Het recept voor een Scandinavische keuken

Ik vind koken ontzettend leuk om te doen en de keuken is voor mij dan ook één van de belangrijkste plekjes in het huis. Vandaag deel ik een aantal ontzettend gave eyecatchers voor in de Scandinavische keuken, want zoals jullie inmiddels al wel weten is dat Scandinavische echt mijn dingetje.

Wie geeft mij op voor Extreme Home Make-over?!

Heerlijk vind ik het. Koken voor een groot gezelschap. Samen tafelen, na borrelen en gewoon weg genieten met vrienden en familie. En ook al is de keuken één van de belangrijkste plekken voor mij, helaas hebben wij een enorm gedateerde keuken. Hij mag wat mij betreft dan ook echt wel een extreme home make-over ondergaan, maar helaas hebben we daar momenteel nog geen budget voor. Toch vind ik het heerlijk om inspiratie op te doen. Ik hou van de Scandinavische sfeer en zoals ik gisteren in mijn eerdere blog over een Scandinavische tuin vertelde, deel ik vandaag een aantal super toffe eyecatchers  zoals bijvoorbeeld toffe prullenbakken voor in de Scandinavische keuken.

Stiekem is dit dus ook wel een beetje een soort van wishlist voor onze toekomstige Scandinavische keuken haha! Heb jij ook zo’n verlanglijstje liggen thuis?

Het recept voor een Scandinavische keuken

Wat is nou weer een Scandinavische keuken dan? Wat mij betreft luidt het recept voor een Scandinavische keuken : Minimalistisch met een snufje strak, een paar ons speels en voeg daar vooral een handje licht aan toe. Ik hou van licht. Van licht krijg ik inspiratie en wordt ik altijd ontzettend vrolijk. De winter is voor mij altijd een helse periode waarin ik niet met mijzelf om kan gaan. Ik word er neerslachtig en deprie van. Nee geef mij maar de lente en de zomer. Lange dagen met veel licht. Heel veel licht. Wel lastig met een man die van heeeeeeel erg donker houdt.

De mooiste eyecatchers voor in de Scandinavische keuken

Daar komen ze hoor, de mooiste eyecatchers: van Keukengerei tot aan gave lampen van Bloomingville, keukenmachines en mooie pannen..

 

eyecatchers Scandinavische keuken

 

Wat is jouw favo item uit deze lijst van eyecatchers voor in de Scandinavische keuken? En wat staat er op jouw keuken wishlist?

uitgelichte afbeelding keuken via shutterstock

4 thoughts on “Het recept voor een Scandinavische keuken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.