

Wil jij graag kans maken op deze gave prijs, dan wil ik je vragen om hieronder of op Facebook/Instagram een reactie achter te laten. Een extra winkans krijg je door Momambition én VTech op Instagram te volgen (dit wordt gecontroleerd). We maken de winnaar bekend op 29 november ’18!

WINNAAR

Lieve Romy Aikema-Seep, gefeliciteerd, jullie winnen de Storio Max van V-tech voor jullie kleine Ravi! Wil je ons een mailtje sturen met je adres gegevens? Deze gegevens zet ik door aan Vtech zodat zij de tablet naar jullie kunnen verzenden.

 

160 thoughts on “REVIEW STORIO MAX XL 2.0 | VTech bloghop | WIN GESLOTEN

 • Wat een geweldig apparaat, waarbij kindvriendelijkheid en veiligheid voorop staan. Wij zouden deze herl graag willen winnen. Wat een geweldig cadeau van Sint.

 • Wauw!! ?? hoe gaaf zou het zijn om deze te mogen winnen voor onze kids!!
  Na drie gesneuvelde tablets lijkt dit duidelijk een beter alternatief!
  De verhalen welke worden voorgelezen, de mogelijkheden voor selfies maar ook de spelletjes en verschillende cartridges maken dat dit cadeau geweldig zou zijn voor alle drie onze kids!
  Wij gaan duimen tot de 29e!! ???

 • Kelly Aarts says:

  Mega gaaf deze tablet! Zag het gisteren al langskomen op de site van Go or No Go, en weet zeker dat mijn meiden hier hee blij van zullen worden!
  Ben je ook gaan volgen op IG (account heeft onze bedrijfsnaam hihi, dus misschien niet meteen makkelijk herkenbaar als de mijne: mini_and_more_kinderkleding)
  Moet nog een keer uitzoeken of ik ook 2 accounts kan aanmaken ?

 • Janneke Hendrix says:

  O wauw! Wat een super leuke actie. Ik ben al een tijdje op zoek naar een leuke kindertablet die ook daadwerkelijk werkt. Deze lijkt me dan ook super voor mijn kleine meid van 4! ???

 • Oh deze is heel gaaf, en mijn 5 jarige gaat daar super plezier aan beleven, even een rustmomentje met zijn eigen ipad of gewoon lekker vloggen;))) voor mama en familie, whaha, of mooie foto’s maken? ik doe dus graag mee voor hem

 • Wat een mooi product, zoveel mogelijkheden! Helemaal niks kinderachtigs aan. Ik maak heel graag kans voor mijn zoon. En met dat ouderaccount erop ben ik dan weer heel erg blij

 • Yes! Mega gaaf! Ik waag een poging wagen voor mijn dochter. Zij maakt nu gebruik van onze oude tablet uit 2012. Kan echt niet meer natuurlijk ??.
  Fingers crossed ??❤.

 • Wauw wat een gaaf apparaat. Dat heb ik nooit beseft. Bedankt voor je uitgebreide review!! Wat dijn dat je ook een tijdslimiet in kunt stellen. Overal kijkt over nagedacht. Ik geloof dat ik 2 hele blije kids zou hebben als ik de prijs zou winnen voor ze!

 • Wat een mooie uitgebreide review over een super tof product! Mijn dametje van 3 kan geloof ik alleen maar dol enthousiast worden van deze gadget! En ik ook, wat een functies! En wat een mogelijkheden! Dikke yeah!

 • Tessa Franki says:

  Oh wauw! Dit zou echt super zijn voor mijn zoontje! Hopelijk hebben we geluk! Laten we duimen! Dan heeft mama misschien ook even 5 minuten rust ?

 • Wat een top recensie van deze tablet. Onze knul wenst graag een eigen tablet en deze voldoet aan onze eisen. Squla is wat hij graag vd sint wenst dus met deze tablet kan hij dit ook echt krijgen. Volg je op insta als Wendy339. Duimen draaien hier hoor!!

 • Sjoerd hendrikse says:

  Wat gaaf zeg!! Mijn kleine meisje heeft deze op haar verlanglijstje staan, want nu ze in groep 3 zit wil ze niets liever dan leren rekenen, lezen en schrijven. Ze is nog maar 5 jaar dus dit vinden wij erg knap!! Dit zou wel een hele leuke verrassing zijn zeg!! ?

 • Annabel de Ruiter says:

  Wat leuk om een review te lezen over de Storio Max XL 2.0. Lijkt me erg handig voor onze dochter Liselotte! Ik waag graag een kansje voor haar ?

 • Wat een gave actie!! Zou leuk zijn voor mn zoontje. Hij heeft onze allereerste iPad 1? Waar geen enkele nieuwe spelletjes meer opkunnen en die steeds trager word. Het word eigenlijk wel tijd voor een nieuwe zodat hij ook leuke spelletjes erop kan doen en ik hem veilig erop kan laten spelen. Deze ziet er wel super childproof uit!!

 • Joyce van dorp says:

  Wat leuk! Klinkt als een geweldige prijs! Veel mogelijkheden ook ☺️. Leuk voor mijn oudste dochter voor 5/12 of kerst, wel een heel mooi en groot cadeau. Leuk ook dat frozen als spel te koop is. Ik volg je en Vtech op Instagram ☺️☺️

 • Eline @lien.and.co says:

  Wat fijn, zo’n uitgebreide review, dat helpt heel erg! Onze oudste gaat over een half jaar naar de basisschool maar heeft eigenlijk nauwelijks een tablet in zn handen gehad. Toch moeten we er aan gaan geloven aangezien we voor een school hebben gekozen waar de tablet onderdeel is van de dagelijkse gang van zaken. Het is alleen een nogal prijzige aankoop haha. En we zijn heel erg zoekende naar de juiste tablet voor de kinderen! Dit zou perfect zijn dus ik doe heel graag mee met de actie! ??

 • Wauw wat een fijne review van dit! Ik zou heel graag mee willen doen. Zodat mijn beide kindjes fijn en veilig erachter kunnen zonder aggresieve spelletjes
  Fingers crossed

 • Wendy Van DeReyd says:

  Mijn meisje? wil zo graag een eigen tablet?, ze is jarig op 16/12,? en we vinden dat ze er nu ook wel klaar voor is,? dus duimen? heel hard mee om haar er mee te kunnen verrassen de Droom cadeau ?

 • Saskia Baas says:

  Super gave tablet voor de jongste van 5 jaar. Heeft deze mama haar eigen tablet weer terug. Maar ik denk dat de oudste van 8 jaar hem ook nog geweldig zou vinden! Duimen maar!

 • Wauw wat een uitgebreide revieuw! Klinkt echt super gaaf!! Sinds een maandje gaat mijn zoon naar de basisschool, en komt dus vaak oververmoeid thuis.. dit zou ideaal zijn om hem even zijn rustmomentje alleen te geven, zonder dat zijn zusje hem verveelt. En dan ook nog eens leuk en leerzaam!

 • Maarten Fest says:

  Hier wil ik zeker wel een gokje voor wagen. Liam pakt al telkens onze telefoons. Een tablet zal handig zijn zodat hij ook meer kennis leert maken met typen enzo.

 • Francis Boom says:

  Wat een gave tablet. Wil deze heel graag winnen voor mijn jongste dochter. Nu heeft ze er 1 waar ze een half uur tot 45 minuten op kan spelen en dan is die weer leeg. En op deze staan super leuke spelletjes,die ik ook nog kan spelen als ze naar bed is. Haha

 • Ooh wat een super gave actie . Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Zijn tablet is al een tijdje kapot, en nu dat het kouder begint te worden vraagt hij de laatste tijd wat vaker om een nieuwe tablet. Wat zou hij met deze blij zijn . Weer zijn eigen tablet en voor papa en mama super fijn dat we van alles kunnen instellen. En de review geeft ons echt een goede indruk .. hard duimen

 • Wauw!! Wat fijn om jullie mening te lezen over de storio max xl! Hij staat hier al een tijdje op het lijstje, ik twijfelde nog maar ik ben overduidelijk om! Heel fijn om te weten dat je schermtijd kunt instellen, en wat ze wel of niet kunnen zien. Wat zou het fijn zijn om dit te winnen voor pakjesavond! ❤️

 • Wat een superleuke winactie! Ik waag graag een kansje zodat mijn meiden af en toe op de tablet filmpjes kunnen kijken of spelletjes kunnen spelen.

 • Mijn vriend is nogal fan van schermpjes, maar ikzelf sta er nog wat sceptisch over.
  Nu ik de review gelezen heb is dit denkbeeld wel wat veranderd nu ik weet dat je de schermtijd kan aanpassen en dat kinderen echt wel creatief en op een leuke manier kunnen bezig zijn met een tablet :-).
  Dus ja, ik wil deze nu wel graag winnen voor mijn dochtertje zodat ze ook mee is met de technologie

 • Oh gave winactie! Zoontje op zondag ochtend nog even gezellig tussen ons in, op bed met de Storio en wij nog even lekker uitslapen:D En niet bang hoeven wezen wat ie uitspookt op onze whatsapp en internet. Doe heel graag mee. Volgde je al op Facebook en ga je ook even volgen op Instagram. Naam: Solisme. Nu duimen:)

 • Mijn vriend is nogal van de schermpjes,terwijl ik er nogal sceptisch tegenover sta.
  Ik wist wel niet dat je de schermtijd op het toestel kon bepalen,wat het voor mij al een pak aangenamer zou maken.
  Ook het feit dat je wel creatief kan bezig zijn en dat alles mooi voorzien is voor kinderen zou ik het wel heel leuk vinden om deze te winnen!
  Mijn dochtertje mag nu héél af en toe eens een spelletje doen of filmpje kijken op onze tablet, maar deze is echt niet kindvriendelijk

 • Lynn Mahieu says:

  Ooh zelfs een roze versie van die leuke tablet. Nog meer reden om mee te spelen dus! :D Heel graag een kans voor mijn dochtertje om deze mooie prijs te winnen! :D

 • Ooh wauw! Wat zou ik deze super graag willen winnen. Mijn kinderen gebruiken altijd mijn tablet, maar daar zit niet veel leven meer in. Helaas voor hen hebben wij op dit moment niet de financiele mogelijkheden om een nieuwe te kopen of nog beter een kindertablet aan te schaffen. Paw patrol en frozen zijn hier helemaal de bom. Dus als sint deze zou geven in de zak en ze krijgen er beide een spel bij dan zou het een topfeest worden! Ik hoop heel erg voor mijn kinderen dat wij deze winnen!!!!

 • Marijke horjus says:

  ?Wat gaaf dat jullie een kindje heeeel erg blij gaan maken! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva? ze zit nu 2 weken in haar nieuwe klas, want ze is 4 geworden? hoe leuk zou de tablet zijn voor als ze uit school komt om lekker even een filmpje te zien! ???

 • Nousha Frijns says:

  Wat een uitgebreide review! Onwijs prettig. Hier gaan de (nu nog) jongste twee met de taxi naar school. Hiervoor hebben ze beide een tablet voor de lange rit. Wat me daarin enorm tegenvalt is dat ik niet altojd alles kan beperken. Hun tablets wil ik dus inruilen voor een exemplaar welke meer op een jonger kind gericht is. Dit lijkt mij een mooi alternatief.

 • Wauw wat een gave kindertablet! Ik vind de ouderinstellingen echt een dikke vette plus. Heel handig! Mijn dochter zit regelmatig op onze iPad, maar dat vind ik niet erg praktisch omdat je niet altijd kunt controleren wat ze kijken, en het apparaat is gewoon veel te duur voor kinderhandjes. Het aanbod van Spelletjes is op een iPad ook niet heel uitgebreid zonder ervoor te moeten betalen of bijbetalen. Een tablet helemaal voor haar zou super gaaf zijn!. En voor mama ook relaxt dat je gewoon weet dat het goed zit met de ouderinstellingen.

 • Lizet Van Gestel says:

  Ik zou ‘t ontzettend graag aan mijn dochter cadeau geven met 5 december ..
  Ze zou zo graag een tablet willen, ze moet er nu zelf voor sparen maar dat gaat nog wel een tijdje duren.. Maar ik vind ‘t knap van der dat ze ‘t zo goed volhoud.

 • Planckaert Stefanie says:

  Ik volg zowel jou als VTECH al een tijdje via instagram. Dat hoef ik dus al niet meer te doen. We zijn hier in huis superfan van VTECH! Deze kindvriendelijke tablet zou voor ons zoontje echt geweldig zijn. Hem zorgeloos kunnen laten spelen, klinkt geweldig! Fingers crossed!

 • Petra de Mooij says:

  Wauw, het zou echt geweldig zijn om zoiets moois te mogen winnen voor m’n dochtertje Lotus. Dat wordt keihard duimen net als iedereen, haha

 • Wat onwijs leuk! Een tablet waad mijn dochter ook haar creativiteit in kwijt kan. Geniaal bedacht door Vtech. Wat zou ik dit graag willen winnen voor mijn kerstkindje.

 • Daan Moerland says:

  Anhhhhh jaaa !!!! Wat zou dit een GEWELDIGE verrassing zijn voor mn lieve meisje! Ze heeft deze hoog op haar verlanglijstje staan zowel voor haar verjaardag als voor de sint ? papa en mama zijn er ook helemaal weg van want wat is wr nou fijner dan een kindvriendlijke tablet waar wij als ouders de meeste zicht op kunnen hebben??

 • Sinterklaas, kerst en verjaardagen.. Het zijn zulke dure maanden! De Storio Max XL 2.0 zou daarom geweldig zijn om te winnen ?! Papa en mama blij (gratis cadeautje) en de twee meisjes blij omdat ze een super vet cadeau krijgen! Ze zullen moeten delen, of we kopen er 1 bij ?.

 • Héél graag willen wij deze winnen, groetjes Jari en Kyan (en dan geven we de tablet ook af en toe aan mama want die vind de spelletjes ook heel leuk ?)

 • Wat een ontzettend fijne blog om te lezen. Fijn nu wij volop rond aan het kijken zijn voor een tablet voor onze kindjes! Het zou natuurlijk helemaal gaaf zijn om hem te winnen via deze actie ?

 • Sabine Hensens says:

  Het lijkt me GEWELDIG om een kansje te maken!! Een tablet staat al heel lang op het verlanglijstje van onze kids en met deze kunnen ze prima uit de voeten lees ik wel….Ook erg fijn dat mama in-control is, je weet tenslotten nooit wat ze allemaal opzoeken als het even stil is ;)

  Ik heb alle stapjes uitgevoerd en ga nu hard duimen hoor!

 • Wij zijn nog op zoek naar een goede kindertablet. Ik merk dat ik behoorlijk enthousiast ben geworden! Zo erg dat ik deze kans niet kan laten lopen ;-) Meisje blij, ik blij, portemonnee blij, een echt win-win-win situatie!

 • Wouw!!! Wat zou ik deze tablet super graag winnen voor onze dochter en dat later ook ons zoontje er gebruik van kan maken. Wat een supergave weggeefactie!! Op Instagram volg ik je al. Vtech volg ik ook.

 • Chantal Klaasse says:

  Leuk! Nu spelen ze op mijn mobiel een spelletje of kijken ze een filmpje.. met storio is dat veel makkelijker en veiliger. En de spelletjes maken het extra leuk! ?

 • Ik doe zeker heel graag mee voor ons meisje! ? hoeft ze de iPad niet meer van papa te pikken als ze een filmpje wil kijken? 2 ‘kinderen’ blij, en mama rustig met een kop thee op de bank een serietje kijken ?? Win-win-win situatie ??

 • Kelly Duyff says:

  Geweldige prijs!!! Onze dochter haar lievelings kleur is natuurlijk roze, spelletjes spelen vind ze te gek, maar foto’s maken is echt haar grote hobby!!! Echt leuk

 • Kelly Duyff says:

  Geweldig!! Onze dochter haar lievelings kleur is natuurljk roze, spelletjes spelen vind ze te gek! Maar foto’s maken is echt haar grootste hobby!! Te leuk

 • Paula Prins-Wijnalda says:

  Leuk hoor, dat bloghoppen, ik heb er denk ik een nieuwe hobby bij! ? De Storio Max XL 2.0 staat bovenaan mijn wenslijstje om mijn (bijna) 3-jarig zoontje mee te verrassen! De Storio lijkt me ontzettend leerzaam. Spelenderwijs kan mijn zoontje veel nieuwe dingen leren met de Storio!

 • Erika panjer says:

  Wauww een super blog waar ik nu helemaal enthousiast wordt van deze kindertablet waar ik nu wel heel blij van wordt want dit is wel een.super kado die ik zelf nooit kan geven dus des te gaver dat ik er hier 1 kan winnen dus top top top

 • Kevin v berk says:

  Waauwwwww!!!!!!!

  Wat een mooie review!!!! Uitgebreid en meteen is mijn interesse gewekt.

  Ben al tijden opzoek naar een mooie tablet die mijn dochtertje wegwijs kan maken in het digitale gebeuren…maar wel met mogelijkheden om het te beperken tot veilige sites en spellen.

  Dit lijkt me ideaal en supergaaf!!!!!

  Tja..ben denk ik de enige papa hier tussen alle mamas maar ga zeker een kansje wagen!!!

  Waaauwwww!!!!!

  • Nee joh je bent echt jiet de enige papa die hier meedoet of deze blog volgt. Er zijn je al vele voorgegaan dus welkom bij de club! Misschien moet ik nog een pagina Ala dadambition maken haha!

 • Miranda wils says:

  Oooo en ook dit is de allerallergrootste wens van ons kleine meisje, ze is dol op squala en hoe gaaf zou het zijn om dit te kunnen spelen op haar eigen tab??? ??? ahhh ze wilt deze zo zo zo graaaaaag wat zou het te gek zijn om deze te mogen winnen voor mn lieve schat die dit jaar wel heel lief is geweest??????

 • Claudia Diependaal says:

  Hoi hoi!

  Wow ik ben een beetje sprakeloos van deze mooie prijs! Mijn kleinkinderen zouden zo blij zijn. Ik zal hard duimen!

  Groetjes Claudia!

 • Mariette van Hooijdonk says:

  Omaaaaaaa deze wil ik zoooooo graag ahhhh asjbliefffft? zei ze pas in de speelgoedwinkel ? wat zou het een leuke verrassing zijn ook voor haar vijfde verjaardag ??

 • Andy E ijzermans says:

  Wat een gave prijs die jullie weggeven! Ik denk dat mijn 3 kinderen hier om zullen vechten, maar met afgesproken schermtijden moet dit wel lukken om ieder even zijn ding te laten doen op hun eigen tablet. Ik doe erg graag mee.

  Instagram heb ik niet.

 • Yvonne kolk says:

  Wauw? ook ik maak graag een kansje voor mn 3tal, wat een pluspunten heeft deze tablet! Eens zien of we dat ook in t echt ervaren, kan mn kleine vlogger van 5 jaar weer een mooie video maken ,??

 • Els Wanders says:

  Ik doe heel graag mee, onze tablet heeft een gebarsten scherm en kunnen we dus niet meer gebruiken. En dan ook nog eens een roze, helemaal te gek voor Lisa!

 • Patricia Paling says:

  Wauw!!! ? Dat zou echt super zijn voor onze bijna 7-jarige dochter! ? Een tablet die ze niet hoeft te delen, speciaal voor kids en dan ook nog in het roze…beter kan niet! En hopelijk gaat onze “oude vertrouwde” tablet (die een familie tablet is geworden voor ons alle 4 ) dan nog iets langer mee! ???

 • Marjanne de boer ten napel says:

  Wat een leuke actie. Zou de tablet graag willen winnen voor onze dochter. Want nu pakt ze elke keer die van mij. Volg je ook op Instagram

 • Amber.en.Mees says:

  Dit zou zo fantastisch zijn! We hebben ook al gereageerd onder je instapost & jullie volgen we al een langere tijd! Vtexh komt daar zeker bij! Roze variant voor mijn stoere man is prima, hij zit namelijk volop in de roze fase. Ik ben daar heel vrij in, maar qua online en schermtijd minder, maar dat komt nu helemaal goed als we de tablet winnen, dan hoef ik niet meer te klokken! Daarnaast heeft zoonlief dit echt verdient, we hebben een lastige periode en dit zou zo’n oppepper zijn! Ik ga duimen!

 • Zo fijn dat je als ouder de controle kan behouden wanneer je kindje op een tablet speelt. Ik doe dan ook graag mee voor deze speciale kindertablet van V-tech.

  Insta: annickmay

 • Denise Peters says:

  Oh wauw wat een super mooie prijs!
  Ik maak dan ook graag een klein kansje voor mijn lieve knul
  Bij welk kindje het ook terecht mag komen wat zal diegene er veel plezier aan beleven! Echt een super gaaf ding zeg ?

  ik volg jullie beiden op ig ? (dniezzz)

 • Woehoeoe wat een super prijs!! Ik doe graag mee. Onze dochter wil heel graag haar eigen tablet.ik denk dat ik dan wel schermtijd mag instellen voor haar. Deze tablet klinkt goed door al die extra opties. Helemaal dat je als ouders zelf iets in kunt stellen.

 • Tanja Kuijer says:

  Waanzinnig Momambition wat een geweldige verwennerij ;-D! Hopelijk maakt u mijn 3 kindjes met deze fantastische Vtech Storio Max XL 2.0 DOL gelukkig en blij! Wat een feest zou het zjin als mijn kindjes dit droom cadeau eens mogen verwelkomen. Daar kunnen ze nu alleen maar van dromen. Na het lezen van het artikel hierboven met review ben ik dol enthousiast geworden over deze nieuwe Vtech storio Max XL!/ Dol graag kom ik een kansje wagen voor mijn 3 kids, dit zou echt een droom cadeau voor hen zijn!! Uiteraard ben ik liker op facebook en volger op instagram. En nu maar heel hard duimen en hopen dat de Vtech Storio Max xl heel misschien wel naar mijn kids toe mag komen :=D De kans is klein, maar de wens is groot. Liefs Tanja/

 • Loes Ouweneel says:

  Wat een topding, ik kende het nog niet. Mijn zoon kijkt op onze oude iPad met gesplinterd scherm, niet echt ideaal dus. Dit lijkt me super en ik maak dan ook graag kans.

 • Wat een onwijs gave winactie. Ik weet zeker dat mijn zoon van 4 jaar hier onwijs blij mee zal zijn! Eindelijk zijn eigen tablet! Fingers crossed haha

 • Jess Kniest says:

  Ohhh wat een geweldige bloghop/winactie!! Ik waag graag een kans voor onze kleine meid die onze tablet helemaal geweldig vind en er graag zelf 1 zou willen hebben!

 • Ja ik doe heel graag mee! Hele toffe winactie!
  Voor mijn lieve nichtje Yara, omdat ze mijn zonnestraaltje is – en met dit mooie speelgoed, slaat Sinterklaas of de Kerstman de plank zeker niet mis.
  Ze is zo lief, knap en braaf geweest – en daarom wil ik haar dolgraag met de V-tech kindertablet verrassen dat wordt dan gegarandeerd een feest.
  ?? #fingerscrossed

 • Ik maak graag kans! Mijn zoontje heeft mijn oude tablet gekregen, ingericht met kindveilige omgeving. Maar het ding is oud en heeft al een barst in het scherm (toch een keer gevallen…). Deze zou supertof zijn om te winnen!

 • O, wat mooi voor mijn kleindochter , daar wordt zij heel blij van.
  Dan zegt ze vast en zeker , Oma jij bent de beste.
  Ik heb geen facebook en instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Graag loot ik mee.

 • Heidie van der Steeg says:

  Niet te geloven dat ik bijna deze actie gemist heb en dat terwijl ik al lange tijd trouwe volger ben van je op Facebook. Maar gelukkig nog net op tijd om te doen. Het is natuurlijk een geweldige tablet deze Storio Max XL.
  Mijn kinderen van 6 en 8 zullen er superblij mee zijn als zij hem mochten krijgen. En een goede oefening voor ze dan, onderling afspreken wie er wanneer mee mag spelen.
  Ik like Vtech ook al langer via FB en ook Instagram. Ik volgde je nog niet via Instagram heb ik even gecheckt, nu wel. Daar ben ik mamajola77.

 • Natuurlijk een fantastisch cadeau! Zo fantastisch dat hij niet meer leverbaar is bij bol.com! Als soort van wanhoopsdaad doe ik dus hieraan mee ? Want wij vertrekken binnenkort naar Curacao! Een heerlijk vooruitzicht, maar helaas een lange vliegduur. Natuurlijk is dit een luxeprobleem, maar wat zou het gaaf zijn om onze dochter aan het begin van de reis te verrassen met deze Storio Max…. zodat we er de rest van de reis geen kind mee aan hebben! Dat zou pas een win-win situatie zijn dus ?

 • Melissa Van Stipdonk says:

  WAUW wat een gave prijs. We hebben momenteel geen kindertablet. Nou ja, eigenlijk überhaupt geen tablet want de vorige Samsung Kids Tablet is gesneuveld. En daarna hebben we geen nieuwe meer gekocht. ze staan wel bij zowel elise als Jarno op de verlanglijstjes maar we hebben ervoor gekozen om ze pas met hun verjaardag (februari) er eentje te geven zodat we ons eerst konden gaan oriënteren. En deze is wel echt heel gaaf haar! Vooral voor Jarno (5 jaar). Hoef ik mijn telefoon niet steeds af te geven voor bijv. Squla en filmpjes kijken!

 • Oke, ik ga last minute toch een kansje wagen. Waarom! Omdat hij toch echt wel fantastisch is qua mogelijkheden en ik er iemand heul heul heul erg blij mee kan maken: Quinn die bijna 5 is!

 • Jaaaa dit zou toch echt te gek zijn voor mijn kleine meisje ,ze vraagt al zo vaak om een telefoon waar ze met haar 4 jaar nog veel te jong voor is maar denk dat dit een perfect alternatief is voor haar. Fingers crossed??

 • Majonne Twigt says:

  De kans is klein te winnen, gezien de vele reacties, maar ook ik ben zo’n mama die haar dochters dolgraag zou verrassen met een eigen tablet.

 • Sandra van Limpt says:

  Dit zou echt een super tof Sintcadeau zijn. Hebben ze eindelijk een eigen tablet en stelen ze die van ons niet meer ;) daarbij zou het heerlijk zijn om niet meer telkens te hoeven controleren wat ze aan het doen zijn op de iPad.
  We volgen je op Facebook en instagram :) vtech natuurlijk ook ;)

 • Ik doe niet vaak mee met winacties maar voor onze Cooper natuurlijk wel! Deze zal hij super vinden en is beter voor hem dan die grote spellen van zn oudere broer en zus!

 • Ik hoop dat ik nog op tijd ben, heb even onder een steen gelegen blijkbaar, maar als ik dit zo lees op al die blogs…
  Ik doe mee voor mijn dochter!!!

 • Toch een kansje wagen…m’n kleine knul die zot is van swipen en tikken op m’n gsm en zeker voor foto’s of selfies te trekken,zou het wel super zijn om z’n gezichtje te zien als dit voor hem zijn,en i know het is een rozen,maar vroeger was dit het kleur voor jongens ;-) dus wees er maar zeker van dat hij dit niet erg zou vinden ?

 • Wat een waanzinnige mooie winactie. Fijn voor het hoppende publiek en een leuke manier om kennis te maken met andere bloggers. Vtech is favoriet. We hebben vele producten van Vtech en na jaren nog plezier van. Het kan zo door naar de volgende erfgename :-P Je review over de tablet past prima in het plaatje. Handig dat je ook als ouder in de hand hebt welke websites bekeken mogen worden. Ik doe graag mee voor de kleine.

 • Kindvriendelijke tablet wow dit wat ons mijn als wens je heeft op briefje.
  Leren . Lezen en schrijven is waar ons meisje helemaal in op gaat met 4.5 jaar.
  Ze wil meer en meer ontdekken!.

  Zou mooi geschenk zijn van Sint en zijn pieten .

 • Super leuk voor mijn dochter om de digitale wereld te gaan ontdekken. Wil wedden dat zoonlief roze ineens niet meer zo’n meisjeskleur vindt als zij wint.
  Insta: ennad22

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.